joi, 29 martie 2018

Sinele Superior


Sinele Superior este cea mai mare parte a psihicului. Acesta este cunoscut prin diferite nume, inclusiv superconştiinţa, dă, Constiinta lui Hristos ,Constiinta de sine profundă şi de sine Transpersonala. Uneori este asociat in (Cabala cu Neshamah intelepciunea si reconcilierea contrariilor) cu Ingerul Pazitor.

Ceea ce este important insa e faptul ca trebuie să se înţeleagă că Sinele Superior este o parte a psihicului, care ne conecteaza cu Dumnezeu / Universul, şi care este dincolo de dualitate, prin urmare, ceea ce face este o reconcilere a contrariilor. Trece mult de individualitatea ta, şi conţine in plan tot potentialul tau,reprezinta aspectul divin perfect, pur dincolo de calitatile umane. Acesta este asociat adesea cu inaltimea si adancimea si poate reprezenta intreaga globalitate a experientelor noastre de viata.

Simbolismul general, pentru Sinele Superior include ascendenta spre cer,un nor pe cer pe un nor, pentru a supraveghea sau de mediul de viata ta,escaladarea unui munte spre un varf inal pentru a vedea tot ce exista.In traditia shamanica Sinele Superior este reprezentat de un vultur care zboara in inaltul cerului.Într-un context mai shamanica, de forme într-un vultur şi de zbor de mare în cer este o altă expresie simbolică a Sinelui Superior. Unii oameni vad Sinele Superior ca pe Ingerul lor pazitor, oferindu-le sfaturi înţelepte şi de asistenţă de-a lungul vieţii lor - O alta expresie comuna este înţelepciunii vechi este reprezentata de o femeie batrana inteleapta, care este un aspect al Sinelui Superior si poate aparea spontan in vise sau in munca de cunoastere interioara.

O calitate importantă a Sinelui Superior este capacitatea sa de a reconcilia contrariile. Asta ajuta, la sinteza a contrariilor în ceva nou privin lucrurile si din perspectiva holistică. Acesta este,modul prin care Sinele Superior ne ajuta sa fim capabili de a transforma în mod activ şi conştient convingeri paradoxale sau diametral opuse într-o credinţă noua funcţionala.

Sinele Superior este o sursă de iubire necondiţionată - energia iubirii, care este armonizarea şi capabil să vindece rănile noastre interioare şi unle parti contradictorii ale psihicului nostru. Acesta nu este un concept sensibil de simtire-New Age, ci este ceva mult mai important de a experimenta şi de a înţelege.

Unele dintre calitatile asociate cu experienta Sinele Superior includ: linişte, pace, o "cunoastere interioara", o aură atotpătrunzător de iubire neconditionata, mulţumire, sentimentul de a fi în afara de timp, explozii bruşte de flash-uri de înţelegere sau de inspiraţie, şi incluziune.

Alte calităţi spirituale sau transpersonale includ: frumusete, înţelegere, creativitate, bunatate, bucurie, linişte, va fi, calm, de încredere, energie, armonie, iubire, liniste, înţelepciune, compasiune, curaj, entuziasm, umor, răbdare, şi simplitate. Acestea fiind o parte din liniile
Linii directoare pentru Evaluarea si Autenticitatea in experienta cu Sinele Superior.

Ca în toate lucrările de interior, cunoaşterea şi înţelegerea a Sinelui Superior este un proces intuitiv,si are ca experienţă dezvoltarea de abilităţi obţinerea unor rezultate reale în mod eficient. În primul rând, trebuie să vă asiguraţi că comunicarea cu Sinele Superior este "pura", şi ca nu ai accesat o parte inferioara a psihicului d-voastra,  unde va puteti pierde in rationalizari si justificari pentru indeplinirea dorintelor d-voastra.

Intuitia este un tip de înţelegere imediată a ceva, fără raţionament conştient. Lucrul cu Sinele Superior permite utilizarea mai eficientă a intuitiei, pentru a vedea imagini mai mari şi lucrează într-o manieră integrată şi holistică. Lucrul cu Sinele Superior aduce experienţa de o cunoaştere interioară, care produce sentimente de calm interior, siguranţă, bucurie, şi rezolvari. Acest lucru il stii cand un sentiment de adevăr, atunci stii intuitiv si intelegi ce vroiai sa afli. Acest lucru poate fi un adevar personal sau unul Universal. Experienţă iti va arata ca ar trebui sa sa descoperi ceva nou,sau sa iti dezvolti o noua perspectiva ajutatoare pentru viata ta.Noi informatii iti vor survenii atat din punct vedere pozitive cat si negative.Insa rezolvarea va transcende uneori aceste caracteristici,de bine sau rau,avand uneori chiar carcateristici paradoxale,un lucru este cert, rezolvarile din partea Sinelui Superior am putea spune ca are o beneficitate maxima pentru orice parte implicata in problema sau poveste,un caracter ecologic intocmai ca in urmatoare mica poveste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...