sâmbătă, 8 aprilie 2017

Activarea energiilor paranormale subconștiente – o necesitate pentru specia umană



rudan - Tue, 06/05/2014 - 21:41
Cursul pe care îl predau pentru activarea energiilor paranormale ale omului, are în vedere un spectru larg al problemelor ce stau în prezent în fața speciei umane. Din cauza unor fenomene cosmice și terestre, care se desfășoară implacabil în zilele din urmă, viața omului va fi pusă în viitorul apropiat în grea cumpănă. Printre fenomenele nefaste ce se desfășoară în zilele noastre, amintim: inversarea polarității magnetice terestre, cu inducerea unor fenomene negative asupra vieții de pe Terra; bulversarea magnetismul solar și terestru, care influențează și componenta magnetică din biocâmpul tuturor viețuitoarelor de pe Pământ, inducând stări de dezorganizare psihică în tiparele comportamentale ale ființelor vii, deci ale ale omului; evoluția fără precedent a focarelor geopatogene, cu urmări negative asupra sănătății noastre; cutremure devastatoare, erupții vulcanice și inundații catastrofale în care pier sute de mii de pământeni.

La aceste calamități se vor adăuga viitoarele bomdardamente cu asteroizi, ce vor face milioane de victime umane. Impactul asteorizilor cu planeta noastră va fi provocat de ruperea echilibrului energetic cosmic, fenomen ce va fi produs și de energiile emise de miliarde de instalații electromangnetice de pe Terra și din spațiul extraterestru apropiat, de instalații tehnice pentru spionaj militar și economic aflate pe orbite terestre, de experimente militare cu armamente nucleare, etc. Potrivit oamenilor de știință, impactul asterorizilor cu planeta noastră va avea loc sigur, poate începând chiar din clipa următoare.

Trebuie totodată, să prevenim - în limita posibilităților - efectele generate de relații secrete între anumite guverne și ființe extraterstre, ce și-au stabilit bazele pe Pământ și în sistemul nostru solar. Omul trebuie să fie conștient de faptul că nu este singur în Univers, că există în spațiul cosmic miliarde de civilizații tehnologice mai avansate decât pe planeta noastră. Și că anumite guverne colaborează cu extratereștrii, oferindu-le în schimbul unor tenologii extraterestre efemere o contravaloare biologică, ce ar zdruncina din temelii încrederea omenirii în politicienii pe care i-a ales să conducă destinele Terrei.

Competiția pentru resurse geologice și pentru habitat este asemănătoare pe orice planetă, care oferă condiții de dezvoltare a civilizației tehnologice. Implacabil, civilizațiile tehnologice secătuiesc resursele minerale ale subsolului planetelor de baștină, le poluează din punct de vedere chimic, radioactiv, electromagnetic și bacteriologic. Și atunci nu le rămâne extratereștrilor decât să caute pentru habitat alte planete, mai puțin poluate; și preferabil cu dezvoltarea tehnologică inferioară, ca să nu aibă indigenii mijloace adecvate de apărare împotriva forțelor extraterestre.

Mintea subconstienta se poate racorda la campul cuantic al tuturor posibiltatilor

Omul a pierdut de-a lungul evoluției sale tehnologice, abilități senzoriale și extrasenzoriale importante, asemănătoare cu cele existente la regnul animal, ce îi asigurau existența pe o planetă supusă fenomenelor geodinamice violente, meteorologice și cosmice. Asfel a întrerupt legătura dintre ființa sa, mediul ambiant și energiile subtile ale universului în care trăim. A venit timpul să activăm energiile extrasenzoriale, existente în stare latentă în subconștientul nostru. Detecția și teledetecția extrasenzorială, telepatia, premoniția pericolului sunt abilități ancestrale ale omului, ce se transmit pe cale genetică din generație în generație și pot fi activate. Vom avea nevoie mai curând decât ne imaginăm de aptitudini paranormale, ce există în stare latentă în subconștientul nostru.

Cursul intensiv teoretic și practic de protecție și autoapărare extrasenzorială pe care îl predau, nu intră în contradicție cu legile fizicii cuantice, cu teoriile creaționistă sau evolutivă a specilor biologice. Dacă aveţi îndoieli cu privire la supersimţurile aflate în “adormire” în subconștientul vostru, citiţi cele ce urmează:

Dacă credeţi că omul a fost creat de Dumnezeu după chipul şi asemănarea sa, în conformitate cu preceptele biblice, să vă gândiţi că în actul creaţiei omului, Dumnezeu i-a transmis şi abilităţi extrasezoriale de provenienţă divină, pentru a putea supravieţui pe o planetă frământată de fenomene telurice, meteorologice, cosmice şi de altă natură, cum era Pământul la începuturile sale. Creaţia lui Dumnezeu nu se poate măsura decât în unităţi divine. Aceste abilităţi subconştiente se trasmit pe cale genetică. Trebuie doar activate şi exersate în folosul vostru şi al semenilor voştri.

Dacă credeţi că omul este un produs aleatoriu al evoluţiei speciilor, să vă gândiţi la abilităţile senzoriale şi extrasenzoriale excepționale ale animalelor din care proveniți. Obligatoriu trebuie să aveţi stocate în subconştient, în stare latentă, abilităţi senzoriale și extrasenzoriale comparabile cu ale animalelor, conform teoriei evoluţiei speciilor. Aceste abilităţi se transmit pe cale genetică. Trebuie doar activate şi să exersate în folosul vostru şi al semenilor voştri.

Foto: Vasile Rudan, în timpul predării Cursului intensiv teoretic și practic de protecție și autoapărare extrasenzorială

sursa;jurnal paranormal

Puterile paranormale nu e greu sa ti le trezesti, unele evident, cele mai simpliste.Mai greu e sa le gestionezi,intrucat omul se desfigureaza cand capata puteri.Dar chiar si asa cum spune titlul articolului ele mai devreme sau mai tarziu vor trebui dezvoltate in paralel cu un program de curatare si devirusare a subconstientului.

Stiti cine a spus ''Toate aceste le vei face si tu si chiar mai multe ?

Pentru cei care se simt pregatiti,pot organiza niste cursuri private,de altfel chiar in cazul cursurilor de Yoga inserez pe alocuri niste informatii.

Sa va dau un indiciu din practica cu un grup de oameni care si-au trezit foarte rapid niste capacitati sub indrumarea mea.

Stiti ca mai multi oameni care intra in unde cerebrale theta pot genera un ''generator theta'' ? Ce presupune crearea unui generator theta ?

Instructor Yoga Tudor

vineri, 7 aprilie 2017

Fi seducator/e-Tehnici frugale de centrare si relaxare,


Un workshop ce isi propune sa va reaminteasca despre capacitatea de a va relaxa , recentra si de a trai viata intr-un mod mai senzual.In ziua de azi este de mare ajutor sa te poti relaxa cat de cat in situatii solicitante.Insa a te centra aduce cu sine o gama si mai importanta de beneficii.Acesta sunt; relaxare,o mai buna capacitate de a lua decizii,si o mai buna aliniere cu obiectivele noastre. A putea sa te relaxezi din ce in ce mai des,duce la o expansiune a constiintei care atrage dupa sine,bucurie,dragoste de viata,trairea mai imbogatita prin simturi,sau altfel spus senzualitate,acest din urma cuvant ingloband mult mai multi factori decat simpla sa asociere de altfel pozitiva cu sexualitatea,si poate avea legatura si cu sfera libidoului de care vorbeste si Freud si Reich.


Va puteti intreba ce legatura au relaxarea ,vitalitatea, centrarea,respiratia celulara cu seductia? Eu personal stiu,insa va las si pe d-voastra sa descoperiti singuri,iar unii deja  ati intuit sau dedus.

Daca beneficiati de mai multa vitalitate,sunteti mai relaxati si respirati entuziasm prin toti porii,atunci credeti ca puteti avea mai mult farmec personal ?

În timpul exilului în Statele Unite ale Americii, Reich a dezvoltat o pseudoștiință mistică despre “terapia Reichian”, unde conceptul lui Freud despre libidou a fost transformat în orgon, o formă de putere universală (un “câmp energetic”, similar cu qi sau alte concepte energetice semi-mistice). Orgon a fost o formă nedovedită de energie descrisă pentru prima data de Reich la sfârșitul anilor 1930. Reich a caracterizat orgonul ca un tip de energie cosmică primordală, de culoare albastră, care este omniprezentă și responsabilă pentru diverse aspecte, precum:
  1. vremea,
  2. culoarea cerului,
  3. gravitaţia,
  4. formarea galaxiilor,
  5. orgasmul pozitiv (plăcerea de după orgasm era considerată de Reich ca datorându-se optimizării de către orgasm a fluxului de energie orgonică din tot corpul.
Tehnicile vor fi simple,si cu efecte rapide si vom incepe cu cateva notiuni extrem de scurte despre nutritie,din urmatorul motiv.

Puteţi avea cea mai frumoasă maşină de curse din lume, dar dacă incercaţi s-o faceţi să meargă cu bere, nu va funcţiona. Puteţi avea maşina potrivită şi combustibilul potrivit, dar dacă bujiile nu se aprind bine, nu veţi realiza cea mai bună performanţă.Cu cat nivelul energiei va fi mai ridicat, cu atat corpul va fi mai eficient. Cu cat va fi corpul mai eficient, cu atat vă veţi simţi mai bine şi vă veţi folosi mai bine talentul pentru a obţine rezultate remarcabile.Anthony Robbins


1.Tehnica de ancorare a undelor cerebrale theta.Asta insemnand un somn mai odihnitor,relaxare mai buna,mai multa creativitate in viata,o toleranta mai buna fata de ceilalti,empatie si in functie de persoana chiar dezvoltarea intuitiei sau telepatiei.

2.Tehnica de centrare in tantien(zona ombilicului);-Efecte;Linistire a mintii,reconectare interioara

3.Tehnica de respiratie celulara;-Efecte;O redistribuire armonioasa a energiei in tot organismul,avand ca beneficiu principal, amplificarea vitalitatii,si deblocarea unor zone cu energie stagnanta

4.Tehnica de inducere a transei prin relaxare si imagerie dirijata;Efecte;Abandon fata de aspectele superioare divine,efect profund de transa superioara.

5.Tehnica de acumulare a nectarului divin,la nivelul unui centru pe care yoghini il numesc lalana.Efecte;regenerarea creierului,o improspatare a mintii,si un gust extraordinar de placut pe care il veti simti.Acesta mai este numit nectarul zeilor.Noi vom gusta putin din el.

5.Tehnica foarte simpla de amplificare a vitalitatii.Efecte; O stare de fresh,de plenitudine,de imbujorare ca si cum,am fi luat o gura proaspata de aer de munte.


Cum ar fi ca de numele d-voastra sa fie asociate,o parte din aceste resurse? Numele d-voastra poate deveni o ancora valoroasa.Sa zicem ca eu te salut.Salut Marius,si imediat te vei simti mai centrat,mai improspatat si mai vitalizat,poate mai seducator sau seducatoare, daca esti femeie,fiindca incheiem cu o tehnica jucausa dar provocatoare de ancorare a ''seductiei paranormale''.Sau ce mai faci Maria? si dintr-o data te vei simti mai fermecatoare si feminina ? Nu crezi ? Nu ma provoca ?


Insa nu toti vor sa fie neaparat provocatori,fiindca poate sunt deja,sau pur si simplu,acest aspect nu face parte din obiectivul lor.Deci aceasta din urma tehnica ,este doar o optiune.Un fel de bonus Pentru cei care vor sa experimenteze.
Workshopul va dura 4 ore,si va fi peste trei saptamani;Locatia o vom specifica cat de curand.

Este necesar un echipament ,lejer si  un izopren,pentru relaxarile la sol.

                         

Si acest curs se poate transforma in 
Calea barbatului superior

.Insa continuarea poate veni in intampinarea barbatilor care si-au dorit sa ofere mult mai mult din potentialul pe care simteau ca il au, dar nu stiau cum sa si-l exploateze.

Si acum tehnicile pe care am sa vi le descriu,sunt doar o parte dintr-un proiect care se va numi Calea barbatului superior si sunt la confluenta dintre paranormal si ceea ce numim noi normal.Aceste tehnici pot face dintr-un barbat un veritabil seducator intr-un sens mult mai comprehensibil,decat ce stiam la modul obisnuit referitor la ceea ce inseamna a fi un barbat.


Cine vrea să îngenuncheze sau să distrugă o societate, distruge înainte de toate arhetipul masculin divin. Acest arhetip constituie germenele de dumnezeire care a fost dat fiinţei umane, pentru a duce, dintr-o etapă istorică în alta, modelul celest.

La acest aspect vom lucra impreuna,atat eu cat si d-voastra fiindca de-a lungul anilor am adunat logistica care sa duca macar pe jumatate la ceea ce s-ar numi  un barbat adevarat.Sa nu vi se para ca jumatate este putin.Un barbat adevarat poate fi numit si un erou cu o constiinta treaza,cu verticalitate.Aceasta specie a disparut demult,insa noi putem cat de cat recreea o mica parte.Aceasta mica parte va parea enorm fata de un barbat obisnuit.

Vom invata cum sa creeam un raport instantaneu cu o persoana de gen feminin.Vom invata cum sa ne raportam la esenta feminina.
Vom accesa esenta unei carti prin trairea starii care este in spiritul  acelei carti.Acest lucru mi-a reusit intamplator,si este inca in faza de experiment,insa cu siguranta va veti putea infrupta din aceasta ''idee'' care mi-a venit atunci cand un amic mi-a relatat ca o prietena i-a spus ca citind o carte spirituala adresata bartilor,a plans si si-ar fi dorit mult ca barbatii din viata ei,sa fi putut sa inteleaga comportamentul feminin pentru o comunicare cu adevarat sufleteasca.

Vom invata sa ne folosim de plante si unele posturi de yoga simple,pentru amplificarea virilitatii.Ne vom folosi de plante,atat pentru amplificarea vitalitatii si virilitatii cat si pentru inlesnirea comunicarii la nivel emotional.

Ne vom amplifica masculinitatea intr-un mod neobisnuit prin intermediul unei rune nordice.


Veti afla rolul oxitocinei in comunicare si cum sa o accesati.

Vom invata asane de yoga pentru amplificarea virilitatii si masculinitatii.

Vom invata rolul si importanta hormonilor sexuali in regenerare sau amplificarea esentei (ojas) acea vitalitate radianta care confera prospetime si magnetism.

Vom invata cum sa folosim transfigurarea fata de o femeie sau o potentiala iubita.Unele lucruri vor parea teribil de simple,dar cu efecte incredibil de mari.O sa va intrebati cum de nu v-a trecut prin minte.Nu avea cum pentru multi dintre d-voastra,deoarece societatea nu ofera asa ceva,si aceste informatii desi par simple,nu le gasesti la tot pasul.

Veti invata care este rolul vocii in comunicare,si cum sa o antrenati si sa o modulati,pentru a obtine acel efect de voce sexy,masculina,si hotaratoare.


Veti invata cum sa va folositi centrul iubirii pentru a emite iubire,si chiar a vindeca prin intermediul iubirii.

Veti primi un script (text de autohipnoza) care odata lucrat cu el,pentru cei mai rabdatori, va va transforma intr-un seducator fara echivalent. Beneficiile acestei autohipnoze va va genera oportunitati pe mult mai multe planuri decat cele ale seductiei masculine.

Veti invata cum sa va amplificati vitalitatea si va creati o aura magnetica,de asa natura incat atunci cand veti atinge o femeie,fioruri placute ii vor strabate corpul.

Veti invata tehnici de coborare a undelor cerebrale,lucru esential in expansiunea constiintei si in reprogramarea subconstientului.

Veti invata tehnica de vizualizare cu elente din natura care creeaza echilibru de tip biofeedback atat in organism cat si viata de zi cu zi.Traditiile esoterice ne invata ca fiecare aspect al experientelor noastre isi are corespomdent in gandire si,la randul lor,fiecare din modurile de a gandi poate influenta evolutia experientelor exterioare.Adica ,experienta reflecta gandurile si gandurile reflecta experienta.

Veti invata cum sa faci jogging intr-o stare de flux si energie intocmai cum procedau anumiti sportivi initiati din antichitate si din orient.

Desi este doar o parte a unui proiect unic si datator de excelenta in planul masculinitatii,chiar si asa veti constata cum veti castiga atentia femeilor,veti fi mai increzatori in masculinitatea d-voastra,veti fructifica mai usor oportunitatile,practic viata isi va arata cu aceasta ocazie laturile ei mai placute si delicioase.

Aceste tehnici si exercitii sunt rodul a ani de cautari pe acest plan,si va va duce cu mult peste  nivelul omului obisnuit,deoarece veti emana prin toti porii''feromoni si o aura charismatica de masculinitate''.Si nu are legatura cu muschii pe care ii aveti ,are legatura mai degraba cu atitudinea. Evident ca si modul in care am avut grija de corp,poate sa arate cate ceva despre noi,si eu personal tin ca un barbat sa faca si putin sport ,poate si yoga pentru ati potenta sarmul.Insa in mod paradoxal aceste tehnici pot sa aiba efect spectaculos chiar si cand fizicul tau,nu reprezinta un atu.

Asadar,corelat cu tot ce am spus referitor la tehnici frugale de centrare si relaxare ,totul se poate transforma intr-un worshop de 2 zile ,cate 4 ore pe zi sau un curs ''a la long''cu pretul de 100 de lei sedinta.
Aceste tehnici sunt studiate,practicate si verificate unele pe teren cu rezultate notabile.Depinde doar de flexibilitatea d-voastra de a va permite luxul, de a va infrupta din beneficiile lor,insa esential de retinut este faptul ca odata ce inveti sa rezonezi cu  arhetipul masculinitatii,de aici nu mai ai nevoie de nicio tehnica de seductie,intrucat seductia se produce de la sine.

Instructor Yoga Tudor

Tel;0767948273


PS;Astept de asemenea  sugestii sau colaborari.

joi, 6 aprilie 2017

Frecventa Schuman si undele alpha



1 .Frecventa Schuman si undele alpha; 1 Pamântul bate la 8 cicluri pe secunda, adica 8 hez, asa cum este determinat de rezonanta fundamentala Schumann. Ce este aceasta? Ei bine, în spatiu, undele electromagnetice salta de pe suprafete conductive. Asa sunt traversate distantele lungi de undele radio. Înconjurând Pamântul, exista un complex cu multe straturi de particule încarcate, numit ionosfera, care actioneaza ca un reflector pentru semnale radio de lunga frecventa. Conductivitatea ionosferei se schimba permanent, ca raspuns la emanatiile solare: flacari, pete solare si unde de multe frecvente. Unele dintre aceste unde înconjoara ionosfera, iar altele înconjoara Pamântul, formând doua sfere conductoare concentrice în jurul unui volum închis. Aceasta creeaza o unda între cele doua starturi. E nevoie de 1/8 dintr-o secunda pentru a înconjura circumferinta Pamântului la viteza luminii, astfel ca rata pulsului pamântesc este de 8 cicluri pe secunda sau 8 herti. Alt aspect a acestei diferente în încarcatura electromagnetica dintre ionosfera si Pamânt, sunt loviturile de fulger, care se petrec în numar mare tot timpul în jurul Pamântului.

 Astfel ca rata de bataie de inima a Pamântului este 8 hz. 8 hz este ritmul undelor cerebrale alfa, atunci când ambele emisferele sunt perfect sincronizate. Aceasta trezeste cele 90% din creier care nu sunt folosite în mod normal. Constienta obisnuita opereaza de la 14 la 40, iar cele 10% care functioneaza apartin în general emisferei drepte.Albert Einstein spune în faimoasa sa Teorie a Relativitatii Generale ca daca celelalte 90% pot fi activate, formula sa clasica, e = mc2, va deveni e = mc4. El spune ca corpul se va transforma în energie pura daca cei 8 hz pot fi mentinuti. Acesta este cunoscut precum corpul Curcubeu sau corpul de Diamant în termeni esoterici. Stiinta a demonstrat acum ca cei 8 hz nu pot fi blocati de orice metal electromagnetic ecranator sau chiar de un vid triplu. Se roteaza în spatiul virtual.      
Glandele noastre pituitara si pineala urmeaza de asemenea rafinari subtile sau mai intense, în
functie de capacitatea noastra de a gestiona noile frecvente. Atunci când aceste glande sunt acordate la o frecventa de 8 hz, ele maresc producerea de nectar Amrita si de fluid pineal, o
substanta cunoscuta ca stimuleaza extazul undelor cerebrale. Câmpul magnetic al Pămîntului are o importanţă imensă prin influenţa exercitată asupra sistemelor biologice, în special asupra oamenilor – asupra creierului şi asupra psihicului nostru. Fiecare om este în rezonanţă cu pământul, înainte de toate prin câmpul electomagnetic al propriului său corp. Pământul, cu câmpul său magnetic, poate fi privit ca un eventual transmiţător de informaţii, ţimând seamă de o teorie care postulează că informaţiile sunt înmagazinte în interiorul electronilor. Această rezonanţă a Pământului funcţionează ca o antenă care primeşte semnale electromagnetice din Cosmos şi le redirecţionează mai puternic spre Pământ. Iar noi, oamenii, suntem legaţi direct de Pământ şi chiar de întregul Cosmos în domeniul undelor alfa de 8 hz. Legăturile dintre comportamentele umane (psihicul,conştiinţa, emoţiile ş.a.m.d.) şi câmpul magnetic sunt cunoscute. Ştiinţele naturii acceptă influenţa câmpului magnetic al Pământului asupra epifizei. Epifiza secretă melatonină care are însuşiri ce ne fixează ritmul circadian; acesta este reglat prin câmpul magnetic.c.Printre altele, această glandă (epifiza) este considerată „dirijorul principal” al creierului uman.

Această frecvenţă specială (denumtă frecvenţa Schumann) este văzută ca un prag sau o uşă între conştient şi subconştient, între starea de trezie şi cea de somn.
În stadiul alpha, informaţiile intră mai repede în creier şi rămân mai mult timp acolo.
Această frecvenţă da posibilitatea oamenilor să intre în contact direct cu Pământul în mod conştient şi să preia informaţii în afara celor cinci simţuri, când sunt conectaţi cu o astfel de undă (de minimum 7.83-8 herţi, deci la un nivel foarte scăzut de frecvenţă).Am putea spune ca la acest nivel suntem conectati la internetul vietii,poate chiar adevaratul internet,intrucat cel tehnologizat nu reprezinta decat o copie palida si mult obstructionata in calea adevaratei comunicari.

Cele afirmate mai sus sunt rezultatul mai multor cercetări efectuate la Universităţile din München şi Giessen (aprilie 1998), studiu finanţat de Ministerul Cercetării şi Tehnologiei al RFG şi de NASA şi efectuat în cadrul Institutului de fiziologie comportamentală Max Plank în 1967. 

Efectul frecvențelor generate in starea constienta a omului:
0,1…1 Hz – Rezonanța musculară și a organelor
0,1…3 Hz – DELTA, somn profund, vise lucide, funcții imunitare mărite, hipnoza, nivel scăzut al simțirii realității fizice concrete
0,5 Hz – Foarte relaxant, folosit împotriva durerilor de cap și a durerilor de spate, stimulant tiroidian, reproductiv și excretor, relaxează întregul creier.
0,512 Hz – Conștiința amplificată, frecvența corespunzătoare stărilor de meditație profundă , stări de conștiintă oarecum extatică, stări de inspirație mărită, dezvoltare spirituală
0,5…1,5 Hz – Reducerea senzației de durere
0,5…4 Hz – DELTA, somn profund fără vise, animație suspendată, încetinește îmbătrânirea, reduce cantitatea de cortizol (hormon asociat cu stresul și îmbătrânirea), mărește nivelul de DHEA (dehidroepiandrosteron : anti – îmbătrânire)
0,9 Hz – Induce o stare de euforie
1…3 Hz – DELTA, somn profund fără vise, stare de transă, relaxare profundă, somn regenerant, sentiment de pace și împăcare.
1 Hz – Sentimente de bine, stimularea glandei pituitară (glanda endocrină care secreta hormoni de creștere) legată de partea anterioara a creierului.
1,5 Hz – Rata universală de vindecare Abrahams
1,8 Hz – Rata la care se descongestionează sinusurile
2 Hz – Regenerare neurală
2,06 Hz – Frecvența asociată cu coccys-ul (osul triunghiular mic din capătul coloanei vertebrale)
2,3 Hz – Frecvența asociată cu organele genitale
2,57 Hz – Frecvența asociată cu prostata
2,67 Hz – Frecvența asociată cu intestinele
3,07 Hz – Frecvența asociată cu HARA (3 cm sub buric)
3…4 Hz – Efecte asupra vederii
3…6 Hz – Accesarea sub formă de memorii vivide a evenimentelor din copilărie
3…8 Hz – THETA / relaxare profundă, meditație, memorie îmbunătățită, focus, creativitate, vise lucide, stare hipnagogică
3,4 Hz – Somn normal
3,5 Hz – Accelerează capacitatea de a învăța limbi noi, regenerare, stimulare la nivel de ADN
3,5…7,5 Hz – THETA, stare de visare cu ochii deschiși, fantezie, amețeala, gânduri instabile, THETA este accentuată în timpul stării de meditație, rugăciune, focus interior, amplifică învățarea și memoria când organismul funcționează normal
3,84 Hz – Frecvența asociată cu ovarele
4 Hz – Percepție ESP – proiecție astrală, telepatie
4,11 Hz – Frecvența asociată cu rinichii, efect de regenerare, senzație de putere
4,5 Hz – Stare de sentiență shamanică asociată cu cântecele budist-tibetane
4,6 Hz – Frecvența asociată cu splina și sângele, efect de impuls emoțional
4,9 Hz – Introspecție, induce relaxare, meditație și somn profund
4…7 Hz – THETA, aducere aminte, creativitate, imaginație mărită, stare de fantezie, învățare într-o stare de semi-somn, relaxare profundă, reverie, amplificarea abilităților psihice și acces la subconștient, accese de inspirație, nivel ridicat de sentiență, imagistică mentală vividă
4…8 Hz – THETA, somn cu vise, meditație adâncă, învățare într-o stare de semi-somn, inspirație creativă, conexiuni spirituale, acces la subconștient, creativitate mărită, imagistică mentală vividă
4,5…6,5 Hz – Stare de visare cu ochii deschiși, imagini vivide
5…10 Hz – Induce o stare de relaxare
5,14 Hz – Frecvența asociată cu stomacul, efect de acceptare emoțională
5,3 Hz – Frecvența asociată cu plămânii, efect de oxigenare mărită și senzație de căldura
5,8 Hz – Reducerea stării de frică, absența mentală, amețeală
6 Hz – Stimularea memorării pe termen lung
6…10 Hz – Vizualizare creativă – se obține prin două segmente, unul de 6 Hz apoi unul de 10 Hz, trecere bruscă
6,15 Hz – Frecvența asociată cu inima, efect de căldură interioară, si senzație de dragoste
6,3 Hz – Proiecție mentală și astrală, învătare accelerată, memorare accelerată, reduce furia și iritabilitatea
6…9,6 Hz – Răspunsuri somatice, senzație de gâdilare, presiune, căldura
7 Hz – Proiecție mentală și astrală, îndoirea obiectelor, operații exopsihice, timp mărit de reacție
7,5 Hz – Conștiința de sine, de scop în viață, meditație ghidată, imaginație creativă mărită, inventivitate, stare de creație muzicală, intrare în meditație, contact cu spiritele
7,8 Hz – Activare ESP
7,83 Hz – Rezonanța terestră, rezonanța SCHUMANN, creează o reacție negativă la încercările de control mental, mărește rezistența la stres, mărește timpii de reacție psihica, ideală pentru experimente de vindecare psihică, stimulare pituitară și eliberare a hormonilor de creștere, lasă obiectul revitalizat caz dupa o zi la țara departe de tehnologie
7,8…8 Hz – Stimulează capacitatile ESP
7…8 Hz – Vindecare emoționala
8…14 Hz – Qi Gong infratonic
8 Hz – Regresie în viețile anterioare, reparare ADN uman, deschiderea chakrei Muladhara (culoare roșie)
8,22 Hz – Asociată cu cavitatea bucală, efecte benefice pentru discurs si creativiatate
8…8,6 Hz – Reduce nivelul de anxietate și stres
8…10 Hz – ALPHA 1 , capacitate mărita de a învăța informații noi
8…12 Hz – ALPHA joasă, relaxare, super învățare, găndire pozitivă, duce la îmbunătățirea dispoziției, mărirea capacității de învățare, reducerea stresului, mărirea inspirației și a motivației, stare de relaxare, asociată cu calm, nonfocalizare, stări mentale lucide, somn cu vise plăcute și sentimente pozitive, ajută coordonarea mentală
8,6…9,8 Hz – Induce somnul, senzație de gâdilat
9 Hz – ALPHA
9,41 Hz – Frecvența piramidei ( rezonanță externă )
9,6 Hz – Frecvența câmpului magnetic terestru
9,8…10,6 Hz – Stare de alertă
9…13 Hz – ALPHA înalăa, relaxare, fără a avea nimic în minte în mod deosebit, sentiment de plutire, frecvența dominantă în anumite stări de meditație, undele alpha fiind asociate cu stări mentale calme și lucide
10 Hz – Eliberare coordonată de serotonină, modificare de dispoziție, universal benefică, deschiderea chakrei Manipura ( culoare galbenă)
10,2 Hz – Frecventa asociată cu catecolaminele
10,3 Hz – Frecvența asociată cu sinusurile, efect asupra gustului și respirației
10,5 Hz – Frecvenţă asociată cu regenerarea corpului, unitatea minte-corp / mers pe cărbuni incinşi / stabilizator şi stimulator pentru imunitate, în special în convalescenţă / stare de relaxare şi alertă simultane, „mind over matter” / scăderea presiunii sanguine / deschiderea chakrei Anahata [culoare verde]
10,6 Hz – Stare de relaxare şi alertă
10 – 12 Hz – ALPHA înaltă / vindecare, auto-centrare, unitatea minte-corp
10 – 14 Hz – Frecvenţă asociată cu transienţa dintre vise în timpul somnului şi cu mitoza celulară
10,7 Hz – Frecvenţă asociată cu urechile
11 Hz – Reducerea nivelului de stress, stare de relaxare şi alertă
11 – 14 Hz – Focus și stare de alertă
12 Hz – una din frecvenţele Schumann / deschiderea chakrei Vishuddha [culoare albastră]
12 – 36 Hz – BETA / starea dominantă în adulţii care prezintă anxietate / alertă / folosire optimă cerebrală. Este activată când individul ascultă şi se gândeşte la rezolvarea problemelor analitice, la luarea de decizii, la eficientizarea procesului de luare a deciziilor, la procesarea informaţiilor despre lumea din jurul nostru
12 – 14 Hz – Frecvenţa de invăţare, bună pentru absorbirea informaţiilor
12 – 15 Hz – Stare de relaxare şi focus, atenţie sporită, folosită pentru tratamentul hiperactivităţii, ritm sensorimotor, folosit în tratamentul autismului de nivel mediu
13 Hz – Rezonanţă la nivelul sfincterului / deschiderea chakra Ajna [culoare indigo/violet] / prezintă efecte la nivel pituitar, cortexul inferior, nas, urechi, sistem nervos, sprancene / efecte de vizualizare şi conceptualizare
13 – 30 Hz – Procesare ultra-eficientă a informaţiilor senzoriale / la această frecvenţă se ajunge în momentul în care persoana se îngrijorează, înfurie, îi este foame, frică sau este surprinsă / asociată şi cu o stare de motivaţie, stare de veghe şi sentienţă sporită, supravieţuire, rezolvare a problemelor, excitaţie / se manifestă prin mărirea dendritelor şi păstrarea individului într-o stare de alertă
13.8 Hz – Asociată cu lobii frontali / trezeşte al 7-lea simţ / afectează luarea de decizii
14 Hz – Conştiinţă de sine detaşată, relaxare, vizualizare, imagistică senzorială, reverie, poartă spre nivelele meditaţionale, oferă o punte între conştient şi subconştient
14 – 15 Hz – Incetinire a reflexelor condiţionate
14 – 16 Hz – Asociată cu visele cfm. analizelor EEG in a 2-a etapă a somnului
14 – 30 Hz – BETA / stare optimă pentru activităţi mentale intense, cum ar fi calculele, analizele lineare logice şi alte functii complex structurate / înalt structurate şi standardizate
15 Hz – Durere cronică – sunet care se adresează direct cortexului auditiv / deschiderea chakrei Sahasrara [culoare alb/violet] / efecte la nivelul glandei pineale, ochiului drept şi neocortexului / efect integrant al personalităţii şi spiritualităţii
15.4 Hz – Asociată cu cortexul
16.4 Hz – Asociată cu creştetul capului / senzaţie de eliberare şi transcendenţă
18 Hz – Stare de alertă, stress şi anxietate / mărirea capacităţii de memorare, citire şi scriere
18 – 21 Hz – Euforie / stare de extaz / stare de plăcere
18 – 22 Hz – BETA
20 Hz – Cauzează incapacitarea subiectului să realizeze o activitate susţinută / anti-energizer
27 – 44 Hz – Frecvenţa la care torc pisicile / efect regenerator asupra corpului, în special al oaselor
31 – 32 Hz – Stimulare pituitară şi eliberare a hormonului de creştere / efecte de rejuvenare, ajută muşchii să-şi revină in urma leziunilor
33 Hz – Constiinţă pozitivă creştină / hipersensibilitate / frecvenţa de rezonanţă interioară a piramidei
35 Hz – Trezirea chakrelor mijlocii şi echilibrarea acestora
38 Hz – Eliberarea de endorfine
39 Hz – una din frecvenţele identificate de Schumann
40 – 60 Hz – Efecte anxiolitice / stimularea eliberării de beta-endorfine
43 – 193 Hz – Carcinomatoza
50 – 60 Hz – Efecte nocive documentate
55 Hz – Meditaţie Yoga / stimulare kundalini (sursa-net)

marți, 4 aprilie 2017

Meditatia Arhanghelilor


Ingerii transcend orice religie,orice filozofie,orice principiu.De fapt,Ingerii nu au nicio religie in intelesul nostru...existenta lor precede orice sistem religios ce a existat vreodata pe pamant...-Sf.Toma de Aquino

Nu cu mult timp in urma am auzit de la un prieten drag ca propriul lui fiu,a fost victima unui accident stupid.El a fost lovit in partea din spate a capului de o minge de golf.Recuperarea nu a mers bine,si un cheag de sange in creier a fost cauza presiunii care l-ar fi putut paraliza pe intreaga viata.Baiatul a fost la terapie intensiva intr-o stare de semi-coma timp de zece zile.Si in continuare prognoza nu se anunta buna,iar o eventuala interventie chirurgicala iesea din discutie datorita riscului ridicat,de a produce leziuni cerebrale.In acest timp am primit un telefon din partea mamei lui.Aceasta mi-a cerut o practica meditativa/rugaciune, si eu i-am sugerat meditatia numita Meditatia Arhanghelilor.In ea,ne inconjuram pe noi insine sau pe cineva drag cu energia angelica in scopul vindecarii si protectiei.

La scurt timp dupa discutia noastra fiul ei a trebuit sa fie mentinut in coma medicala indusa,in speranta ca o sa ii se atenueze durerea si inflamatia.Prietenul meu a inceput rugaciunea/meditatia ghidata cu fiul ei in ciuda faptului ca el a fost in coma,Mintea sub-constienta poate absorbi orientarea meditativa,in plus sufletul nu doarme.Si intr-adevar,cand el a fost scos din coma,el a fost auzit repetand cuvintele din meditatie.

Din acel moment procedurile medicale au inceput sa dea roade.I s-a pus un sunt pentru a atrage fluidele cerebrale,si presiunea s-a stabilizat.Datorita medicinii moderne,baiatul este in viata si este bine.Cu toate acestea si Doctorii si Asistentele si-au dat seama ca este vorba de un miracol.Mama lui si tatal,cred si ei cu tarie,ca aici a fost interventia ingerilor.

În fiecare seară, înainte de culcare rugaciunile evreiesti includ urmatoarea invocatie..''In partea mea dreapta se afla Mihail,in stanga Gabriel,Uriel este in fata mea,Rafael in spate ,iar deasupra capului meu,se afla Sheckina-Prezenta Divina" Aceasta este una din meditatiile congregației mele preferate, ea funcționează bine atat pentru adulți cat și pentru copii. Ca meditație, ea poate fi folosita pentru a dezvolta un sentiment de protectie, confort, vindecare și de securitate. Acesta este unul dintre cele câteva exerciții meditative care este recomandat inainte de culcare.

Când noi apelam îngerii pentru a fi cu noi, ne conectam la o resursă infinită de bunăvoință. Este ca și cum am fost conectați în miezul magnetic al pământului pentru a ne mentine centrati. Arhanghelii reprezintă pe Dumnezeu-centrul universului, ei ne pot hranii sufletul din resursele infinite.Impedimentele la conectarea cu această energie sunt doar îndoială și cinismul. Daca stim sa trecem de sentimentele de indoiala si facem aceasta meditatie, noi vom beneficia mai tot timpul de o prezenta angelica protectoare si vindecatoare.. 

1.Incercați să găsiți un loc liniștit unde nu vei fi deranjat de 20-30 de minute. Această meditație se poate face in pat pe timp de noapte, inainte de a adormii . Închideti ochii, relaxați-vă corpul, si respirati normal. Permiteți atenției să se concentreze asupra experienței corpului dumneavoastră și mișcărilor pieptului și stomacului pe timpul respiratiei.. 
2. Imaginați-va că puteți simți o prezență de-a lungul partii dreapte a corpului dumneavoastră și pe partea dreaptă a feței. Se poate simti ca o presiune subtilă, o furnicături, o vibratie, căldură, răcoare, sau o altă senzație. Dacă nu poți simți nimic, pur și simplu, inchipuieste-ti doar ca simti aceasta prezenta divina langa tine, aproape atingându-te pe partea dreapta. 
3. Dă acestei experiențe de pe partea dreaptă numele de Mihail. Arhanghelul Mihail este adesea văzut ca mesager al lui Dumnezeu. Oricum ai simtii acest lucru , pretinde că mesagerul lui Dumnezeu este total prezent pe partea dreapta. Fii cu această experiență pentru un timp. 
4. Când sunteți gata, imaginati-va o alta prezența pe partea stanga. Simțiți presiunea, la fel ca și pe dreapta. Aceasta este Arhanghelul Gavriil, care este cunoscut pentru ca reprezentand puterea lui Dumnezeu. Puteți experimenta ambele părți simultan. Mesagerul lui Dumnezeu pe dreapta, puterea lui Dumnezeu, pe partea stanga. Ramai cu această experiență pentru un timp. 
5. Permiteti-va sa simtiti ceva in spatele tau, oriunde de-a lungul partea din spate, în special pe partea cu care te sprijini în timpul ședinței sau cand esti culcat. Imaginați-vă acest lucru . Acesta este Arhanghelul Rafael, în general, cunoscut sub numele de puterea vindecatoare a lui Dumnezeu. Acum poți să simti prezenta celor trei simultan Mihaill mesagerul pe dreapta, Gabriel puterea pe partea stanga, Rafael, vindecatorul sustinandu-va in spate. 
6. În continuare, cu ochii încă închiși, imaginați-vă o lumină ce strălucește în fața ta.. Lăsați aceasta lumina sa fie cat se poate de stralucitoare. Aceasta este arhanghelul Uriel, lumina lui Dumnezeu. Acum ești înconjurat pe patru laturi: un mesager, putere, vindecare și lumină. 


7. În cele din urmă, imaginați-vă un nor imens, binevoitor de lumină plutind deasupra corpului tau. Este Shekhina, prezența feminină a lui Dumnezeu. Se lasă aceasta lumina să coboare încet incadrandu- te cu dragoste, invaluindu-va cu o dulce si blanda protectie,creandu-va starea de spirit cea mai plina de pace si serenitate pe care ati avut-o vreodata. Înconjurat de îngeri vă aflați, de asemenea, în brațele bunătatii infinite, de securitate și siguranță absolută. 
8. Dacă vă aflați în pat, acesta este un mod minunat de a adormiți. Dacă sunteți in pozitie de meditatie, stați atâta timp cât doriți, în această stare de spirit. Când sunteți gata să se încheiati meditația,nu te ridica prea brusc. Este mult mai bine, de asmenea să inversati procesul, încet permitind Shekhinei sa se ​​ridice din nou mult deaspra capului vostru . Apoi, dati drumul Arhanghelilor, unul câte unul, asigurându-vă că nu merg prea departe, dar oferindu-vă libertatea de mișcare.Veti simti cat de curand efectele acestei meditatii,si energiile remanente dupa ea. 

 

Puteți practica această meditație la fel de des cum doriți.Nu va puteti supraîncărca cu energia angelica,ia este întotdeauna benefică. Aceasta este o meditație foarte bună de a împărtăși copiiilor, mai ales înainte de culcare. Cei mai mulți oameni care sunt bolnavi pot obține beneficii enorme din această meditație ghidată, puteți face acest lucru în casele lor sau în spital. Am făcut acest lucru chiar și prin telefon. Dar asigurați-vă că persoana care mediteaza nu va fi deranjata cel puțin douăzeci de minute, si cel mai important, ar trebui să fie bine practicată în primul rand de tine înainte de a oferi altora....Rabinul David Cooper-Meditatia Arhanghelilor

Sentimentele îngropate de vii nu pier niciodata

Una dintre cele mai plastice şi mai profunde demonstraţii a puterii sentimentelor şi gândurilor a fost relatată de dr. W. Jerome Stowell. Iată povestea lui:

Eram un ateu devotat. Eram absolut convins că Dumnezeu nu este altceva decât suma tuturor minţilor oamenilor şi a tuturor gândurilor lor pozitive. Cât despre conceptul de Dumnezeu atotputernic, care există mai presus de noi şi care ne iubeşte pe toţi, având puterea de a schimba orice în creaţia sa, nu am crezut niciodată în acest tip de Dumnezeu.

Într-o zi, am trăit însă o experienţă care m-a pus pe gânduri. Mă aflam într-un laborator uriaş şi încercam împreună cu colegii mei să descoperim lungimea undelor cerebrale. Am descoperit astfel un canal al lungimilor de undă, înzestrat cu o cameră mach (unitate de măsură) care permite separarea acestor lungimi diferite ale fiecărui individ în parte, conferindu-i acestuia o identitate mai clară decât amprentele palmelor sale. Ar trebui să reţinem cu toţii acest lucru: Dumnezeu poate păstra în cer o fişă a gândurilor noastre individuale, la fel cum FBI-ul poate păstra o fişă a amprentelor noastre în fişetele sale din Washington D.C.

Ne-am propus să facem un experiment pentru a stabili ce se întâmplă în interiorul creierului în momentul tranziţiei de la viaţă la moarte. Am ales ca subiect o femeie care a fost trimisă de familia ei la un ospiciu , dar care a fost eliberată. Singura boală pe care i-au descoperit-o medicii a fost un cancer la creier, care îi afecta exclusiv echilibrul corporal. În ceea ce priveşte luciditatea şi starea ei mentală, femeia era excepţional de inteligentă. Ştia foarte bine că urmează să moară într-un timp foarte scurt. Am informat-o şi noi de acest lucru.

Am instalat în salonul ei un aparat encefalograf, pentru a vedea ce se întâmplă în creierul ei în momentul tranziţiei de la viaţă la moarte. Am instalat de asemenea un microfon minuscul, de mărimea unei monede de un shilling, pentru a afla dacă are ceva de comentat în acest moment apoteotic. Eu mă aflam într-o cameră alăturată, împreună cu alţi patru colegi şi cu instrumentele pregătite pentru a înregistra tot ce se întâmplă. Aparatul nostru avea acul îndreptat către zero, aflat chiar în centrul scalei. În cele două părţi laterale, scala avea câte 500 de gradaţii, pozitive în partea dreaptă şi negative în partea stângă. Ceva mai devreme am folosit acest aparat pentru a înregistra puterea folosită de o staţie de emisie de 50 KW pentru a trimite un mesaj în jurul lumii. Acul aparatului a înregistrat cu această ocazie 9 gradaţii în partea pozitivă (dreaptă).

Când a simţit că i s-a apropiat sfârşitul, femeia a început să se roage la Dumnezeu. Ea i-a cerut Domnului să aibă milă de cei care s-au folosit de ea cu atâta dispreţ, după care şi-a reafirmat credinţa în Dumnezeu, spunându-i acestuia că ştie că El reprezintă singura putere vie care există, care a existat şi care va exista vreodată. L-a slăvit pe Dumnezeu şi i-a mulţumit pentru că i-a permis să se folosească de această putere şi să îi cunoască astfel realitatea. I-a spus de asemenea cât de mult îl iubeşte. În camera alăturată, eram cu toţii atât de fascinaţi de rugăciunea femeii încât am uitat complet de experimentul nostru. Ne-am uitat unii la alţii şi am văzut lacrimi curgând pe feţele noastre „ştiinţifice”.

Subit, aparatul nostru (de care uitaserăm cu toţii) a scos un zumzet. Ne-am uitat la ac şi am constatat că acesta ajunsese la 500 de gradaţi în partea pozitivă a scalei şi că încerca cu disperare să depăşească acest prag! Cu ajutorul acestui instrument, ne-am dat seama că cerebelul unei femei singure, aflată pe patul de moarte şi în comuniune cu Dumnezeu, emite o putere de 55 de ori mai mare decât cea a unei staţii de emisie de 50 KW care trimite un mesaj în jurul lumii.
Pentru următorul experiment, am ales un subiect cât mai diferit de primul: un bărbat care se afla în spitalul nostru şi care suferea de o boală socială mortală. Creierul său era atât de atrofiat încât era pe punctul de a muri. Bărbatul era practic un maniac.

După ce ne-am reglat instrumentele, am trimis una din asistente cu misiunea să îl enerveze pe bărbat. Femeia a reuşit să îi atragă interesul asupra ei, după care i-a spus că nu mai doreşte să aibă nimic de-a face cu el. Bărbatul a început imediat să o înjure, moment în care acul aparatului nostru a început să se deplaseze în partea negativă a scalei. În continuare, bărbatul a blestemat-o pe femeie şi a luat numele Domnului în deşert. Acul aparatului nostru s-a deplasat imediat până la ultima gradaţie negativă a scalei (-500). 
Am putut înregistra astfel cu ajutorul aparatelor de măsurat ce se întâmplă în interiorul creierului uman atunci când acesta încalcă una din Cele Zece Porunci ale lui Dumnezeu: „Să nu iei în deşert numele Domnului”.

Am reuşit să măsurăm cu ajutorul aceluiaşi aparat puterea pozitivă a lui Dumnezeu şi puterea negativă a adversarului său. Am descoperit astfel că adevărul benefic este pozitiv, iar toate gândurile nebenefice descrise perfect de Cele Zece Porunci biblice sunt negative.
Dacă aceste unde cerebrale pot fi înregistrate chiar şi cu ajutorul aparatelor noastre obiective de măsurat, cu atât mai evident este faptul că ele pot fi înregistrate inclusiv de Dumnezeu din ceruri.
În mod evident, frecvenţele de vibraţie ale sentimentelor, gândurilor şi cuvintelor pozitive ale femeii bolnave din povestea de mai sus au apropiat-o pe aceasta de Sursa ei divină, în timp ce frecvenţele de vibraţie ale sentimentelor, gândurilor şi cuvintelor negative ale bărbatului bolnav l-au îndepărtat pe acesta de Sursă.

Extras din cartea.Sentimentele îngropate de vii nu pier niciodată...

Instructor Yoga Tudor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...