vineri, 24 ianuarie 2020

Cat de importanta este curatarea colonului in procesul de Reintinerire


Colo Vada Plus Preţ catalog 472.50 RON

Este un program unic, pe etape, de dezintoxicare a organismului. Componentele vegetale selectate atent permit eliminarea reziduurilor si toxinelor acumulate in organism. Programul Colo-Vada Plus este calculat pentru 14 zile si include 3 etape, aflate in deplina armonie cu functiile tipice ale organismului, de aceea nu creeaza practic disconfort pentru un mod de viata obisnuit.

Programul Colo-Vada Plus este un mijloc simplu, dar eficient de creare in organism a unui mediu intern sanatos pe calea eliminarii reziduurilor din tractul digestiv, din intestinul gros si din organism in intregul sau.

Programul se bazeaza pe ingredientele din prafurile Colo-Vada Mix. In ansamblu, aceste ingrediente curata tubul digestiv, fapt care are o mare importanta pentru imbunatatirea sanatatii.

Programul este alcatuit pentru trei etape:

1. Pregatirea - 7 zile.
2. Curatirea - 4 zile.
3. Refacerea - 3 zile.

Etapa 1. Pregatirea - 7 zile

De la prima pana la cea de a 7-a zi inclusiv.


Pentru prima etapa a Programului sunt destinate 14 pliculete Nr. 1, fiecare cotinand cate 10 tablete si capsule.

Mod de administrare: zilnic continutul unui pliculet nr. 1, la micul dejun, si unul la masa de seara. Daca scaunul devine prea fluid, atunci luati numai o tableta de Cascara sagrada pe zi.

In aceasta etapa, organismul se pregateste de curatire, Substantele toxice sunt eliminate si transferate in intestinul gros. Organismul este asigurat cu substante nutritive, iar functionarea sa se normalizeaza.


Fiecare pliculet nr. 1 contine:

Ultimate - 1 tableta, de forma alungita, de culoare galbena.
Mega Acidofilus - 1 capsula de culoare crem.
Vitamina C (500 mg.) - 1 tableta, de forma alungita, de culoare crem.
Lucerna (Alfalfa) - 2 pastile rotunde, de culoare verde.
Crusinul american (Cascara sagrada) - 1 pastila de forma alungita, de culoare maro (mai luminoase decat pastilele din frunze de nuc negru).

Combinatia de plante nr. 2 - doua pastile, de forma alungita, de culoare maro deschis, cu striuri albe.

Frunze de nuc negru (Black Walnut Leaves) 2 pastile de forma alungita, de culoare gri inchis.

Ultimate, complex de vitamine naturale si microelemente ce asigura echilibrul substantelor nutritive. Se administreaza pe intreaga durata a programului.

Vitamina C, antioxidant, este importanta pentru mentinerea rezistentei organismului fata de actiunea substantelor toxice care sunt eliminate in procesul de curatire.
Mega acidofilus (fiecare capsula contine 1 miliard de bacterii lactobacillus acidophilus, acid caprilic, vegetable sterate, bioxid de siliciu) contribuie la mentinerea unui mediu bacterian normal in tubul digestiv.
Crusinul american, purgativ natural, actioneaza pentru calmarea intestinului gros.
Lucerna asigura organismul cu principalele minerale, este o sursa de clorofila (denumita „magazia de lumina solara”)

Combinatia de plante nr. 2 este o combinatie de usturoi, trifoi rosu, cassia, salvie rosie si radacini galbenele canadiene. Aceste plante se foloseau, in mod traditional, pentru curatirea generala a organismului.

Frunzele de nuc negru sunt cel mai eficient mijloc natural pentru curatarea organismului de paraziti. Fiind bogat in mangan, nucul negru stimuleaza secretia bilei si deteremina un peristaltism normal al tubului digestiv.

Etapa 2. Curatarea - 4 zile

Din ziua a 8-a pana in ziua a 11-a inclusiv

Pentru cea de-a doua etapa a Programului, sunt destinate 8 pliculete nr. 2 cu cate 8 tablete si capsule si 16 pliculete de praf Colo-Vada Plus, fiecare a 12 g.

Mod de administrare: cate 1 pliculet de 2 ori pe zi (dimineata si seara). Se administreaza cocktail-ul din praful Colo-Vada Plus de 4 ori pe zi (la fiecare 3-4 ore). Nu se consuma nici un fel de hrana, cu exceptia sucurilor, a ceaiurilor usoare din plante si a apei plate. In stomac, praful se umfla si dispare senzatia de foame. Se bea minimum un pahar cu apa intre prafurile administrate. Daca apar probleme cu eliminarea scaunului, se poate face o clisma peste noapte.

Pregatirea cocktail-ului Colo-Vada Plus

Se toarna continutul pliculetului de Colo-Vada Plus intr-un pahar cu suc de fructe rece sau apa. Se amesteca cu grija si se bea rapid, apoi se mai bea inca un pahar de apa.

Important: Eficienta programului se amplifica daca la toate etapele de purificare este folosita apa de Coral, Coral-Mine. In zilele de 4 zile de post se recomanda sa se bea pana la 2,5-3 l apa pe zi.

Pe baza experientei in aplicarea Programului nr. 2 Colo-Vada Plus va recomandam:

1. Se foloseste pentru dizolvarea prafului Colo-Vada Plus suc de fructe rece, dupa gust; astfel praful Colo-Vada Plus se bea mult mai usor si mai placut decat cu apa. Pentru cei care nu sunt alergici la citrice, sucul de portocale este cel mai indicat. Ideala este folosirea de sucuri proaspete (sucul de mere proaspat stors poate provoca meteorism peste masura a abdomenului, de aceea se recomanda a fi utilizat in forma diluata sau sa se renunte la el complet) fara adaos de zahar; sunt valabile si sucurile obisnuite la cutie. Folosirea apei coraliere sau a sucului cu adaos de HydraCel este considerata optima pentru dizolvarea prafului. Alegerea va apartine.

2. Sucul sau apa cu care se dizolva praful trebuie sa fie rece pentru ca la folosirea apei calde praful Colo-Vada Plus se umfla atat de repede, incat este practic imposibil sa fie bauta, deoarece se formeaza o masa densa ca o gelatina.

3. Praful Colo-Vada Plus se umfla chiar si in lichid rece, de aceea, turnand praful intr-un pahar cu suc sau apa rece, trebuie amestecat repede si, fara sa se mai astepte dizolvarea micilor firicele de praf, se bea repede cocktail-ul obtinut.

In etapa a doua are loc curatirea tubului digestiv pe baza puternicei umflari a prafului Colo-Vada si a formarii unei mase gelatinoase care poseda uimitoarea capacitate de a ingloba o mare cantitate de resturi alimentare invechite. Drept rezultat, materiile fecale pot fi usor eliminate din organism.

Fiecare pliculet nr. 2 contine:

Ultimate - 1 tableta.

Mega Acidofilus - 1 capsula.
Vitamina C (500 mg) - 1 tableta.
Lucerna (alfalfa) - 2 tablete.
Crusinul american (Cascara sagrada) - 1 tableta.
Combinatia de plante nr. 2 - 1 tableta.
Frunze de nuc negru (Black Walnut Leaves) - 1 tableta.

Compozitia prafului Colo-Vada Plus: seminte de patlagina (6,22 g), caolin (5,03 g), coaja de lamaie (0,49 g), lecitina (0,12), prune uscate (0,1 g), banana uscata (0,02 g), extract din radacina de lemn dulce (0,01 g).

Caolinul actioneaza ca un absorbant de toxine din tractul digestiv. Aceasta substanta extraordinara absoarbe toxinele intr-o cantitate de 40 de ori mai mare decat propria cantitate! Caolinul favorizeaza eliminarea balastului din tubul digestiv si desprinde substantele intarite si acoperite cu mucoasa de pe peretii tubului digestiv.

Etapa3. Refacerea - 3 zile

Din ziua a 12-a pana la a 14-a

Pentru cea de-a treia etapa a Programului sunt destinate 6 pliculete nr. 3, fiecare cu cate 8 tablete si capsule.

Mod de administrare: zilnic 2 pliculete nr. 3; unul la micul dejun si al doilea la masa de seara.

Pentru revenirea la normal a sistemului digestiv, din cea de-a 12-a pana intr-a 14-a zi, se recomanda a se consuma numai legume crude sau fierte. Alimentele care contin proteine, cum ar fi ouale, carnea etc., trebuie readuse treptat in alimentatia zilnica, numai in portii mici, incepand cu ziua a 13-a.

Fiecare pliculet nr. 3 contine:

Ultimate – 1 tableta.
Mega Acidofilus – 2 capsule.
Vitamina C (500 mg) – 1 tableta.
Lucerna – 2 tablete.
Crusinul american – 1 tableta.
Enzimatic (enzime) – 1 capsula mica de culoare crem.

Enzimaticul (enzime care stimuleaza digestia) contine: proteine, glucide, lipide, maltaza, alfa-galactozidaza, pepti-daza, glucoamilaza, microclusteri, bromelina, celuloza, za-haroza, papaina, lactoza si ficoten. Aceste enzime digestive asigura o buna digestie dupa dieta de la etapa a doua, pe parcursul careia s-au consumat numai diverse sucuri.

Daca tubul digestiv se suprasatureaza si functiile acestuia sunt slabite, atunci Programul nr. 2 Colo-Vada Plus se repeta la fiecare 2 luni. In celelalte cazuri, pentru a asigura functionarea normala a sistemului digestiv se recomanda folosirea programului de doua ori pe an.

Rezultatul purificarii profunde se manifesta prin:

* Se restabileste functionarea normala a ficatului, rinichilor, vizicii biliare;
* Se curata pielea;
* Se imbunatateste functia sistemului cardio-vascular;
* Scade greutatea corpului incepand cu 2 kg si mai mult (nu este program de slabit);
* Se reimprospateaza respiratia;
* Se diminueaza alergiile;
* Se amplifica functia glandelor sexuale;
* Organismul se curata de paraziti (oxiuri, liamblii, nematode, cestode, etc);
* Se restabileste imunitatea;
* Considerabil se micsoreaza frecventa si intensitatea durerilor de cap;
* Se imbunatateste functia articulatiilor;
* Se mareste nivelul si resursele energetice ale organismului;
* Trec mult mai usor bolile cronice;



Dieta recomandata in timpul purificarii oraganismului cu programul Colo-Vada Plus

SE EXCLUDE: carnea si orice produs din carne, pestele si toate produsele din peste, ciupercile, uleiul de floarea soarelui, laptele si lactatele, conservele, painea si produsele de panificatie, produsele de cofetarie, cafeaua, ciauil, zaharul (se admite ciai de ierburi, in loc de zahar - mierea de albine, sarea sa fie inlocuita cu varza de mare sau cu sosul de soia).
SE EXCLUDE: produse alimentare care provoaca balonarile: strugurii, bananele, fasolea, mazarea, varza proaspata si cea murata, ridichea, pepenele galben, perele, cartofii, nucile si toate bauturile carbogazoase.
SE PERMITE: fructele si salatele din fructe, legumele si salatele din legume (exceptie pentru acele care provoaca balonarile), fructele uscate: mere, prune, smochine, afinele.
SE PERMITE: supe de legume cu adaus de zarzavaturi, usturoi.
SE PERMITE: legume inabusite pe apa: rosii, dovlecei, varza rosie, ceapa, morcovul, ardeiul dulce. La preparare se mai poate adauga verdeturi, usturoi si putin ulei de masline.
SE PERMITE: sfecla fiarta, maruntita prin rayatoare, se adauga verdeturi, suc de lamaie dupa gust, usturoi si putin ulei de masline.
SE PERMITE: in sfecla fiarta si maruntita se mai poate adauga castravete proaspat, porumb, verdeturi, suc de lamaie dupa gust, usturoi si putin ulei de masline.
SE PERMITE: salata urmatoare - in proportii egale sfecla, morcov, mere, bostan, se adauga verdeturi, suc de lamaie dupa gust si putin ulei de masline.
SE PERMITE: cereale pe apa:

* hrisca cu ulei de masline;
* musli preparate pe apa sa combinate cu suc natural;
* cereiale de ovas cu miere de albine;
* arpacasul de griu cu stafide, bostan si miere de albine;
* orez (orezul se lasa sub jet de apa rece timp de 1 ora pentru elimina pe cit de posibil amidonul, se adauga stafide, prune uscate,se fierbe pana la preparare);
* orez, fiert fara sare (preventiv se lasa sub jet de apa rece timp de 1 ora pentru elimina pe cit de posibil amidonul), se adauga sos de soia;
* orez, fiert fara sare (preventiv se lasa sub jet de apa rece timp de 1 ora pentru elimina pe cit de posibil amidonul), se inabuse ceapa, morcovul, ardeiul dulce, rosii, se adauga sos de soia, usturoi, verdeturi si ulei de masline.

OBLIGATORIU: in timpul zilei sa se bea 1,5-2 l. de apa necarbogazoasa cu calciul de coral, Coral-Mine, adaugind suc de lamaie dupa gust.(apa cu sucul de lamaie restabileste echilibrul microflorei intestinale, colonului, nu permite dezvoltarea disbacteriozei, imbunatateste peristaltismul).

Dimineata pe stomacul gol sa se bea 1 pahar de apa minerala, cu adaus de 1 lingurita de miere de albine, plus suc de lamaie dupa gust (aceasta ofera o reenergizare intestinului pentru intreaga zi). Mai departe se va bea un pahar de suc de fructe proaspete: jumatate de pahar de suc de morcov si jumatate de mere, plus sucul a jumatate de lamaie tors si suc de cedru.

Sucurile naturale stoarse din fructe, lamaia, mierea de albine, usturouil, morcovul, sfecla, verdeturile, cerialele integrale, se considera cele mai bune purificatoare ale organismului uman, al colonului de bacterii patologice, toxine, deseuri, etc.

In caz de discomfort sau spasme in intestin se poate administra 1-2 tablete de carbune activat sau Spumizan. Cite 1 tableta de carbune activat la 10 kg corp.

Informatie adaugatoare la administrarea Colo-Vada Plus

Programul Colo-Vada Plus este utilizat de sute de mii de oameni, de cei care au grija sa mentina un mediu sanatos in organism, dind intr-adevar rezultate remarcabile. Desi programul in sine este simplu de administrat, ea are efect mare asupra organismului. Mai jos sunt aduse o serie de intrebari si raspunsuri care va ajuta consumatorul sa inteleaga unele reactii ale organismului sau unele mici complicatii care pot aparea.

1. Se recomanda oare sa efectuiez Programul Colo-Vada Plus, daca. . .
...in timpul acestei programe eu nu pot sta fara ca sa mananc?

Raspuns: Bineinteles ca efectul maxim il ve-ti primi daca in timpul celor 4 zile de post nu ve-ti manca, desi oricum ea este eficienta si merita infaptuita, chiar daca ve-ti si manca putin in timpul lui. Daca nu puteti sa fometati sau sunteti bolnav de diabet zaharat adaugati pe linga componentele programului si fructe, sucuri, legume care vor mentine nivelul zaharului necesar in singe.

... eu am colita sau diverticuloza?

Raspuns: Programul Colo-Vada Plus actioneaza destul de puternic asupra organismului, de aceea e posibil sa ne asteptam la unele discomforturi in acest caz. Daca patologia nu este intr-o stare avansata, se poate trece peste unele discomforturi. Insa daca situatia este de natura mai serioasa, atunci la etapa 1 a programului se poate micsora doza la jumatate, realizand aceasta etapa in 2 saptamani si nu in una cum este conform instructiunii, iar etapa a 2-a de realizat la fel in mod redus, fie se fometeaza 2 zile sau se beau mai putine pachetele de praf Colo-Vada Mix, in final ajustind dupa cum suportati.

...eu am constipatie cronica?

Raspuns: Programul Colo-Vada Plus va poate ajuta foarte mult, dar D-stra trebuie sa va straduiti sa atingeti nivelul normal al scaunului (golirea colonului) pana si dupa etapei de pregatire, pentru ca la etapa de purificare (a 2-a etapa) sa se poata realiza purificara si nu golirea prea rapida a colonului.

2. Statistica rezultatelor:

Eu efectuez programul Colo-Vada Plus si ...

70%

La a 4-a zi a celei de-a 2-a etape la mine foarte bine s-a curatat tractul gastro-intestinal, am eliminat tot felul de mucilagii, deseuri solide si simt cu adevarat o curatenie interioara.

Raspuns: Felicitari! Acest program functioneaza, si D-stra intr-adevar v-ati purificat profund organismul. Peste citeva zile va ve-ti simti liber, usor ca o pasare!

10%

Eu simt o greutate in stomac si din cind in cind am dureri de cap.

Raspuns: Continutul toxic al tractului gastro-intestinal poate fi cauza durerilor de cap sau a scaunului subtire. Refuzul, abtinerea de la cafea la fel poate fi o cauza a durerilor de cap, asa ca acesta ar fi de dorit sa se faca treptat. Programul Colo-Vada Plus lucreaza foarte bine, aparind rezultate pana si dupa efectuarea ei inca jumatate de an, peste ceva timp D-stra ve-ti simti efectul benefic al acestui program.

6%

La a 3-a zi a celei de a 2-a etape am simtit de parca cineva imi curata intestinele desi nu aveam scaun.

Raspuns: Da, intr-adevar ceva curata intestinul D-stra. Daca nu aveti scaun - beti mai multa apa si mai faceti si ceva exercitii.

5%

Scaunul meu este subtire, iar mirosul lui este insuportabil.

Raspuns: Posibil D-stra nu aveti nevoie de crusin, tablete care se contin in pachetelele Nr.2, acestea fiind un purgativ natural, destinat pentru ajustarea scaunului in timpul purificarii. Este evident ca toxinele si deseurile pot sa miroase foarte urit.

4%

Demult nu am avut scaun. Simt de parca voi exploda.

Raspuns: Nu va alarmati, inca nimeni nu a explodat. O doza dubla de crusin, mai multa apa si niste exercitii. Efectul va aparea de indata!

4%

Eu am efectuat intreaga programa, insa nimic nu am simtit, n-am observat nimic neobisnuit.

Raspuns: Asa ceva este posibil, daca D-stra sunteti tinar si aveti organele interne foarte curate, sau, invers - suntei foarte intoxicat si aveti foarte multe reziduuri (ceea ce este caracteristic pentru oamenii mai invirsta) si D-stra aveti nevoie sa mai treceti in ca un curs de purificare. Incercati peste 2-4 saptamani. De obicei majoritatea trecind si al doilea curs au cele mai frumoase rezultate. Majoritatea toxinelor, metalele grele, ramasite de medicamente si substante chimice se elimina fara sa fie ceva observabil.

1%

Eu nu pot bea praful Colo-Vada Mix, am o senzatie de voma.

Raspuns: Posibil, D-stra nu corect dizolvati praful, Inca o data atent cititi instructiunea de dizolvare a prafului (coctail). Sa atrageti atentia la aceea ca apa sau sucul in care dizolvati trebuie sa fie rece si suspensia se face si se bea repede.


inf comenzi;0767948273

Frecventele Rife – Tonuri pentru vindecare

Frecventele Rife – tonuri pentru vindecare a corpului sunt un set de frecvente de sunet benefice create de Brad Johnson, fondatorul SolfeggioTones.com.
Acestea sunt foarte asemănătoare în format cu frecventele solfegio. Tonurile de vindecare a corpului sunt modelate după efectele de cercetare știintifică și efectele pozitive ale frecventelor Rife. Aceste tonuri de vindecare a corpului contin muzică ambientală meditativă, cu frecventa de vindecare adecvată încorporate în track.
Mai multe informatii pot fi găsite prin cercetarea beneficiilor tehnologiei Rife, dupa cum a fost folosită pentru o mare perioadă de timp.

Scurt istoric cu privire la Frecventele Rife ( de pe altered-states.net )

Aparatul Rife este un instrument de cercetare. Acesta este utilizat de către experimentatori – practicieni cât și de utilizatori privati, – pentru a ajuta la efectuarea de modificări chimice în organism. Multi l-au utilizat pentru a consolida sistemul imunitar. De asemenea şi-a dovedit eficacitatea în tratarea multor afectiuni de sănătate.
La sfârșitul anilor 1920 și începutul anilor 1930 Dr. Royal Raymond Rife – folosind un generator de frecventă – a aplicat frecventa la viruşi şi bacterii vii și a descoperit că le-ar putea elimina. Datorită atentei sale documentari asupra acestui lucru, acum avem mai multe afecţiuni în care putem experimenta cu încredere utilizând aplicatia de frecventă.
Următoarele grupe de frecventă se încadrează, în general, în categoria de “bio-energie sau bio-rezonantă de Nutritie / Echilibrare”, mai degrabă decât abordarea “Rifeing” “expulzarea agentilor patogeni”. Aceste frecvente experimentale sunt oferite pentru “echilibrare”, “normalizare” sau “stimulare” a functiilor sistemului corpului.
Acest lucru se potriveşte cu vizualizarea și întelegerea corpului ca un sistem energetic, mai degrabă decât ca o “mașină” biochimică. Energia de rezonantă este apoi teoretic primită de către organism ca “Informatie energetică”.

Înainte de utilizarea tonurilor

Este important să se tină cont de faptul că unele dintre aceste tonuri pot fi foarte intense.
Vă sugerez să folosiţi aceste tonuri după buna dispoziţie a fiecăruia. Similar cu tonurile Solfeggio, dacă simtiti că vă confruntati cu simptome datorate acestor tonuri, acordaţi-vă timpul necesar pentru a permite frecvenţei de curătare să-şi facă treaba, pe măsură ce corpul dvs. încearcă să epureze reziduurile energetice care pot provoca astfel de rezultate, cum ar fi: dureri de cap, rigiditatea gâtului, durere în gât, indigestie, creșterea tensiunii arteriale, creșterea frecventei cardiace și altele. Ceea ce experimentaţi nu este diferit de trecerea printr-o detoxifiere alimentară. Aceste simptome pur și simplu se referă la detoxifierea energetică, unde le puteti experimenta în timp ce treceti prin acest proces.
Dacă aveti aceste simptome, în orice mod, ceea ce poate fi de mare ajutor este sa beţi o cantitate mare de apă proaspătă în fiecare zi: cel putin 4-6 pahare. Poziţionaţi-vă în natură și permiteţi plantelor / copacilor / mediului să vă vindece și să vă reechilibreze. Aceste tonuri nu sunt periculoase în nici un fel, doar intense, deci vă rugăm să nu intrati în panică dacă aveti aceste simptome. Ele sunt comune, temporare şi vor trece.
Dacă simtiti că sunteti copleșiti de intensitatea track-ului audio, nu vă simţiţi obligaţi să vă forţaţi să-l ascultaţi în întregime. Opriti piesa pe care o ascultaţi, hidrataţi-vă, echilibraţi-vă și luati o pauză. Pe măsură ce corpul dvs. lucrează pentru eliminarea resturilor energetice corespunzătoare unei anumite frecvente, va deveni mai ușor să ascultati aceste frecvente și să primiţi din plin beneficiile oferite.
De asemenea, retineti că aceste tonuri sunt doar un instrument care ajută la întinerirea dvs.. Ele nu sunt în niciun fel un substitut pentru medicul dumneavoastră, ci doar un plus pentru a ajuta sănătatii dumneavoastră la nivel fizic, mental, emoţional şi spiritual.

Împartirea Tonurilor de vindecare a corpului

Distribuirea / împărţirea tonurilor de vindecare a corpului sunt binevenite. Aceste tonuri sunt gratuite și e recomandat să nu fie taxate pentru nicio sumă de bani. Sunteti bineveniti să descarcati tonurile pe CD sau să le utilizati, oricum credeti voi de cuviintă. Nu ofer distributie pe CD pentru aceste tonuri.

Descarcarea Tonurilor de vindecare a corpului

Frecventele Rife – tonuri pentru vindecare a corpului se constituie în prezent din 13 frecvente diferite. Mai jos puteti găsi informatii suplimentare despre beneficii pentru fiecare ton, precum și link-ul de descărcare a acestora. Puteti descărca, de asemenea, fișierul ZIP arhivă completă care conţine toate cele 12 de tonuri de vindecare ale corpului. Mai multe actualizări ale tonurilor de vindecare a corpului vor aparea de acum incolo. Verificati din nou de mai multe ori pentru a vedea noi completări la lista actuală. ( Ultimul update 17.10.2012 )
MP3-urile sunt configurate în 32o kbps bitrate (high-quality). Faceti clic dreapta pe link-ul “Descarcă” şi Save Link / Target pentru a salva mp3 în computer.
  • Descarcă 337 Hz – Acest ton ajută la stimularea normalizarii circulatiei sângelui.
  • Descarcă 537 Hz – Acest ton ajută la normalizarea functiei sistemului endocrin. Sistemul endocrin este o colectie de glande, care produce hormoni pentru a regla creşterea organismului, metabolismul, functiile sexuale și dezvoltarea.
  • Descarcă 625 Hz – Acest ton ajută la stimularea functiei rinichilor.
  • Descarcă 635 hz – Acest ton ajută la stimularea functiei glandei pituitară. Glanda pituitară este o glandă ca un bob de mazăre situată la baza creierului, și înconjurata de os. Hipotalamusul, un alt organ endocrin al creierului, controlează functia glandei pituitare prin furnizarea de “comenzi hormonale”. La rândul său, glanda pituitară regleaza hormonii care controlează mai multe functii ale diverselor organe din corp. Partea posterioară a glandei pituitare actionează ca un fel de zonă de depozitare pentru hipotalamus prin care trec hormonii care controleaza functia mușchilor și rinichilor. Glanda pituitară anterioară produce hormoni proprii care contribuie la reglementarea mai multor functii endocrine.
  • Descarcă 645 hz – Acest ton ajută la creșterea productiei HGH (pituitară).
  • Descarcă 654 hz – Acest ton ajută la stimularea funcţiei pancreasului.
  • Descarcă 662 hz – Acest ton ajută la stimularea glandei pineale. Când este activată, glanda pineala devine linie de comunicare cu planuri mai elevate. Chakra coroanei ajunge în jos până când vortexul său atinge glanda pineală. Prana, sau energie pură, este primită prin acest centru de energie în cap. Prin practică, nivelul de vibratii al corpului astral este ridicat, permitându-i să se despartă de cel fizic.
  • Descarcă 696 hz  – Acest ton ajută la stimularea funcţiei inimii.
  • Descarcă 751 hz – Acest ton ajută la stimularea funcţiei ficatului.
  • Descarcă 763 hz – Acest ton ajută la stimularea functiei tiroidei dvs.. O glandă tiroidă care functionează corect este extrem de importantă pentru metabolism, atunci când aceasta nu functionează corect multe dintre functiile corpului pot suferi.
  • Descarcă 764 hz – Acest ton ajută la normalizarea funcţiei sistemului nervos.
  • Descarcă 835 hz – Acest ton ajută la normalizarea funcţiei sistemului imunitar.
  • Descarcă 1335 hz – Acest ton ajută la stimularea funcţiei glandei suprarenale. Scopul principal al glandelor suprarenale este de a permite organismului dumneavoastră să facă faţă stresului provenit din orice sursă posibilă, variind de la leziuni și boli, la probleme de muncă și in relatii. Ele determină în mare măsură energia cu care corpul dvs. răspunde la fiecare schimbare din mediul intern și extern.
  • Descarcă 1565 hz – Acest ton ajută la echilibrarea bunăstării dvs. spirituale.
  • Descarcă Multiton – Acest ton ajută la vindecarea acneei. Aceasta piesă este compusă din mai multe frecvente: 0.05, 0.37, 0.83, 2.50, 73.30, 3, 383.75, 389.00, 387, 393.00 Hz. Toate frecventele sunt redate simultan însotite de ambiantă de fundal. (Acest track nu este inclus în fișierul ZIP)
  • Descarcă Multiton – Acest ton ajută pentru a calma durerile de spate. Această piesă este compusă din mai multe frecvente: 0.14, 0.40, 7.50, 96.50, 55, 376.29, 425.09, 571, 833, 932 Hz. Toate frecventele sunt redate simultan însotite de ambiantă de fundal. (Acest track nu este inclus în fișierul ZIP)
  • Descarcă Toate tonurile – Acesta este un fișier ZIP care contine toate cele 13 de tonuri de vindecare a corpului.
 Sursa: http://eusuntvictor.wordpress.com/frecventele-rife-tonuri-de-vindecare-a-corpului/

joi, 23 ianuarie 2020

Mudra imunitatii evaluata in aur


 În majoritatea religiilor, a terapiilor alternative şi, mai ales, a şcolilor spirituale sunt utilizate poziţii ale mâinilor bine studiate şi cu efect confirmat. În lumea orientală ele sunt numite mudre (mudras), fiind ceva mai bine studiate.

Şi fiecare astfel de poziţie are un rol energetic pe care îl împlineşte aproape miraculos chiar şi pentru cei care nu acceptă irealitatea imediată.

Este suficient însă să ne gândim că palmele sunt oglinzi, modele ale întregului corp (aşa cum postulează reflexologia), că pe mâinile noastre sunt importante puncte de acupunctură şi trasee ale meridianelor energetice (aşa cum descrie medicina tradiţională chineză) şi că, prin lipirea punctelor de la o mână cu punctele de pe cealaltă mână sunt favorizate anumite circuite energetice create pe moment, care produc efectul dorit la nivelul corpului energetic.

Pentru cei obişnuiţi cu calculatoarele, este ca şi cum ai realiza un circuit electronic în care instrucţiunile sunt inscripţionate direct în hard.

Mudrele sunt gesturi simbolice prin care:

̶ ne putem pune într-o anumită stare de meditaţie controlată, menită să ne ajute în evoluţia spirituală;

̶ putem acţiona la un nivel mult mai coerent cu energia primită de la Sursa Universală, atât pentru noi cât şi pentru alţii;

̶ putem intra în contact cu entităţi spirituale superioare.

Prana Mudra, este considerata ca fiind mudra vietii. Si se executa concomitent cu ambele maini identic cum arata poza.

După cum indică şi numele, care este legat de viata.ea ne ajuta puternic atat pe plan intern cat si fizic exterior.De multe ori o persoana arata la exterior sanatos, dar pe plan intern ea nu sta tocmai bine. Astfel de oameni nu pot face fata presiuni,si de multe ori ei intra in panica in mod inutil. Creierul tau este cheia pentru puterea de care aveti nevoie din plin.Nu este nevoie sa spunem ca atunci cand creierul primeste din plin substantele nutritive necesare ,putem considera a avea un creier sanatos. 

Deci, Prana Mudra ne ajută în dezvoltarea puterii creierului si celulelor. Stimuleaza imunitatea corpului. Vederea devine mult imbunatatita prin practicarea acestei mudre,si elimina toate problemele legate de ochi.

Nu de multe ori oamenii se confrunta cu un deficit de vitamine,si datorita acestui lucru ei recurg la ingurgitarea de vitamine si suplimente,care produc doar o revitalizare temporara,oamenii uita ca trebuie sa actioneze asupra radacini acestei deficiente.Prana mudra da o crestere extraordinara a vitaminelor.De asemenea tot aceasta mudra curata vasele sangvine.Aceasta mudra poate fi executata oricat de mult vrem,si impreuna cu aswini mudra va umple extraordinar rezervorlul organsimului cu vitalitate.




In acest filmulet veti gasi si Mudra Imunitatii la sfarsitul filmuletului, desi sunt multe alte mudre ce contribuie la stimularea imunitatii, aceasta este specifica, si este evaluata in aur datorita,valorii ei terapeutice deosebite. Este singurul loc unde am gasit-o, desi auzisem, si o vazusem intr-o emisiune speciala prezentata de prof Mario Sorin Vasilescu, acesta spunand ca este ''evaluata in aur'' datorita valorii ei terapeutice.

luni, 20 ianuarie 2020

Creierele lui Ramses I si cel al lui Ramses II au fost deja clonate,


Daca stim ca acest creier deja a fost conectat in diferite locuri cu sonde care sa il lege de calculatoare,atunci nu mai avem nicio problema cu clonarea creierului lui Einstein.Tesutul cerebral al lui Einstein a fost pastrat si a fost clonat la fel ca oaia lui Dolly.Toti ceilalti mari savanti care si-au lasat creierul la dispozitia stiintei au fost clonati,iar creierele acelea vor construi niste retele neuronale minunate.Ba chiar,in prezent ,corporatiile multinationale se lupta nu pentru genomul uman,ci pentru o bucatica din material.Ar face orice ca sa puna mana pe o bucatica din material,pentru ca au tehnologia necesara pentru a conecta bucatica aceea care poate fi clonata si transformata intr-un creier.Creierele lui Ramses I si cel al lui Ramses II au fost deja clonate,pentru ca exista ADN-ul lor pur.Ei au fost mumificati pentru ca aveau sa traiasca din nou.In prezent ei sunt in viata.Cine are ADN-ul lui Yeshua ben Joseph? Prioria Sionului.Stiati ca e nevoie doar de un fragment de os care are in el maduva,pentru a obtine ADN viu,care poate fi clonat ?.Stiati ca,daca o oaie poate fi clonata,atunci toti mortii pot sa fie clonati? Va amintiti ca i se spune Mielul lui Dumnezeu.O sa va las sa va jucati o clipa cu toate astea in imaginatia voastra.Iata inca o intrebare;Ce fel de ADN ar avea un sfant catre sfarsitul vietii lui? Ce fel de ADN ar avea Iisus Hristos? Ce fel de ADN ar avea Ramses I? Un ADN extraordinar.Ei nu se amesteca cu oile.Poate ca Antichristul este ADN-ul lui Hristos,pus laolalta de o corporatie multinationala-poate ca de aceea se numeste Antchristul.


Acestea sunt concepte si imagini pe care le-ati avut la dispozitie si pe care nu le-ati urmarit niciodata,pentru ca nu urmariti nimic in afara de supravietuirea voastra;fata voastra,poftele,mancarea,adapostul,supravietuirea,distractia si jocurile voastre....RAMTHA

SĂ EXERSĂM CREIERUL NOSTRU


Citez din manualul de supraviețuire, Anexa 1, aflat în curs de pregătire pentru tipar:
„Calea de acces către palierul paranormal al existenţei noastre, se află la îndemâna fiecăruia dintre noi, indiferent de vârstă, rasă sau convingeri religioase. Este creierul omului. Această fantastică îmbinare a materiei cu spiritul, poartă omenirea spre culmile progresului. Ascunde, totodată, energii latente nebănuite capabile să deschidă frontiere de nepătruns, să ne propulseze către depărtările infinite ale Universului.
         Cu cele peste o sută de miliarde componente active ale sale (neuroni), cu o infinitate de legături interneuronale (sinapse) prin care circulă neurotransmiţători electrochimici şi de altă natură, cu formidabila sa capacitate de stocare şi procesare a informaţiilor, cu funcţiile sale cunoscute şi cu uimitoarele însuşiri ce se întrezăresc în mod accidental sau în urma unor investigaţii ştiinţifice, creierul uman va rămâne pentru omenire cea mai îndepărtată frontieră a cunoaşterii – o frontieră practic de neatins.
         Pentru a ne face o idee despre fenomenala complexitate a acestei enigmatice structuri vii, ar fi suficient să amintim că, potrivit unor estimări făcute de oameni de ştiinţă, numărul posibil de variante conexionale între cele peste o sută miliarde de neuroni ar putea egala numărul atomilor existenţi în Univers. Comparativ cu funcţiile rămase necunoscute ale acestui miracol al viului, ceea ce s-a reuşit a se descifra până la ora actuală nu depăşeşte, metaforic vorbind, un fragment din partea vizibilă a unui aisberg.
         (...) Disponibilităţile reale ale creierului uman sunt abia la începuturile cunoaşterii. Experimente ştiinţifice, având un grad rezonabil de repetabilitate a rezultatelor, conduc la ipoteza că omul este dotat din naştere cu un volum impresionant de funcţii cerebrale surprinzătoare, pe care nu le foloseşte niciodată în viaţa sa. S-a constatat, tot pe cale experimentală, că acest fantastic computer biologic poate efectua la nivel subconştient, aparent instantaneu, analize comparative ce implică sute de mii de detalii diferite - fapt confirmat şi de abilităţile psihice fenomenale ale operatorilor de detecţie extrasenzorială. S-a demonstrat totodată, că în subconştientul uman există în stare latentă sisteme biologice subtile ale comunicaţiei telepatice, ale detecţiei şi teledetecţiei extrasenzoriale, ale premoniţiei. Aceste tainice abilităţi extraseNzoriale trebuiesc doar activate, sensibilizate prin antrenamente speciale şi aplicate cu prudenţa cuvenită în practica de zi cu zi, spre folosul nostru.
         Savanţii încă nu pot explica rostul evidentei supradimensionări a capacităţii cerebrale a omului, în comparaţie cu cerinţele sale existenţiale cunoscute. Să fie vorba despre un accident genetic, intervenit cândva pe parcursul evoluţiei speciei? Pentru că, dacă funcţia crează şi perfecţionează organul, nu era firesc ca în etapa evolutivă actuală, homo sapiens să dispună de un creier ale cărui funcţii să fie corelate cu imperativele fiziologice şi psihice necesare vieţii de zi cu zi?
         Dacă creierul este un rezultat al evoluţiei speciei, supradimensionarea capacităţilor mintale ale omului nu ar constitui dovada că apogeul evoluţiei sale a fost atins cu mii de ani în urmă, iar în prezent cea mai „evoluată” specie din regnul animal se află în proces involutiv? Pentru că, forţează nota alţi cercetători, nimeni nu îşi cumpără cel mai sofisticat computer existent pe plan mondial, numai pentru a calcula ingredientele ce intră în compoziţia preparatelor culinare pe care le consumă zilnic.
          Sau, pentru a păstra aparenţele, să înţelegem că omul e un hibrid rezultat în urma procesului evoluţiei speciilor, căruia i-au fost implantate câteva organe sofisticate, pe care va învăţa să le folosească la întreaga lor capacitate într-un viitor îndepărtat? Dar într-un asemenea caz ipotetic, cine a creat acele organe şi cine a făcut implantul, se întreabă, nu fără o anumită doză de sarcasm, adversarii teoriei evoluţioniste. E drept că în pomicultură se practică un procedeu întrucâtva asemănător, ce conduce la îmbunătăţirea parametrilor calitativi ai unor pomi fructiferi. Totuşi, altoiul de calitate superioară trebuie luat de undeva, iar altoirea trebuie făcută de cineva cunoscător în materie.
          Alţi gânditori se întreabă dacă omul înţelege cu adevărat menirea sa pe Pământ. Covârşitoarea majoritate a omenirii se lasă în continuare mânată de insticte primitive, ce nu necesită efortul folosirii integrale a funcţiilor cerebrale şi a abilităţilor extrasenzoriale, ce se transmit genetic de la o generaţie la alta. Pentru a încurca şi mai mult lucrurile, părintele teoriei evoluţiei speciilor dă şi el cu parul în carul cu oale. În lucrarea sa de căpătâi, The Origin of Species – ediţia din anul 1902, Charles Darwin scria negru pe alb: „A presupune că ochiul s-ar fi putut forma prin evoluţie, pare cât se poate de absurd.” În acest context, ce ar fi putut adăuga celebrul naturalist despre creierul uman? Dar despre gând?

Pășim în aria fenomenelor paranormale.
Iată cum, pe nesimţite, păşim în aria fenomenelor paranormale. Pentru că cercetători neuro-psihiatri, psihologi - ca să nu mai vorbim de parapsihologi - au ajuns la o concluzie cel puţin şocantă. Gândul nu este un rezultat al funcţiilor cerebrale ale omului, ci invers: gândul foloseşte creierul omului pentru a determina acţiunile sale prezente şi viitoare. Dar ce este gândul? „Gândul e cea mai mare jale în psihiatrie” – este de părere cunoscutul neuro-psihiatru, René J. Bourdiol. Nu se ştie ce este, de unde vine şi la care nivel de alcătuire a materiei se află.
         Este ştiut că ceea ce numim noi gând se propagă în spaţiu cu viteze uluitoare. Viteza de propagare a gândului este net superioară propagării tahionilor, care depăşesc viteza luminii în vid. De pildă, în timp ce unda asociată gândului străbate distanţa de la Pământ la Soare pactic instantaneu, fotonul - componenta de bază a luminii - parcurge acelaşi drum în aproximativ 8 minute.
         Asemănător neutrinilor, gândul poate trece cu uşurinţă prin medii solide, cum ar fi betonul, plumbul, oţelul, piatra, etc. Să ne mire acest lucru? Se pare că nu este cazul. Ceea ce noi percepem prin simţurile noastre drept mediu solid, în realitate sunt atomi, electroni și particule nanometrice în mişcare - cu alte cuvinte – energie. Dacă noi, oamenii, am reduce dimensiunile noastre la mărimea unui atom, am putea circula liber prin pereţii caselor sau prin alte obstacole materiale. Undele telepatice, generate de creierul uman, fac acelaşi lucru. Trec nestingherite, cu viteze practic instantanee, prin orice obstacol din Univers.
         Pe de altă parte, potrivit unor informaţii provenite din documente declasificate în SUA, ar rezulta că există spioni extrasenzitivi americani ce posedă abilitatea practică de a efectua călătorii în trecutul şi în viitorul omenirii. Pare de domeniul SF? Să nu ne grăbim a trage concluzii pripite. Pentru că, după cum spunea celebrul fizician Albert Einstein, trecutul, prezentul şi viitorul sunt simple iluzii. Ca urmare, posibilitatea efectuării în timp real a unor călătorii în trecut sau în viitor atestă existenţa concomitentă a trecutului şi viitorului. Se conturează, totodată, ipoteza potrivit căreia prezentul ar avea o durată insesizabilă de timp, de cel mult o fracţiune de picosecundă. Pentru că, susţin oamenii de ştiinţă implicaţi în acest gen de investigaţii, în clipa imediat următoare „prezentul” devine trecut, evenimentele avansând constant către viitor. Succesiunea trecutului, „prezentului” şi viitorului poate fi comparată cu o riglă a cărei cursor înaintează constant către viitor.

Gândul, un atribut paranormal a omului.
Să revenim la gând. În urma unor experimente pe care le-am făcut în anii ’70, la care au participat subiecţi umani copii, am remarcat că factorul principal care duce la obezitate în rândul copiilor este gândul. Copiii supraponderali se gândesc obsesiv la mâncarea preferată, introducând în subconştient informaţia subliminală, care stimulează zona cerebrală responsabilă cu prelucrarea hranei la nivel biologic. Seara, înainte de a adormi, majoritatea copiilor supraponderali se gândesc la ce vor mânca a doua zi, introducând în acest mod în subconştientul lor „ingredientele” necesare dezvoltării ţesutului adipos. Am observat cu acel prilej că, în situaţia în care se scade din raţia zilnică de mâncare sau se reduce potenţialul caloric al alimentelor pe care le consumă zilnic copii supraponderali, ei continuă să se îngraşe, cu gândul la mâncare. Se ştie că un copil supraponderal va deveni un adolescent suprapoderal, apoi va deveni un adult obez cu toate neajunsurile generate de obeziate. Şi aceste neplăceri sunt create de gând!
         Remediul supraponderabilităţii l-am găsit prin psihoterapie. Pe parcusul zilei, copiii suprapoderali erau atraşi în activităţi ce prezetau pentru ei un interes cu mult mai mare decât mâncarea. Astfel, suprapoderalii nu se mai gândeau seara la mâncare, creierul lor fiind ocupat cu procesarea informaţiilor rezultate din activităţile zilei precedente. Pentru a grăbi procesul de reducere a masei corporale, am găsit remedii naturale pentru creşterea nivelului metabolismului individual. Rezultatele au fost spectaculoase, fiecare copil a revenit la proporţile fizice optime, potrivit genelor individuale. Suprapoderabilitea poate fi eradicată prin psihoterapie, având în vedere principalele cauzele psihice care o provoacă: depresia și anxietatea.
         Gândul este un miracol al viului. Se află, cu probabilitate, la un alt nivel de organizare a materiei, guvernat de energii şi viteze de propagare corpusculară ce sfidează legile fizicii actuale.”
         Nu întâmplător în articole care le scriu în Jurnal Paranormal, fac adesea trimiteri la informații cuprinse în lucrări anterioare. În acest mod, reîmprospătez memoria cititorilor și îi pregătesc să asimileze mai lesne informațiile ce urmează.

Cum mâncăm.
Vorbeam mai sus despre supraponderabilitate, ce a devenit o problemă cu implicații mondiale. Obezitatea a fost declarată de Organizația Mondială a Sănătății (OMS) drept pandemie. Până în anul 2015, anticipează OMS, vor exista în lume 2,3 miliarde aduți supraponderali și mai mult de 700 milioane vor fi obezi.
         Las în grija specialiștilor în nutriție să ne alcătuiască meniul cu alimente sănătoase; sau, mă rog, cât ar putea fi alimentele de sănătoase în ziua de azi. Mă voi referi la rolul gândului, în procesul nutriției. Ați reținut desigur că, copiii supraponderali se gândesc excesiv la mâncare, în special seara înainte de culcare. Gândul la mâncare are drept rezultat secreția substanțelor hormonale, implicate în procesarea alimentelor. Iar acest lucru, oricât ar părea de paradoxal, îngrașă. Cum corelăm gândul, cu nevoia reală a organismului de alimente?
         Înainte de a ne așeza la masă, să renunțăm la ideea că trebuie să mâncăm tot ce există în farfurie. Creierul nostru deține informația cât trebuie să mâncăm, pentru a fi trasformate alimentele - prin metabolizare - în enegia necesară funcționării organismului în condiții optime. Să educăm creierul nostru, prin gând, să ne avertizeze când să ne oprim din mâncat. Exersând, vom ajunge în situația să apară declicul psihic la momentul oportun. Când creierul nostru ”spune” să ne oprim din mâncat, în momentul acela trebuie să ne oprim, chiar dacă mai avem de o îmbucătură în lingură și să ne ridicăm de masă. La fel procedăm cu cu hrana lichidă.
         În timpul mesei, să ne gândim întotdeauna că alimentele pe care le mâncăm sunt sănătoase și o să ne vindece de boli de care suferim. În acest mod, contribuim cu gândul la crearea unui potențial bioenergetic benefic al alimentelor cu care ne hrănim. Prin contribuiția gândului, alimentele pe care le mâncăm devin produse cu efecte placebo. (A se vedea și articolul publicat în Jurnal Paranormal, intilulat Medicamentele placebo – terapia viitorului?)

Cum să ne educăm creierul, să ne avertizeze când trebuie să ne oprim din mâncat.
Marea masă a omenirii, când se așează la masă, se gândește la mâncare, la gustul mâncării și la satisfacția ce o să simtă în urma îngurgitării alimentelor preferate. Marea masă a omenirii mânăncă prea mult, dincolo de gradul de sațietate individulă. Să nu uităm că senzația de sațietate începe să apară la circa 20 de minute, după încheirea mesei. Supraponderalii și obezii mânăncă și în intervalul de cele 20 minute fatidice, când încarcă stomacul la cât nu poate duce. Se opresc din mâncat doar când apare senzația de sațietate la nivel organic, nu la nivel psihic. Iar încărcând stomacul, metabolismul se lenevește, având drept rezultat depuneri de grăsimi în organism în mod haotic.
         În momentul în care ne așezăm la masă, să ne concentrăm pe ideea că, creierul nostru ne va avertiza când trebuie să ne oprim din mâncat. Când apare semnalul transmis de creier la nivel conștient, să ne oprim din mâncat și să ne ridicăm de la masă. Vom costata că în momentul în care apare semnalul să ne oprim, ne vom simți sătui. Procedura se respectă la orice masă. Vom constata că greutatea corporală se reduce în timp, iar metabolismul nostru va intra în parametri funcționali normali.

Mentalitatea abdomenului plat.
Nu există un model de fizic standard în privința esteticii corpului uman. Unii indivizi vor fi mai slabi, alții mai puțin slabi, iar alții mai dolofani. Cu toate acestea, vor fi indivizi dezvoltați fizic în limite normale. Este greșită mentalitatea unor tinere, care doresc să aibă abdomenul plat, să arate toate la fel. Estetica fizicului uman constă în diversitatea formelor fizice individuale. Nu toată grăsimea este nocivă și inestetică.

Grăsime structurală, grăsime normală și grăsime anormal stocată.
Cităm din articolul “O soluție eficientă împotriva epidemiei de obezitate”, apărut în Nexus new times magazine, avându-l ca autor pe medicul naturopat, Sherrill Sellman.
         „Există trei tipuri de grăsime în corp: grăsime structurală, grăsime normală și grăsime anormal stocată. Grăsimea structurală oferă protecție principalelor organe și articulațiilor organismului și nu este folosită în procesul de metabolizare. Rezervele normale de grăsime sunt răspândite în întreg corpul și sunt refolosite drept “combustibil”, atunci când organismul se confruntă cu o deficiență nutritivă sau calorică imediată. Aceste două tipuri de grăsimi sunt necesare, pentru o bună sănătate. Depozitele anormale de grăsime (grăsimea adipoasă) sunt dispuse sub piele și în jurul organelor, ca „rezerve de combustibil” pentru urgențe nutriționale grave.
         La persoanele obeze, aceasta tinde să se colecteze în locuri precum abdomenul, șoldurile, fesele, coapsele, genunchii, gleznele, brațele și gâtul. Aceasta este grăsimea care determină corpul să fie diform și care crează alte probleme de sănătate. (...)
         Deci, chiar dacă țineți diete, toată acea grăsime denaturată de pe abdomen, șolduri și coapse nu va fi niciodată atinsă. În schimb, veți deveni anemiat și veți pierde grăsimea structurală și rezervele de grăsime normală și veți diminua și mai mult funcțiile hipotalamusului (și ale celorlalte organe vitale – n.a.).”
         Gândul la mâncare stimulează depunerea depozitelor de grăsimi denaturate (țesutul adipos) ce duc la obezitate, cu îmbolnăvirea de diabet, cancer, hipertensiune arterială și alte disfuncții vitale în organismul uman.
         Informațiile cuprise în acest articol sunt reale, au trecut proba experimentelor de laborator, chiar dacă sunt în contradicție cu puzderia de soluții de slăbit, oferite de diverși întreprinzători prin mass-media autohtonă.

SURSA;http://jurnalparanormal.ro/content/sa-exersam-creierul-nostru
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...