vineri, 19 mai 2017

Si iti voi da inapoi anii mancati de lacuste

Daca oamenii nu si-ar lega propriile maini de superstitii goale,si nu si-ar umili propria minte,ar fi asemenea zeilor antici...Boris Akunin...
Exista un Zeu/Zeita in voi care asteapata in orice moment sa fie activat.Nu puteti,nu putem fiindca suntem hipnotizati.De cine ?
Nu o sa creez pretexte pentru polemici.Atat vreau sa spun.In biblie este o fraza care poate crea o derogare de la conditia omului obisnuit.Dar aceasta functioneaza atunci cand sti sa te raportezi la viata divina,ceea ce echivaleaza si cu o dehipnotizare.Si cand spun asta nu e vorba de a te inregimenta in vreo secta sau la vreo doctrina religioasa,ci pur si simplu sa lasi supraconstientul sa participe in viata ta,sau mai bine zis sa asculti de indrumarile lui.Indrumari pe care noi le numim intuitie.Dar ce este intuitia? Intuitia este acea care te face sa faci alegeri corecte din punct de vedere karmic.

Iata si fraza care va functiona daca de aici incolo il vom lasa pe DUMNEZEU SA JONGLEZE CU ORICE SITUATIE DIN VIATA NOASTRA...Este chiar titlul textului.

..Pot sa presupun ca acest lucru poate insemna inclusiv intoarcerea la anii tineretii ? Nu stiu,dar stiu ca exista Dumnezeul din noi.Si atunci intrebarea se poate spune si asa.POATE DUMNEZEUL DIN NOI SA CREEZE ACEST LUCRU ? Se spune ca dorintele drepte sunt glasul lui Dumnezeu.Nicio astfel de dorinta nu ii este data omului fara putinta de a se putea realiza.altfel de ce s-ar mai spune ca;
Există trei departamente ale minţii: subcontient, conştient şi supraconştient.
Supraconştientul este mintea Dumnezeiască din fiecare om şi este regatul ideilor perfecte. 

În el, se află „ideea perfectă”, despre care a vorbit Platon; Modelul Divin, pentru că acolo se află un Model Divin pentru fiecare persoană. 

"Există un loc pe care doar tu îl poţi umple şi nimeni altcineva, există ceva ce ai tu de făcut şi nimeni altcineva nu poate face în locul tău". Există imaginea perfectă a acestuia în mintea supraconştientă. De obicei străfulgeră prin mintea conştientă, ca un ideal intangibil - ceva "ce pare prea frumos ca să fie adevărat".

În realitate este adevăratul destin al omului (sau destinaţie), transmis de Inteligenţa Infinită care se află în el. 

Totuşi, mulţi oameni îşi ignoră adevăratul lor destin şi luptă pentru lucruri şi situaţii care nu le aparţin şi care, odată atinse, le-ar aduce doar căderi şi insatisfacţii

Tu sti daca vrei sa intineresti sau vrei altceva,insa acum ai doua chei.Cea din titlul,si aceasta cu Modelul Divin pentru fiecare persoană..ToTdeauna acolo unde este un scop va aparea si o cale. 

....Adaptare dupa jocul al vietii-FLORENCE SCOVEL SHINO 

Instructor Yoga Tudor

miercuri, 17 mai 2017

Cand valurile marii


Cand valurile marii

sau ganduri razmerite

azi mi-am dat intalnire cu sarutul la poarta sufletului

trei talcuri de poveste ,picteaza pe mantia noptii

lumina unei stele sta cuibarita-n frunza

anotimpurile zglobii acum,se dau cu barca pe o eclipsa

stiloul si-a prins pana-n versuri

si daca esti o pasere plamadita din dor
sa-i spui ca si ziua cea din ieri culori
se toarce,toarce, singura din geana noptii

autor;Instr Yoga Tudor



marți, 16 mai 2017

Tehnici de Vitalizare ,Centrare si Relaxare


Obiective:

- Recuperare fizica si mentala

- Redobandirea controlului asupra propriei vieti

- Gestionarea stresului acumulat

- Redobandirea echilibrului interior

- Echilibrarea organismului si protejarea in fata bolilor

Efectele aplicarii tehnicilor:

- Pacea interioara si echilibrul interior

- Recapatarea stimei de sine

- Armonizarea cu cei din jur

- Influentarea pozitiva a actiunilor celorlalti

- Alungarea starilor de stress, frustari, suferinta

- Forta mintii reflectata prin claritate, viziune, intuitie, actiune eficienta

- Sanatate mentala si fizica

- Realizarea telurilor 

Cui se adreseaza acest workshop?

- Persoanelor care simt nevoia acuta de dezvoltare personala, de cunoastere profunda a mecanismelor fiintei umane si de preluarea controlului asupra propriei vieti

- Persoanelor care traiesc si lucreaza in mediu cu nivel ridicat de stres

- Tuturor care doresc sa isi imbunatateasca viata, starea de sanatate, intuitia, puterea de concentrare, memoria, logica

Cursul contine 3 module: Notiuni de baza, Tehnici, Practica.

La Notiuni de baza – vorbim despre necesitatea de a invata anumite tehnici care sa ne ofere mai multa vitalitate.Aceste tehnici se caracterizeaza printr-o eficienta desoebita in ceea priveste incarcarea rapida cu energie.

 Daca nivelul vitalitatii este redus, omul devine ca o masina sau ca un telefon celular cu bateria moarta. Oricat de inteligent, hotarat sau entuziast ar fi, cand ii lipsesc vitalitatea si puterea vointei, el nu mai poate functiona corect. Vitalitatea este combustibilul care alimenteaza succesul si realizarile de orice fel. Fara ea, talentele si ambitiile noastre raman golite de continut. Multi oameni de succes devin predispusi esecului cand nivelul lor vital scade.In egala masura, vitalitatea afecteaza aptitudinile si atitudinile mentale si emotionale. Oamenii cu o vitalitate mai mare se bucura de o sanatate mai buna, iau decizii mai bune, rezolva problemele mai eficient si reusesc sa cultive relatii de o mai buna calitate.

Partea a 2 a consta in enumerarea tehnicilor si explicatii. Tehnicile se refera la centrare interioara, ultra incetinirea mintii si dinamizarea vitalitatii fizice si mentale.

Partea a 3 a, exercitii practice de respiratii, de eliminarea tensiunilor din corp, de meditatii.

Pret 300 lei 
Instructor Yoga Tudor

duminică, 14 mai 2017

Scoli de fabricat genii pe banda rulanta

Avand aplicatie mai mult pentru bani decat pentru spirit, oamenii intreprinzatori se gandesc zi de zi cum sa faca bani din orice le iese in cale. Pentru ei, pana si copiii au devenit… o afacere, mergand pe ideea: “Copilul meu este cel mai frumos si cel mai destept din lume!”. Acesta este si cazul unui american. Asa ca, iata ce s-a gandit el: ia sa infiintez nuste scoli de fabricat…genii!

La New York si in California au luat fiinta Institute de Genii Muzicale, cu 60 de filiale in diferite orase americane. Aceste institute au drept scop influentarea pozitiva a inteligentei prin colaborarea cu parintii, mergandu-se pe deviza: “Invatam sa scriem si sa citim din momentul venirii pe lume!”. Contra unor taxe, parintii copiilor sunt sfatuiti sa adopte metode, prin care pruncii lor sa invete pana la varata de doi ani – sa cante la vioara, sa vorbeasca una sau doua limbi straine, sa calculeze logaritmi sis a inoate. Potrivit cartii “Nascuti sub o stea norocoasa”, aflam ca nu numai copiii bogatilor beneficiaza de aceste metode de stimulare a inteligentei ci si cei saraci – acestora oferindu-se, la preturi rezonabile, jocuri care stimuleaza inteligenta, inca de la varsta de un an. 

In centrele de cercetari pentru copii ale catorva universitati americane s-a ajuns la rezultate senzationale: un sugar de 10 luni este extraordinar de inteligent, fiind nevoie doar de dezvoltarea si constientizarea inteligentei sale native; adica el este un geniu, dar unul care nu este constient de capacitatile sale si, prin urmare, nu stie cum sa le foloseasca. 

Cel care a revolutionat acest domeniu este medicul Barry Brazelton, seful catedrei de medicina de la Universitatea Harvard, care este autorul a numeroase carti despre educatia copilului. Testul medicului Brazelton pentru capacitatile intelectuale ale copilului mic: in primul rand, se urmareste comportamentul in timpul somnului, apoi i se proiecteaza un fascicol de lumina in ochi, este supus influentei unor serii de zgomote, i se inteapa talpile. Raspunsurile copilului la stimuli arata ca acesta adduce la cunostinta parintilor ca asteapta reactiile corespunzatoare ale lor; adica adultii trebuie sa se straduiasca sa inteleaga dorintele micutului si sa caute sa satisfaca increderea care li s-a acordat. 

Teoria medicului Brazelton a produs stupoare si a aratat ca, de fapt, nu parintii ii formeaza pe copii, ci micutii sunt “indrumatorii spirituali ai adultilor”.

Conditia esentiala a fericirii: copiii sa fie supermeni

Multi cercetatori se intreaba daca este necesar si moral ca micutii sa fie supusi de timpuriu unei educatii multiraterale sis a se creeze foarte multe genii. Pedagogii vin si ei cu argumentul ca mintea copilului nu trebuie suprasolicitata inainte de varsta de 4 ani, intrucat oricum vor studia la scoala. Altii recomanda doar o atenta observare a copilului si aprecierea tuturor calitatilor, fara a se forta exercitarea acestora la un nivel prea intensive. 

Psihologii sunt adeptii teoriei lui Piaget, potrivit careia dezvoltarea inteligentei unui copil obisnuit trece prin mai multe etape, care nu trebuie omise sau accelerate. Polemicile nu-i afecteaza insa pe intreprinzatorii care scot banul si din piatra seaca, asa ca ei au infiintat gradinite si institute pentru fabricarea de genii, care au ca obiectiv educarea copiilor intre cateva luni si cinci ani, printre discipline fiind matematica, limbile straine, muzica, etc. Acesti afaceristi inventivi se bazeaza pe ipoteza ca “creierul uman nu ramane niciodata atat de receptive ca in primii ani de viata.

In aceste perioade de crize economice si sociale, tot mai multi sunt de parere ca “numai cei puternici si mai bine pregatiti vor putea face fata concurentei acerbe a vremurilor viitoare”, iar presedintii unor state cred ca “modul cel mai eficient de utilizare a resurselor tarilor lor este acela de a-si concentra toate fortele pentru pregatirea indivizilor celor mai talentati, inlaturand ideea de a asigura sanse egale tuturor”. 

Institutul din Philadelphia, poreclit si “Ferma Superbaby”, condus de Glenn Doman, se bucura de un renume international. Doman crede ca fiecare copil trebuie programat sa devina un geniu, iar detractorilor sai care ii reproseaza ca vrea sa creeze “o crescatorie de oameni de elita”, el le raspunde: “Da. Noi crestem indivizi de elita. Dar stiti cati copii ar trebui sa intre in aceasta categorie? Un milliard, acesta este numarul aproximativ al copiilor din lume la ora actuala”. Ideea infiintarii acestui institut a avut-o Doman in urma cu vreo 50 de ani, cand trata copii cu leziuni cerebrale si a observat ca creierul infantil are capacitati miraculoase de regenerare, adica partile sanatoase ale creierului preiau cu o viteza uimitoare sarcinile celor atinse de disfunctie. 

“Copiii Renasterii”, cum sunt numiti elevii institutului, la varsta de trei ani citesc, efectueaza operatii aritmetice cu numere alcatuite din doua cifre, in afara limbii materne vorbesc si o limba straina si au performante sportive excelente. Doman a inventat si un principiu, numit “hothousing”, care spune ca nu numai muschii diferitelor parti ale corpului pot fi dezvoltati prin antrenament ci si capacitatile intelectuale, caci lipsa rationamentului logic si a capacitatii de asimilare poate sa duca la performante slabe la invatatura. 

Cercetarile i-au aratat lui Doman ca, creierul isi mareste cel mai mult capacitatea intre primul si cel de-al saselea an de viata, dupa varsta de sase ani scazand capacitatea de a invata prin joc, acumularea de cunostinte transformandu-se intr-o activitate intelectuala. “Pentru un adult, invatarea unei limbi straine este o sarcina dificila, in timp ce pentru un nou-nascut si limba materna este una straina. De asemenea, este uluitor faptul ca el reuseste s-o invete la varsta cea mai frageda si, practic, fara efort…”- este de parere acest creator de genii.

sursa;revista Paranomal 

Care este arhanghelul dumneavoastra personal si rugaciunea de invocare a acestuia ?


Protectorii nostril, Arhanghelii, sunt foarte importanti pentru noi,ei mai sunt considerati sefii ingerilor. Fiecare dintre noi avem un protector invizibil, o Entitate Superioara. Cum se numeste aceasta/ acestia?

Dar cine sunt in realitate ingerii?
In trditiile cabalistice, gnostice si magice reiese ca exista 365 de mii de ingeri, de la carederiva numele noastre. Arhanghelii au o anumita misiune de indeplinit pentru oameni, ajutandu-i sa treaca obstacolele din viata. Astfel, fiecare Arhanghel este atribuit uneia din cele 7 planete astrologice si, ca urmare, fiecarei zi din saptamana: luni in analogie cu Luna; marti cu Marte; miercuri cu Mercur; joi cu Jupiter, vineri cu Venus, sambata cu Saturn si duminica cu Soarele.
Arhanghelii sunt o adevarata “baterie energetica”, un fel de biserica unde se impart indulgentelor, intre cele doua lumi paralele: eternul si trecutul. Egalitatea ce se cere modest si niciodata egoista in armonie cu legile Supreme este mereu justa in ceruri.

Cei nascuti duminica se afla sub influenta Soarelui si a Arhanghelului Mihail

Precum Ssoarele, stapanul zilei dvs de nastere, cel mai stabil si generos dintre astrii, in centrul si in toate punctele principale din horoscoape, Arhanghelul Mihail este ghidul dvs, prietenul invizibil in care trebuie sa aveti incredere, pentru ca este cel mai mare si cel mai luminos dintre Arhangheli. In limba ebraica Mi-Ka-El in traducere inseamna :cine este precum Dumnezeu”. Mihaileste seful tuturor Arhanghelilor, angajat in lupta impotriv raului. In analogie cu simbolismul solar, caruia ii corespunde, toti crestinii ii atribuie o forta a divinitatii solare, preexistenta sa precum Mithra, Mihail invingand dragonul, emblema fortei inconstiente, obscure si necontrolate. Portretul sau reprezinta claritatea si adevarul soarelui si, de altfel, generozitatea si stabilitatea. Cu aceeasienergie deschisa si combativa isi duce la bun sfarsit calitatea de “ghid”, ajutandu-va sa treceti peste pericole, erori, tradare, facand ordine in pasiunile voastre secrete, tenuandu-va orgoliul, indulcindu-va destinul si dandu-va putere. Invocati-l tot timpul, atunci cand aveti nevoie, dar mai ales duminica, ziua soarelui, oferindu-va in dar un buchet de flori colorate (cum ar fi floarea soarelui, musetel si altele).

RUGACIUNE: “Arhanghele Mihail, lumineaza-mi inima si ajuta-ma in lupta permanenta cu intunericul, cu egoismul, cu aparentele, pentru triumful etern al luminii. Fa ca arma mea sa fie mereu dragostea. In numele Soarelui, Amin.”

Cei nascuti lunea se afla sub influenta Lunii si a Arhanghelului Gabriel

Influentati de cea mai fecunda dintre planete, vibrati in permanenta armonie cu Arhanghelul energiei lunare, Gabriel. Gabriel, in ebraica Gabor-El, care se traduce ca fiind “forta lui Dumnezeu”, cel ce conlucreaza cu Mihail la functionarea si paza marii porti, este un mesager prin excelenta. In analogie cu feminitatea Lunii, precum femeilor insarcinate le creste pantecul, si apoi se retrage la loc, el smulge exclusiv mesaje speciale, notite de maternitate si de nastere exceptionala. El anunta cand vine pe lume un copil. In unele cazuri, Arhanghelul tine in mana o lanterna inteleapta si o oglinda “vazatoare”, alta caracteristica Lunara, si in alta se sprijina de un “baston calator”.
Putem descoperi deci un ghid pretios, calator si durabil, facand parte din sensul material si spiritual, schimbator, translucid in toate impresiile si situatiile, incluzand graviditatea, destinatia de a da roade la timpul potrivit. Imprastie fecunditate fizica, dar si cea mentala, hrana spirituala, ofera smarna – arbustul exotic cu flori albe – care ajuta la dezvoltarea acelei fecunditati subtile de metacomunicatie si previziuni, la capacitatea de descifrare a mesajelor subtile din Univers, controland caracteristicilor Lunare rebele, hipersensibile, inconstanta umorului, susceptibilitatea, trandavia.

RUGACIUNE: “Arhanghele Gabriel, opreste nestatornicia din mintea mea si ajuta-ma sa inaintez in dorintele mele. Da-mi lumina Luminii interioare pentru ca eu sa pot vedea dincolo de spatiu, dincolo de timp in semnul Lunii, Amin.”

Cei nascuti martea se afla sub influenta planetei Marte si a Arhanghelului Samuel

Daca ati vazut lumina in semnul lui Marte, aveti energia sa vedeti si trebuie sa vedeti treburile voastre pe care trebuie sa le rezolvati cu disciplina. Va puteti canaliza exclusiv scopurile pozitive. Cum sa nu va fie suficient, pentru ca Arhanghelul care va sustine si va este ghid este in contradictie cu imperativul crestin, al iertarii, unde iradiaza o energie foarte mare, impetuoasa si decisiva pentru cine este in pacat, biciuind si impangand pe cei lenesi, pe cei care nu-si pun la socoteala ceea ce trebuie. Arhanghelul samuel, in ebraica :Mana stanga a lui Dumnezeu:, este deci seful ingerilor tuturor acelor ce “tin registrul”, adica selecteaza binele si raul facut de oameni. Din fericire, atata vehementa poate prezenta reversul monedei acceptate, adica susceptibilitatea. Samuel suporta intrebarile arzand parfumuri tari si amare ca tabacul ori aloe, putand sa obtina toata forta, curajul de care aveti nevoie pentru a infrunta necazurile din viata. Va confera odihna, rapiditatea in luarea deciziilor, energia si entuziasmul care va lipsesc si riscul de a infrunta deciziile pe care trebuie sa le luati, protejandu-va de pericole, in special de cele derivate din incendiu. In studiul contemporan al ingerilor, vibratia emanata de Samuel se asociaza cu vibratia plutoniana a lui Azael, luntras al mortilor si custode al regiunilor obscure cu care contrabalanseaza sfera secreta si incandescenta din inconstient.

RUGACIUNE: “Arhanghele Samuel, alimenteaza flacara din mine cand e obosita si delimiteaza-mi-o cand excede, pentru ca energia mea sa fie mereu proportionata. Invata-ma in profunzime sa am curaj si decizie si ajuta-ma toata viata si nu ma uita, in semnul lui Marte, Amin”.

Cei nascuti miercurea se afla sub influenta planetei Mercur si a Arhanghelului Rafael

Cea mai mica si cea mai rapida dintre planete, stapana mesajelor, a magilor si a medicilor, nu putea sa nu puna in miscare Arhanghelul fortei care este Rafael, cel care in ebraica se numeste :El, forta lui Dumnezeu”. Aici se refera probabil la episodul biblic in care arhanghelul, numit in context Azaria, il intalneste pe tanarul Tobiah si fac impreuna o plimbare, in care Raphael (Azaria) ii explica vindecarea miraculoasa a unui orb cu ajutorul unei bucati de fiere de peste. Cu aceasta vindecare l-a indepartat si pe demonul Abmoden de acest om, pe care il chinuia de multi ani si-l impiedica sa se casatoreasca. PrecumAsclepios, zeul grec al medicinei care apare mereu insotit de un sarpe (simbolul nemuririi, pentru ca-si schimba mereu pielea regerandu-se), el putea intra in comunicare cu “zeii”, ceea ce insemna o initiere in acest domeniu, si pastrarea tineretii vesnice (mercuriana), cu ajutorul semnului mercurian al Fecioarei, si astfel nemurirea. Si arhanghelul Gabriel invoca cu fumigatii de canepa si flori viu colorate ajutorul pentru dobandirea sanatatii, creand astfel armonia interioara.

RUGACIUNE: “Raphael, vindeca-mi ranile din corp si reda-mi linistea inimii; ajuta-ma sa ma apropii de toti cei dragi. Sustine-mi norocul la locul de munca si fa-ma sa fiu bine vazut. In semnul lui Mercur, Amin.”

Cei nascuti joia se afla sub influenta planetei Jupiter si a arhanghelului Sachiel

In analogie cu expansiunea si abundenta palnetei Jupiter, patronul zilei dvs de nastere, va bucurati de protectia arhanghelului cel mai invocat in antichitate pana in zilele noastre. Dar atentia la placerile lumesti care pot duce de la abundenta la lacrimi amare! Este adevarat ca Sachiel, care in ebraica inseamna “Dumnezeu este perfect”, degaja si misterul angelic al bogatieu, dependenta de bani, gandindu-se ca trebuie sa-i aiba mereu, cu toate eforturile pe care le depune, in exces, sfarsind chiar prin a fura pentru a-i poseda. Daca sunteti norocosi din nastere, multumita lui Sachiel, macar multumiti-i prin intermediul fumigatiei. Invatati sa cereti si pentru cei care nu au, si invatati sa-i ajutati pe cei ce nu au dandu-le bani fara dobanda, si astfel nu veti deveni avari. Cand Sachiel intra in “functiune” indreptandu-va spre extreme, cu ajutorul energiei fecunde si generoase, va puteti limita la fata nevazuta a materiei, la ingerii contemporani, la sprijinul neptunian al patrunzatorului Sachiel.

RUGACIUNE: “Sachiel, obisnuieste-te cu arta dificila a masurii si tempereaza in mine pofta lacomiei. Pune-ma mereu in relatie cu gandurile bune si fa-ma sa ma multumesc cu cat am, pentru ca eu sa pot aprecia lucrurile la justa lor valoare. Controleaza-mi pasii si ajuta-ma sa renunt atunci cand este cazul, in semnul lui Jupiter, Amin”.

Cei nascuti vinerea se afla sub influenta planetei Venus si a arhanghelului Anael

Indrumati de influxul si armonia lui Venus, in directia frumusetii si amorului, muzicii si artei, il gasiti pe arhanghelul Anael, lumina seninatatii si a gratiei. In ebraica Anael inseamna “Puritatea lui Dumnezeu” si are vibratia potrivita sustinerii.
Arhanghelul Anael, invocat prin ofrande florale dulci si parfumate, va insoteste fiindu-va alaturi in cautarea destinului. Vorbim deci de un tanar indragostit care traverseaza o strada, lasandu-va sa va asezati sentimentele acolo unde trebuie, sa invatati sa selectati calitatea sentimentelor, purificand pasiunea, excluzand-o pe cea fizica, ara egoismul placerii care trebuie platit. Anael, maestrul dragostei, lucreaza in favoarea frumusetii si a artei adevarate, aceea care nu se plateste, inlaturand acea latura materiala, comerciala. Controleaza impulsul se face din aspectul exterior principalul obiectiv, combate frivolitatea excesiva, cochetaria, indecizia sentimentelor si ajuta persoanele dotate fizic sa invete sa gaseasca adevarata frumusete, acea armonie interioara care garanteaza fascinatia, care nu imbatraneste niciodata.

RUGACIUNE: “Anael, ajuta-ma sa gsesc o cale spre a cunoaste frumusetea si ajuta-ma sa descopar mai intai de toate frumusetea din inima. Daca o persoana dreapta ma intereseaza, ajuta-ma sa gasesc calea spre ea, ilumineaza-mi cu lumina ta calea si supravegheaza-mi pasii spre a ajunge la tine, in numele Venusului, Amin”.

Cei nascuti sambata se afla sub semnul planetei Saturn si a arhanghelului Cassiel

Urmasul unei epoci de aur indepartate, cand abundenta exista pe pamant si timpul nu avea puterea de guvernare, comunicand cu anticul Dumnezeu Satrnian, el l-a trimis pe pamant pe arhanghelul linistei, recele si bine-vazutul Cassiel. Prieten al anticii, cu solitarii, cu cei studiosi, experti in descifrarea energiei telirice; Cassiel, care in ebraica insemna “Tronul lui Dumnezeu”, ajuta in primul rand la controlarea “interiorului” pentru a gasi bogatia spirituala, cea mai buna parte din noi, nascuta intr-un loc restrans din “pestera” interioara.
Deci, pentru a separa prezentul de materialismul, creand un viitor fantastic, cereti-i ajutor lui Cassiel, severul care restrange spatiul, concretizand ideea, favorizand norocoase alternative si daruindu-va in schimb posibilitati negandite. Este bine sa ii cereti o favoare cu ajutorul fumigatiilor amarui sau cu o devotata ofranda din ramuri din pin sau freguta.


RUGACIUNE: “Cassiel, cum pe pamant nu exista ingeri asa in cer nu exista oameni. Asigura-mi un raport bun cu materia si incurajeaza-ma de fiecare data cand sunt in “gura” lacomiei si cand imi doresc prea multe, pentru ca “piatra” pe care o am e la picioarele tale, in semnul lui Saturn, Amin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...