Yoga este cel mai vechi sistem de instruire din lume si poate data de acum 5000 de ani
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

joi, 29 martie 2018

Fi implinit;Curs si Grup de Dezvoltare Personala,Vindecare si intuitie

Atunci cand iti vei trezi toate capacitatile cerebrale vei devenii corp de lumina...Albert Einstein

Unii oameni vad lucrurile asa cum sunt si intreaba ‘de ce?’ Eu visez lucruri care nu exista si intreb ‘de ce nu?’...
Va invit la un curs de dezvoltare,vindecare ,implinire si dezvoltarea capacitatilor intutive si nu in ultimul rand,gasirea Sufletului Pereche.Este cu adevarat o abordare pluridisciplinara.Doresc sa dezvolt un curs la care sa participe cativa oameni integri,onesti si oarecum altruisti.Altruismul fiind o caracteristica de baza mai ales in domeniul vindecarii.Cand ma refer la vindecare,fac trimitere in primul rand la vindecarea noastra.De aceea vom aborda tehnici novative in domeniul vindecarii,cum ar fi ,,terapia cranio sacrala''tehnica in primul rand de aliniere a oaselor,dar si alinare a multor suferinte prin abordarea deosebit de interesanta a autorilor si QE(vindecarea cu ajutorul constiintei sau eusentimentului).Sinele nostru are solutie la orice problema aparent insurmonatbila.Tehnica QE,vindecarea cu ajutorul eusentimentului sau SINELUI SUPERIOR asta face,duce problema in punctul zero,rezolvand cauzalitatea,si atragand in felul acesta vindecari si solutii in diverse domenii. Sau indeplinirea dorintelor cu ajutorul Sinelui Superior.

               ,,Nimeni nu isi da seama ca unii oameni consuma o energie uriasa doar pentru a fi normali''

Albert Camus-filozof francez


In acest curs,grup de dezvoltare personala , vom intra in domenii ca hipnoza,autohipnoza,transa,creativitate,intuitie,citirea mintii,folosirea paternurilor lingvistice pentru inlesnirea comunicari cu oamenii.  Vom vedea si intelege cat de importanta este tonalitatea vocii, si pauzele strategice pentru sporirea efectului persuasiv,lucru care implicit va va creea o mai mare incredere in sine,prin rezultatele vizibil obtinute in contactul cu ceilalti. Vom avea si o usoara abordare a sexologiei tantrice privind diverse notiuni si tehnici pentru amplificarea feminitatii,respectiv a masculinitatii in cazul barbatilor,si raportarea dintre cei doi in cadrul sexualitatii sacre)


                                             CREEAREA UNUI CUPLU SUFLETESC                                                       
Metoda de gasire a sufletului pereche.(este accesibila si unei fiinte umane obisnuite care nu urmeaza o cale spirituala)
Pentru o fiinta umana neangrenata pe o cale spirituala,este posibila abia dupa varsta de 35 de ani,atunci cand apare o maturizare si o trezire a sufletului.
Multe fiinte umane datorita materialitatii devin insensibile la chemarile sufletului sau pereche ratand sansa unui cuplu deosebit.Nu exista un singur suflet pereche.Sufletul pereche nu este o unica fiinta jumatate.Ideea monadei doar cu o singura jumatate este aberanta.Noi vom creea o legatura cu un suflet pereche pe baza trezirii noastre sufletesti din acel moment.Insasi aceasta stare de trezire sufleteasca este o stare speciala,care o intalnesti la putine fiinte.Deci contactarea unui suflet pereche presupune aceasta stare frumoasa de trezire a sufletului.Dar vestea buna este ca prin orientarea sufletului catre o muzica frumoasa,inaltatoare(exclus total manele,rap) deci prin intermediul muzicii,artei,bucuriei,meditatiei si prin completare prin intremediul celor cinci ritualuri de gasire a sufletului pereche,sunt convins ca o parte dintre d-voastra veti avea acest noroc.


1.Ritual pentru invocarea ingerului pazitor sau a unui ghid spiritual in vederea intalniri Sufletului  Pereche
2.Ritual de contemplare a nuditatii
3.Ritual de dezvoltarii a personalitatii
4.Ritualul marturisii iubirii
5.Riualul unificarii astrale
6.Ritualul unificarii mentale

Aceste ritualuri se adreseaza in primul rand celor care au o anumita puritate sufletesca,care au curajul si vulnerabilitatea de a se deschide in fata fiintei iubite.In momentul in care ne deschidem sufletul devenim vulnerabil pentru ca noi ne-am deschis,dar aceasta nu trebuie sa ne sperie pentru ca daca avem grija unul fata de celalalt ni se ofera o oportunitate imensa.
     Teama unora de a se deschide sufleteste de frica ca vor fi raniti va creea o platosa.Pe de alta parte poate aceasta platosa ne va tine departe unul de celalalt.

     Daca apare o stare de maturitate in cuplu aceasta deschidere  totala dincolo de orgoliu este perfect posibila 

        Evolutia cu o fiinta iubita nu este cat o jumatate de viata,este viata insasi...  Budha                                                      

 Toate aceste ritualuri implica o maturitate totala-sa nu ne amagim si sa aspiram amandoi catre Dumnezeu                                          

                                                                
Vom invata despre necesitatea relaxarii si centrarii in viata de zi cu zi,pentru a contracara unul dintre cei mai aprigi dusmani ai omului, si anume stressul.
Vom face antrenamentul autogen,pe care il fac si cosmonauti si marii sportivi,cu beneficii enorme in amplificarea calitatilor atat fizice cat si mentale.

Diferite secvente si ritmuri de respiratie va pot aduce urmatoarele beneficii;

respiratia care stimuleaza glandele si maseaza inima;
respiratia care echilibreaza corpul emotional si reduce anxietatea
respiratia ca te ajuta sa intri intr-o stare meditativa si echilibreaza frecventa de vibratie a celulelor corpului
respiratia foarte stimulatoare si revigoranta care accelereaza metabolismul
respiratia care iti asigura incarcarea cu energie mentala,iti limpezeste mintea si intinereste memoria
respiratia care induce seninatate mintii
respiratia cu secventa cea mai avansata ,iti va spori in mod semnificativ starea de bine si te va ajuta sa-ti clarifici calea karmica

Vom invata impreuna tehnici de amplificare si dezvoltare a kiului.Vom invata si vom face tehnici pentru dezvoltarea capacitatii de vizualizare,o calitate de baza in toate manifestarile noastre de zi cu zi, si un cadou extraordinar cu care ne-a inzestrat Creatorul.

Vizualizarea este folosita ca vehicul de expansiune a constiintei noastre,care este limbajul intre pamantesc si Divin. 


Vom invata un ''ritual de purificare a spatiului subtil''.Pune in miscare energiile stagnante.Pentru a manifesta ceea ce dorim,pentru vindecare,dupa o boala,sau daca ne mutam intr-o casa in care a locuit cineva.Eliminarea problemelor.Armonizarea energiilor feng shui.Creeam un loc cu adevarat magic.Permitem magicului sa patrunda.Rezonanta mai buna cu locul respectiv.Ne armonizam cu locul respectiv ca si cum ar fi locul nostru.Imbunateste armonia,amplifica sansa.Succesul in plan material.

                              

Vom invata despre undele cerebrale si cum sa le controlam ,pentru a ne spori randamentul in toate domeniile vietii noastre.Si nu intamplator se spune,ca cine isi poate controla undele cerebrale isi poate controla intrucatva si destinul. 


Vom invata sa lucram cu Arhangheli prin exercitii simple de conectare cu natura.Vom invata respiratia Arhanghelilor Mihail,Gabriel,Rafael si Uriel pentru vindecare.Vom invata cum sa apelam Arhanghelul Mihail pentru protectia casei.Si vom invata sa-l invocam pe Arhanghelul Jofiel,arhanghelul frumusetii divine pentru a aduce mai multa bucurie si frumusete in viata noastra.

  
Albert Einstein spunea ca daca posezi logica ,vei sti ca daca mergi din punctul A vei ajunge in punctul B,cu imaginatia insa plecand din punctul A poti ajunge oriunde.Aceasta este premiza de la care pleaca tehnica contactului cu  un alt eu,dintr-un univers paralel.
 Prin folosirea unui anumit tip de meditaţie, înveţi asadar cum sa accesezi acest alt „tu“, alter ego-ul tău, sufletul tău îngemănat. Acest alter ego se află într-o altă dimensiune, pe care oamenii de ştiinţă o numesc univers paralel. Într-un număr infinit de universuri paralele, cunoscut şi sub numele de multivers, orice poate fi imaginat, există. Tu vei alege întotdeauna o dimensiune paralelă de succes, iar locul din care să faci saltul pentru a atinge această dimensiune paralelă se află în starea de relaxare.Acest concept nu imi apartine.Noi vom exersa insa aceasta tehnica ca de altfel toate tehnicile pe care am sa le mai enumar si care sunt preluate din diverse carti si cursuri,Cursuri la care am fost student adeseori.

Veti invata cum sa va accesati diverse resurse interioare(bucurie,spontaneitate,incredere,intuitie,diplomatie, umor,fermitate,seductie,euforie,placere,optimism,si lista poate continua) prin descoperirea parolei subconstientului.

Vom invata o tehnica deosebita,numita reclama mentala in care vom invata cum sa ne trimitem in eter,reclamele noastre vizavi de vanzarea unor produse,a unei case,sau contactarea unui partener de viata(aceasta fiind tot un soi de reclama sau promovare a imagini noastre) de aceasta data fiind incununata de mai mult succes si eficientizata.

Vom invata reguli de manifestare si implinire a unor dorinte,si vom afla de ce unii au noroc in a si le indeplini,iar altii par sa nu aiba acest noroc.In principiu, in cel din urma caz,e folosita o strategie gresita.Asadar printr-un update,si prin aflarea unor reguli elementare cu toti ne putem spori norocul. 

Drept consecinta;ca urmare acestor antrenamente,ne vom amplifica mult intuitia,incredere marita in sine,puterea personala,karisma,capacitatea de seductie,farmecul personal,vitalitate maxima, puteri vindecatoare si magnetice ,capacitatea de a darui iubire si nu in ultimul rand capacitatea de autoregenerare si prin stimularea unor puncte menite sa stimuleze refacerea energiei ancestrale..Si daca ar fi sa rezumam cursul doar la un simplu exercitiu meditativ si anume ,asezarea si centrarea in Hara,pentru a dobandi acea forta pe care japonezii o numesc HARAGEI,forta ce vine din interior,din inradacinare si iti confera o mare stabilitate interioara si forta personala.Chiar numai acest simplu exercitiu in sine,iti va aduce beneficii enorme,fiindca inteleptii orientului spun,ca omul care nu este stabilit in HARA,este cel mai usor de manipulat,cel mai egotic,si neintregit.A fI centrat in HARA echivaleaza cu o mica iluminare,iar frica de orice fel, se disipeaza ca un fum.

Tehnica de protectie impotriva agresiunilor psihice si fizice-Turnul de lumina
DE CE AVEM NEVOIE DE PROTECTIE

Parametrii aurici precum culorile,marimea,forma,simetria si uniformitatea sufera schimbari dinamice in timp,ca raspuns la factorii externii(stresul zilnic,bombardamentul psihologic,intentiile si dorintele altor persoane legate de noi,gelozia,teama,amenintarile,ura si zgomotele),care pot face ca aura sa se micsoreze sau pot chiar sa genereze rupturi in aura.
Realizarea exercitiului de mai jos nu implica urmarea unei anumite cai spirituale sau religii.El poate fi practicat singur sau in combinatie cu antrenamentul nostru specific.Este posibil ca uneori sa fim expusi expusi unui atac psihic direct din partea unor forte oculte,iar practica regulata a acestui exercitiu va actiona ca o masura preventiva.

Acest exercitiu a fost mentinut secret multa vreme de catre maestrii artelor martiale,fiind destinat numai discipolilor avansati,dar ei au decis in prezent sa il ofere tuturor avand in vedere beneficiile lui deosebite.Exercitiul este o forma de auto-aparare psihica si constituie de fapt o forma de meditatie activa ce foloseste vizualizarea.Este usor de realizat,astfel ca frecventa de executie poate fi de 2-3 ori pe zi,sau cel mai bine dimineata devreme si seara inainte de culcare.El dureaza doar cateva minute,dar poate fi realizat si pe perioade mai lungi,dupa dorinta.Nu are efecte secundare neplacute si poate fi realizat ori de cate ori dorim in cursul zilei.Pe masura ce il practicam,vizualizarea va deveni mai usor de realizat si va putea fi folosita in situatii de urgenta,la nevoie.Fiecare etapa a exercitiului are un rol important si nu trebuie omisa.
EFECTELE EXERCITIULUI
Cei care au practicat acest exercitiu au constatat o mai mare incredere in sine,sanatate,energie,respect si curaj marite.

El reduce de asemenea frecventa cosmarelor,daca este cazul,ceea ce reflecta purificarea aurei pe un nivel mai profund,cel astral.Se cunosc cazuri cand aura intarita cu ajutorul acestui exercitiu i-a aparat chiar pe practicanti de violente fizice si accidente.

Practica lui ne poate ajuta foarte mult in evolutia spirituala.

Scopul exercitiului este trezirea capacitatilor este trezirea capacitatilor latente din propria fiinta.Nu este necesar nici un fel de echipament special.
Oricare dintre tehnici, daca ar fi singulare,va pot ajuta enorm,fiindca in orice imprejurare iti poate fi de folos o tehnica de protectie aurica care te poate proteja de agresiuni si chiar accidente.
Si nu in ultimul rand schimbarea unui crez limitator cu unul datator de putere,poate fi cel mai important lucru in viata.Te-ai simtit vreodata blocat crezand ca aceasta situatie nu are solutie nicicum,sporindu-ti frustrarea?Si totusi la un moment dat solutia a venit ca prin farmec.Siderat te-ai intrebat cum de a putut fi atat de simplu,desi nu intrezareai nicio solutie.Acest lucru il poate face posibilitatea schimbarii unui crez ,iti creeaza optiuni.Crezi ca iti este greu sa ai prieteni,mai multi bani,etc ?Sunt doar crezuri limitatoare.Transforma-le in opusul lor,in crezuri datatoare de putere.

Asadar,vom avea ce sa impartasim,atat eu,cat si d-voastra mie,intrucat sunt convins ca si o parte dintre d-voastra veti sti multe. 
CURENTUL SUBTIL COSMIC DE CULOARE PORTOCALIE 

Curentul subtil portocaliu este forţa secretă a vieţii. El poate fi asimilat cu "suflul vieţii" în tradiţia Occidentală, sau cu viaţa secretă în tradiţia egipteană. Energiile sale sunt prezente permanent în întregul Univers, toate fiinţele fiind impregnate şi însufleţite de el. Tocmai din această cauză curentul subtil portocaliu este considerat forţa ascunsă a vieţii, în special procesul respiraţiei în fiinţă, atât la om cât şi la animal face să pătrundă această forţă subtilă în sânge sau în sevă prin sistemele specializate în cazul plantelor şi prin intermediul plămânilor în cazul animalelor şi al omului, deoarece această forţă este vehiculată de aerul pe care îl respirăm, fiind de fapt înmagazinată în acesta şi, nu identică cu el. Energia specifică a curentului subtil portocaliu este în întregime independentă de oxigen.
Această forţă subtilă creează, structurează şi conferă formele. Afinităţile inefabile, atracţiile şi repulsiile, chiar reacţiile atomilor grupaţi împreună, prin jocul vibraţiilor lor şi a rezonanţelor extrem de fine, toate aceste fenomene şi multe altele sunt produse în mare parte de această forţă a vieţii care este curentul subtil portocaliu.
Curentul subtil portocaliu este forţa constructivă fundamentală care menţine corpul fizic în bună stare sau, în cazul lipsei, dimpotrivă, îi cauzează dezagregarea atomilor săi.
Definită pe scurt, ea poate fi asimilată cu esenţa vitală a formei fizice. Acumularea în cantitate suficientă a forţei subtile portocalii prin intermediul respiraţiei are o influenţă mai mult decât favorabilă, mai ales asupra unei persoane în stare de armonie şi sănătate normală, deoarece ea va fi mult mai capabilă să primească, să stocheze şi să resimtă această forţă misterioasă în comparaţie cu o persoană bolnavă. La fel, o persoană trezită subtil va profita din plin de pe urma acestei forţe, în comparaţie cu o persoană a cărei stare de trezire şi evoluţie lăuntrică nu se afla decât la începutul acestui proces.
Curentul subtil portocaliu, dacă este folosit de un cunoscător avertizat va fi extrem de util creşterii şi dezvoltării rapide a forţelor fizice, aceasta fiind valabil la fel de bine atât pentru plante cât şi pentru om şi animale. De exemplu, copiii care nu sunt prea bine dezvoltaţi şi nu au încă în proporţia cerută binefăcătoarele energii portocalii în aură, sunt mult mai repede vindecaţi prin respiraţia yoghină completă, în aer proaspăt şi curat mentalizând ferm în momentul retenţiei pe plin că absorb în mod gradat şi difuzează atât în întreaga fiinţă fizică cât şi în aură, curentul portocaliu subtil al vieţii. Din acest punct de vedere, acest procedeu, deşi simplu în aparenţă, este totuşi extrem de eficient pentru vindecarea rapidă a bolilor, dacă este însoţit de o concentrare adecvată asupra zonei perturbate sau a organului afectat.
Curentul subtil portocaliu este deci fluxul secret al forţei vitale care animă plantele, animalele şi oamenii. Orice creatură care respiră, inhalează simultan cu aerul această energie. Acele creaturi care nu au plămâni se impregnează de această forţă prin aspiraţia lor sincronă, mai mult sau mai puţin conştientă, întocmai cum un burete s-ar îmbiba cu apă. De exemplu, un animal bolnav caută aproape instinctiv lumina Soarelui şi aspiră astfel mai mult forţa curentului subtil portocaliu. Yoghinii se servesc în special de acest curent subtil vital pentru a îngriji sau impulsiona dezvoltarea sau creşterea animalelor şi copiilor cât şi pentru a dinamiza revenirea şi echilibrarea vitală şi fizică a acelor fiinţe care prezintă întârzieri în dezvoltare. Curentul subtil portocaliu poate fi de asemeni folosit, cum de altfel se şi întâmplă, pentru a accelera creşterea plantelor. Anumiţi yoghini antrenaţi au chiar strania putere, prin acumularea şi stocarea unei uriaşe cantităţi din acest curent subtil în aură, să facă să germineze şi să crească diferite plante în numai câteva minute, printr-o condensare şi focalizare internă foarte precisă a acestei forţe subtile portocalii. De nenumărate ori, în India, acest fenomen a fost constatat şi verificat ca atare în cazurile unor demonstraţii publice pe care le fac mai ales fachirii. În cazul continenţei, atât la bărbat cât şi la femeie, în faza transmutării potenţialului sexual, dacă nu se urmăreşte canalizarea şi sublimarea la nivelele superioare ale fiinţei a energiei rezultante, se amplifică extraordinar de mult în aură curentul subtil portocaliu. Acest proces se declanşează spontan şi prin aceasta survine o regenerare completă a fiinţei mai ales la nivel fizic şi vital datorită rezonanţei cu curentul subtil portocaliu din MACROCOSMOS sau Univers. Curentul subtil portocaliu este energia ascunsă a vieţii fizice care menţine şi asigură vitalitatea.
Curentul subtil portocaliu este unanim considerat energia antioboseală prin excelenţă şi tocmai de aceea se potriveşte tuturor temperamentelor, fără excepţii. În general, operarea cu curentul subtil portocaliu nu are contraindicaţii.
Acest curent subtil stimulează sistemul respirator şi facilitează asimilarea calciului.
Curentul subtil portocaliu, pe lângă faptul că este un excelent stimulent sexual natural, totodată este o eficientă energie antispasmodică. Operarea sistematică individuală cu curentul subtil portocaliu, o anumită perioadă de timp, ne permite să resimţim o plenară stare de libertate interioară faţă de tot ceea ce ne limitează în mod penibil fiinţa şi ne permite astfel să devenim mult mai toleranţi. Dacă puternica dinamizare vitală pe care acest curent subtil ne-o produce va fi dublată de un constant control mental în timpul tuturor trăirilor amoroase, aceasta ne va ajuta să transmutăm cu uşurinţă potenţialul sexual făcând posibilă sublimarea acestuia în vederea unor realizări psihomentale şi spirituale extraordinare.
În plus, curentul subtil portocaliu ne ajuta să realizăm o mult mai rapidă asimilare o ideilor noi şi valoroase, facilitând prin expansiune gradată şi rafinări succesive apariţia stărilor de iluminare spirituală.
Curentul subtil portocaliu măreşte tonusul sexual (atât la bărbat cât şi la femeie) şi conferă optimism. Acest curent subtil permite să se armonizeze foarte bine vitalitatea fizică cu optimismul mental şi datorită acestei acţiuni corelate se constată efecte fortifiante la nivelul corpului energiei vitale.

CURENTUL SUBTIL PORTOCALIU ESTE ÎN SPECIAL INDICAT IN:

- Abuzuri sexuale, obsesii
- Astm
- Astm cronic
- Bronşită
- Debilitate mentală
- Demenţă senilă
- Deziluzii, decepţii
- Eliminare (excreţiei defectuoasă)
- Epilepsie 
- Febră cu flegmă
- Granulaţii (granulozităţi) la nivelul pleoapelor
- Gută
- Halucinaţii
- Holera
- Inflamaţia rinichilor 
- Ipohondrie
- Isterie
- Manii
- Melancolie
- Otalgie (durere de urechi)
- Pietre la vezica biliară
- Prolaps
- Reumatism cronic
- Scurgeri de sânge (hemoragie) din nas
- Spasmofilie 
- Stress
- Sunete supărătoare în urechi
- Suspendarea menstruaţiei (face să revine ciclul menstrual fiind emenagog) 
- Tuse cu expectoraţii
- Tuse iritantă, uscată
- Ulceraţii cronice la nivelul corneeiSINTEZĂ


CURENTUL SUBTIL PORTOCALIU 
1. TRĂSĂTURILE CARACTERISTICE ŞI TRĂIRILE PERSONALITĂŢII LA CARE PREDOMINĂ ÎN AURĂ CURENTUL SUBTIL PORTOCALIU:
- Echilibrul lăuntric ce tinde să se rupă destul de uşor
- Libidoul intensificat
- Superficialitatea
- Tentaţia aventurilor amoroase
- Amorul unificator sublim
- Euforia intimităţii amoroase
- Viciul
- Desfrâul
- Blazarea prin epuizare sexuală
- Excesul pasiunilor
- Dezinhibarea
- Magnetismul vital
- Temperanţa
- Farmecul vitalităţii fizice
- Triumful asupra ardorii
- Armonia şi controlul mentalului asupra libidoului
- Fantasmele amoroase
- Infidelitatea
- Sublimarea triumfătoare o tendinţelor abisale
- Fascinaţia trăirilor amoroase plenare
Curentul subtil portocaliu, în general, indică: senzualitatea, libidoul, lascivitatea, trăirile sexuale intense, amorul fizic sub multiplele sale aspecte, stările sexuale plenare, dorinţa de confort, vitalitatea debordantă, atracţia senzuală, trăirea frenetică a plăcerii.
2. PREFERINŢA CONSTANTĂ SPONTANĂ PENTRU CURENTUL SUBTIL PORTOCALIU indică: nevoia de senzualitate, de regenerare şi conservare fizică, aspiraţia către trăiri erotice plenare, dorinţa de satisfacere a pornirilor sexuale, exacerbarea trăirilor amoroase, nevoia de linişte şi fericire, fascinaţia intimităţii fizice, nevoia de dăruire şi comuniune erotică, urmărirea bunăstării.
3. DIFICULTATEA DE A OPERA CU CURENTUL SUBTIL PORTOCALIU exprimă: inhibarea, pudoarea excesivă, impotenţa sau frigiditate psihică, subordonarea exagerată faţa de convenienţe, refularea sexuală, închistarea în prejudecăţi, rigiditate, respingerea nefirească a nevoilor şi trebuinţelor elementare (naturale), frustrarea erotică, reprimarea aberantă a tendinţelor fireşti ale naturii umane.
4. EFECTE FIZIOLOGICE CE SE CONSTATĂ ÎN CAZUL AMPLIFICĂRII CONŞTIENTE A ACESTUI CURENT SUBTIL ÎN AURĂ: accelerează pulsaţiile inimii, menţine constantă presiunea sângelui, favorizează secreţia gastrică şi digestia.
5. EFECTE PSIHICE CE SE CONSTATĂ ÎN CAZUL AMPLIFICĂRI I CONŞTIENTE A ACESTUI CURENT SUBTIL ÎN AURĂ: optimism, veselie, senzualitate, intimitate caldă, stimulare emotivă, euforie amoroasă, senzaţie de apropiere spontană şi intimitate, destressare, dezinhibare, măreşte sociabilitatea, conferă o stare de sănătate radioasă şi optimism, euforizant senzual, afrodiziac.
6. SEMNIFICAŢIE PSIHOLOGICĂ ŞI REZONANŢA AFECTIVĂ A CURENTULUI SUBTIL PORTOCALIU
Acest curent subtil este caracterizat adeseori ca "PORTA SECRETĂ A VITALITĂŢII" care este specifică oricărei fiinţă debordând de vitalitate, curioasă, senzuale, superficial orientate, dispusă în a trăi clipa prezentă, exaltând bucuria de a trăi intens vitalismul, dezinhibarea, predispusă în a se raporta la sine prin cuplu sau prin fiinţele de sex opus; printre altele, ea exprimă: senzualitate, sociabilitate, hedonism, erotism viguros, toleranţă, inconştienţă.
7. PROPRIETĂŢILE ESENŢIALE ALE CURENTULUI SUBTIL PORTOCALIU: antirahitic, stimulant respirator având proprietatea de a combate spasmele şi convulsiile, revitalitent, antispasmotic, carminativ (având proprietatea de a face să fie expulzate gazele intestinale), emetic (având proprietatea de a provoca vomă atunci când este necesar), afrodiziac, galactogog (având proprietatea de a favoriza la femeie (în timpul sarcinii şi după aceea) secreţia de lapte matern).
8. EFECTELE BINEFĂCĂTOARE RAPIDE FIZICE ALE CURENTULUI SUBTIL PORTOCALIU ÎN URMĂTOARELE CAZURI: slăbiciune a plămânilor, capacitate respiratorie redusă (mică), astm, bronşită, hipertiroidie (prin acţiunea profund tonifiantă asupra paratiroidelor), guturai cronic, provenirea şi stoparea proliferării tumorilor maligne, suspendarea patologică a menstruaţiei, lactaţie insuficientă după naştere, prolaps anal (deplasarea în jos sau ieşirea anusului din cavitatea în care se găseşte), tulburări ale rinichilor, calculii biliari (concreţiune asemănătoare cu o pietricică, formată patologic în acest organ).
9. CONTRAINDICAŢII FERME LA OPERAREA INDIVIDUALĂ CU CURENTUL SUBTIL - Nici un fel de contraindicaţii.
10. EFECTELE CURENTULUI SUBTIL PORTOCALIU ASUPRA EMOŢIILOR: favorizează o foarte bună relaţie corp - minte, măreşte optimismul, senzaţia de bunăstare şi satisfacţie, euforie amoroasă, tonic sexualVa place ce poate face acest curent subtil?...Si mie,de aceea vi-l pot face cadou printr-o ancorare a acestui curent,beneficiind in timp prin cumulare de toate proprietatile enumerate.
tiune,pot lucra chiar si cu o singura persoana,pana la 5,iar pe parcurs maxim 10

Ma gasiti la rubrica; contact

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu