Yoga este cel mai vechi sistem de instruire din lume si poate data de acum 5000 de ani, altii o dateaza chiar din vremuri imemoriale

Tantra-muschii vaginali-seductie la patrat


Intr-o zi am atins stima de sine unei prietene spunandu-i, ca doar cu cateva exceptii, femeile din vest, ca au muschii vaginali (yoni) ca un pantof uzatNu ii au intariti de loc,aceasta comparatie este lipsita de poezie dar reflecta un adevar. Pentru a scrie aceasta carte tantrica, m-am abonat la diverse reviste de sexologie, am citit diverse sectiuni, scrisori, printre care si cele editate de Casanova. Am fost surprins sa constat ca printre realizarile si cuceririle sale, Casanova vorbeste la un moment dat ,ca cel mai fascinat a fost cand a intalnit o femeia care isi controla muschii vaginaliS-a vorbit foarte rar despre acest lucru in Occident,si anume controlul yoniului. Cu toate acestea pentru a realiza o uniune armonioasa intre parteneri, pentru un sex de calitate,aceea maithuna tantrica, acest control al muschilor ofera un atu important,si un important factor de seductie de care femeile nu ar trebui sa se lipseasca. Mai mult decat atat femeia lucrandu-si acesti muschi,nu este corect ca si muschii colegi sa beneficieze in timp? Acest muschi antrenat poate deveni elastic si puternic si poate creea multe avantaje.

Nu spun nimic despre Brigitte şi Raquel Welch, pentru că eu nu sunt confidentul tau. Acestea au fost niste stele.

Acest control vaginal permite de asemenea,un ''limbaj secret'' care este stabilit cu timpul in maithuna,si poate creea cuplul Shiva-Shakti.

Fiecare femeie ar trebui sa-si consolideze acesti muschi indiferent de varsta. Desigur o femeie care va invata la pubertate,asa cum mamele isi invata fiicele in anumite regiuni din India, constituie un avantaj, fata de femeile Europene care invata la maturitate, dar si acestea din urma, oricum vor beneficia de imense avantaje,daca isi incep antrenamentul chiar la o varsta avansata. Richard Burton a scris, ca un cunoscator.''Acesta este raspunsul de control feminin vaginal cel mai cautat'' 

.Ea femeia ar trebui sa stranga Lingamul (penisul) cu yoniul ei (muschii vaginali), si sa-i dea drumul,facand aceste miscari succesive, intocmai cum un taran mulge o vaca, strangand si mulandu-se in jurul Limgamului muschii vaginali. Sotul, partenerul, va aprecia enorm de mult aceasta miscare si nu va vrea sa va schimbe nici pentru cea mai frumoasa regina .Acest lucru va lua ceva antrenament, dar merita cu prisosinta,  in plus toate celelate parti din trup vor fi si ele implicate in mod armonios. 
Sexologul Alex Comfort în Bucuria pentr Sex, p. 219, a adăugat: "Fiecare femeie poate învăţa să-si utilizeze muschii vaginali si pelvieni printr-o buna directionare a atentiei.Acest lucru ca orice deprindere sau talent poate fi invatat,asa cum au facut-o femeile din sudul Indiei. Neexistand privilegiul vreunei rase anume.

În India, dravidiana fetele Shaktis erau iniţiate foarte devreme în aceste tehnici, numite sahajolī, de multe ori înainte de pubertate. Se obişnuieşte pentru ca mamele sa-si educe in felul acesta ficele. Aceasta practica numita Sahajoli a fost o practica ce facea parte din educatia-secreta a dansatoarelor Devadasi, din templele secrete hinduse, sau a curtezanelor din Grecia antica. Acestea din urma trebuiau sa treaca printr-un test, un fel de ''examen de admitere'' foarte sever prin care trebuiau sa-si dovedeasca controlul muschilor yoniului, modelandu-se pe un falus.

Occidentale moderne care nu au beneficiat de această educaţie de timpurie poate nu vor atinge aceleasi performante dar fara indoiala ca orice femeie la orice varsta va obtine rezultate satisfacatoare. La urma urmei vaginul este un muschi, care ca orice alt muschi, poate fi consolidat si antrenat cu putina perseverenta. Femeile din Abisinia au fost cele mai cautate si scumpe sclave,intrucat ajunsesera la o asemenea maiestrie a muschilor,incat pe langa faptul ca produceau barbatilor placeri de neinchipuit,  in anumite cazuri,daca vroiau puteau printr-o strangere atat de puternica a vaginului (yoniului) sa genereze o durere puternica. 
adaptare- Tantra - le culte de la Feminite, autor Andre Van Lysebeth, Ed. Flammarion, ed.I, 1988
Instructor Yoga si tantra Tudor 
You might also like:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu