luni, 13 ianuarie 2020

Despre puterea frecvenţelor sacre

Exista acum 7 note în octava centrală, note care cu timpul au fost modificate. Întrecut existau 6 note de bază (cu frecvenţă specifică pentru fiecare sunet) se foloseau încântecele Gregoriene, un gen muzical liturgic utilizat în cultul creştin catolic, în special într-un imn închinat Sf. Ioan Botezătorul. Studiul dr. Leonard G. Horowitz şi dr. Joseph Puleo vorbesc detaliat despre descoperirea şi puterea acestor frecvenţe sacre. Astfel, notele originale Solfeggio sunt:1. Ut - queant laxis2. Re - sonare fibris3. Mi - ra gestorum4. Fa - muli tuorum5. Sol - ve polluti6. La – biireatum Notele de azi, modificate:1. Do - queant laxis2. Re - sonare fibris3. Mi - ra gestorum4. Fa - muli tuorum5. Sol - ve polluti6. La – biireatum7. Si - Sancto Iohannes Iar frecvenţele pentru fiecare notă sunt:1. Ut = 396 Hz = 9 (Eliberează de sentimentul de frică şi vină)2. Re = 417 Hz = 3 (Dezleagă situaţii şi aduce schimbări în bine)3. Mi = 528 Hz = 6 (Transformă şi aduce miracole, Repară ADN-ul)4. Fa = 639 Hz = 9 (Ajută în relaţiile dintre oameni)5. Sol = 741 Hz = 3 (Trezeşte, amplifică intuiţia)6. La = 852 Hz = 6 (Restaurează ordinea spirituală) De observat inşiruirea numerelor „magice” 3, 6, 9, numere pe care se bazează întreaga muncă a d-lui Nikola Tesla. Verificaţi acest lucru! Aceste numere se bazează pe matematica „pierdută” al lui Pitagora, cel care spunea că există doar 9 cifre în Univers.1 începutul - 9 finalul. 10 este doar 1 şi 0 care ţine locul decimal. Deci ar veni 10 = 1 +0 = 1, 11 = 1 + 1 = 2 etc. Mai multe informaţii găsiţi şi în munca lui Marko Rodin.Ideea de baza este că notele muzicale de astăzi sunt un pic diferite, nu sunt înarmonie.
Muzica pe care o ascultăm astăzi se bazează pe frecvenţa de 440 Hz, aceasta în jurul anilor 1917 era 417 Hz. Frecvenţele originale au fiecare un corespondent înculori / culorile centrelor energetice din organism. Prin intonarea incantaţiilor bazate pe aceste frecvenţe (în trecut psalmii, imnurile, rugăciunile), spiritul omului se apropie mai mult de Dumnezeu.Frecvenţa de 440 Hz modifică mentalul, intelectul (degradează, creează anxietate) şi rupe legătura cu inima / intuiţia / spiritul care rezonează la o frecvenţă de 528 Hz.Ascultaţi muzică clasică compusă de Beethoven, Hyden, Mozart şi veţi fi surprinşi să observaţi cât este de relaxantă şi revigorantă. În prezent, toată cunoaşterea acestor frecvenţe este folosită împotriva noastră,pentru a ne face mai docili, robotici, rupţi de spiritual. Atât muzica (frecvenţele), cât şi alfabetul nostru este exact inversul alfabetelor sacre (din ebraică, sanscrită) după cum rezultă din unele calcule simple bazate pe coduri alfa numerice. Sunetele - limba vorbită -dacă este în forma ei sacra, dată de Dumnezeu, (ebraica spre exemplu) are putere creatoare. Inversată, aceasta distruge.
Leonard Horowitz - „Healing Codes”
YOGA REGENERATIVA
Daca v-as putea demonstra un mod de a arata efectiv cu 10 ani mai tineri, ati face-o? Sunt Tudor, instructor yoga, am absolvit Scoala Scandinavia Fitness si, din pasiune, practic yoga clasica de 14 ani. Am urmarit sa ma perfectionez continuu si astfel am dobandit cunostintele necesare unei practici superioare atat la nivel mental, cat si fizic. Am competente si in alte discipline legate de regenerare si amplificarea vitalitatii. Acestea vin in concordanta cu sistemul yoga si pot crea in felul acesta o sinergie care se va simti in scurt timp pe multiple planuri, cum ar fi sanatate, reintinerire, vitalitate,putere interioara si capacitate de a te reface rapid dupa un efort de orice natura. Veti avea surpriza sa constatati ca, prin practica consecventa, veti fi perceputi mai tineri decat varsta reala.
Va astept cu drag in fiecare sambata la ora 08:45 pentru o ora si jumatate de Yoga Regenerativa, la Centrul Shakti, str. Christofor Columb nr. 3, Bucuresti

telefon 0767948273

Mintea subconstienta este conectata la campul cuantic al tuturor posibilitatilor


 

Fiecare fiinta omeneasca are ADN-ul necesar pentru a indeplini orice sarcina pe care si-o poate imagina.Asa ca,in cele mai simple cuvinte,orice a fost realizat vreodata de o fiinta omeneasca -trecuta,prezenta sau viitoare- a trebuit sa exprime ADN-ul necesar pentru indeplinirea acestei sarcini..Maestrii Orientului Indepartat ,Apollonius din Tyana Si Ramtha cel Iluminat sunt exemple de indivizi extraordinari,care au folosit combinatii de gene pentru a realiza fapte legendare.

Daca ei au facut lucrurile de care se spune ca le-au facut,atunci aceeasi secventa de ADN este disponibila si in mine si in tine.Nu e important sa asculti pe cineva care vorbeste de activarea a numeroase spirale ADN,daca acel cineva nu poate sa exprime el insusi acele spirale suplimentare.Cu toate acestea,e important sa ii asculti pe cei care au realizat si care pot sa demonstreze tocmai acele fapte de abilitate extraordinara.








In concluzie,daca cineva s-a inaltat,atunci acceasi activare a ADN-ului care inalta frecventa in corp pana la acel nivel exista in noi toti.Daca ai fost invatat cum sa iei un desen bidimensional si sa il concentrezi ca holograma tridimensionala,atunci cunosti secretul procesului de inaltare.

CU CE AUTORITATE FACI ACEASTA? - Învăţătura eseniană plină de înţelepciune a lui Iisus


CU CE AUTORITATE FACI ACEASTA?

Prin intermediul istoriei şi graţie descoperirilor ştiinţifice şi arheologice recente, fiecare dintre noi îşi poate da seama în prezent că diferitele biserici creştine au cheltuit multă energie pentru a ascunde apartenenţa unui număr mare de fondatori ai religiilor lor la Marea Şcoală Iniţiatică Eternă cunoscută în acea perioadă sub numele de Fraternitatea Eseniană Nazarineană. Această Şcoală a misterelor era foarte cunoscută pe vremea lui Iisus Hristos. Toată lumea era de acord asupra faptului că cei mai mari profeţi ai Israelului proveneau din rândurile acestei şcoli. Oamenii considerau că învăţăturile Şcolii Eseniene se inspirau direct din învăţăturile secrete transmise de însuşi Moise unui cerc de şaizeci şi şase de discipoli. Circulau şi zvonuri în legătură cu o înaltă cunoaştere egipteană în care Moise fusese iniţiat la rândul său şi care le era cunoscută membrilor acestei Şcoli.

YHSVH Chant este un cuvânt puternic de rugăciune, sau o mantra, care este compusa din litere specifice ale alfabetului ebraic, care creează un nume sacru pentru Hristos.Chant poate fi utilizat pentru protecția, pentru compensare, și să rezonezi cu energia lui Hristos. Se uitlizeaza de asemenea codurile vindecatoare,impreuna cu vocea minunata a lui Sarah Benson.

The six Ancient Solfeggio Frequencies include:

UT -- 396 Hz -- Liberating Guilt and Fear
RE -- 417 Hz -- Undoing Situations and Facilitating Change
MI -- 528 Hz -- Transformation and Miracles (DNA Repair)
FA -- 639 Hz -- Connecting/Relationships
SOL -- 741 Hz -- Expression/Solutions
LA -- 852 Hz -- Awakening Intuition

Chiar dacă Şcoala Eseniană a deranjat multă lume de-a lungul timpului şi a făcut să apară multe legende, oamenii în general i-au apreciat pe esenieni pentru onestitatea lor, pentru caracterul paşnic, generozitatea şi talentele de vindecători pe care le manifestau atât în slujba săracilor, cât şi în cea a bogaţilor. Creştinismul oficial a depus atât de multe eforturi pentru a şterge din istorie urmele esenienilor, încât multe elemente specifice comunităţii lor nu au rezistat până în zilele noastre. Se pune întrebarea: „De ce le-a fost frică diferitor biserici de originea învăţăturilor lor şi de ce s-au străduit atât de mult să-i oculteze existenţa prin orice mijloace, mergând chiar până exterminare fizică, tortură sau excomunicare... ?” Aceasta este o întrebare fundamentală pentru orice creştin şi chiar pentru orice om, deoarece acesta este un aspect specific tuturor religiilor şi doctrinelor din lume. Dacă vom căuta puţin, vom putea descoperi peste tot aceeaşi încăpăţânare de a ascunde adevărata educaţie a fondatorului.


Răspunsul se poate găsi în următorul fragment din Evanghelia după Matei: Iisus a intrat în Templu fi, în timp ce le oferea oamenilor învăţătura Sa, un grup de preoţi fi de bătrâni ai poporului s-au apropiat fi L-au întrebat: Cu ce autoritate faci tu ceea ce faci? Cine ţi-a dat această autoritate?” Iisus a răspuns: „Şi Eu vreau să vă pun o singură întrebare fi dacă veţi reuşi să-mi răspundeţi la ea vă voi spune fi Eu cu ce autoritate fac aceasta. Botezul lui Ioan de unde provenea? Din Cer sau de la oameni?” Preoţii au început să gândească astfel: „Dacă spunem că este de la oameni toţi vor râde de noi pentru că toţi îl socotesc pe Ioan proroc.„Atunci au decis să-I răspundă lui Iisus: „Nu ştim!” Iar El a replicat: „Atunci nici Eu nu vă spun cu ce autoritate fac ceea ce faci”

De fapt este aceeaşi poveste despre autoritate şi despre puterea asupra maselor care decurge în mod natural de aici. Ignoranţa a servit mereu celor care doresc să uzurpe o autoritate, aşa cum au făcut acei preoţi şi bătrâni care i-au răspuns Învăţătorului: „Nu ştim!” Ei se ascundeau sub minciuna unei false necunoaşteri, întreţinute premeditat pentru a subjuga oamenii în ignoranţă, când de fapt ei aveau responsabilitatea de a le dezvălui acestora cunoaşterea. Fariseii şi preoţii erau de acord cu cunoaşterea doar în măsura în care oamenii nu ieşeau din plasa autorităţii lor uzurpatoare. În realitate, ei propagau o falsă cunoaştere, care înlănţuie omul în ignoranţă şi îl ţine cu picioarele şi mâinile legate de puterea celor care nu au nicio autoritate legitimă asupra lui.

Iisus apare din această perspectivă ca un rebel uzurpator al puterii, ca un eliberator al omului, ca un iniţiator al sufletelor, ca un învăţător al adevăratei cunoaşteri, ca un medic, ca un prieten... Aşadar, o fiinţă evident deranjantă pentru toate autorităţile vremii.

Bisericile au ascuns în mod conştient originile creştinismului pentru a ucide încet adevărata Învăţătură a lui Iisus, cu scopul de a dobândi o mare putere de dominaţie asupra conştiinţelor, Creştinismul autentic este perla preţioasă a tuturor religiilor şi a tuturor învăţăturilor iniţiatice. Creştinismul este o religie profund individualistă, care invită în acelaşi timp la iubirea faţă de semeni. Creştinismul reuneşte toate opoziţiile şi revelează toate influenţele ascunse care pot acapara omul. În esenţa sa, creştinismul tulbură lumea, dar bisericile au făcut tot posibilul ca lumea să-I accepte fără a fi prea mult deranjată. Acesta este un compromis; la fel este şi istoria umanităţii.

 

Învăţătorul Iisus a fost un orator perfect, deoarece preoţii .şi fariseii nu puteau răspunde la întrebările Lui fără a-şi dezvălui imediat impostura.
Oamenii considerau ca învăţăturile Şcolii Eseniene se inspirau direct din învăţăturile secrete transmise de însuşi Moise unui cerc de şaizeci şi şase de discipoli. Circulau şi zvonuri în legătură cu o înaltă cunoaştere egipteană în care Moise fusese iniţiat la rândul său şi care le era cunoscută membrilor acestei Şcoli.

Chiar dacă Şcoala Eseniană a deranjat multă lume de-a lungul timpului şi a făcut să apară multe legende, oamenii în general i-au apreciat pe esenieni pentru onestitatea lor, pentru caracterul paşnic, generozitatea şi talentele de vindecători pe care le manifestau atât în slujba săracilor, cât şi în cea a bogaţilor. 

Creştinismul oficial a depus atât de multe eforturi pentru a şterge din istorie urmele esenienilor, încât multe elemente specifice comunităţii lor nu au rezistat până în zilele noastre. 

Se pune întrebarea: „De ce le-a fost frică diferitor biserici de originea învăţăturilor lor şi de ce s-au străduit atât de mult să-i oculteze existenţa prin orice mijloace, mergând chiar până exterminare fizică, tortură sau excomunicare...?" 

Aceasta este o întrebare fundamentală pentru orice creştin şi chiar pentru orice om, deoarece acesta este un aspect specific tuturor religiilor şi doctrinelor din lume. 

Dacă vom căuta puţin, vom putea descoperi peste tot aceeaşi încăpăţânare de a ascunde adevărata educaţie a fondatorului.

Răspunsul se poate găsi în următorul fragment din Evanghelia după Matei: Iisus a intrat în Templu şi, în timp ce le oferea oamenilor învăţătura Sa, un grup de preoţi şi de bătrâni ai poporului s-au apropiat şi L-au întrebat: Cu ce autoritate faci tu ceea ce faci? Cine ţi-a dat această autoritate?" 

Iisus a răspuns: „Şi Eu vreau să vă pun o singură întrebare şi dacă veţi reuşi să-Mi răspundeţi la ea vă voi spune şi Eu cu ce autoritate fac aceasta. 

Botezul lui Ioan de unde provenea? Din Cer sau de la oameni?" Preoţii au început să gândească astfel: „Dacă spunem că este de la oameni toţi vor râde de noi pentru că toţi îl socotesc pe Ioan prooroc. "

Atunci au decis răspundă lui Iisus: „Nu ştim!" Iar El a replicaţ: „Atunci nici Eu nu vă spun cu ce autoritate fac ceea ce fac!"

De fapt este aceeaşi poveste despre autoritate şi despre puterea asupra maselor care decurge în mod natural de aici. Ignoranţa a servit mereu celor care doresc să uzurpe o autoritate, aşa cum au făcut acei preoţi şi bătrâni care i-au răspuns învăţătorului: „Nu ştim!" 

Ei se ascundeau sub minciuna unei false necunoaşteri, întreţinute premeditat pentru a subjuga oamenii în ignoranţă, când de fapt ei aveau responsabilitatea de a le dezvălui acestora cunoaşterea. 

Fariseii şi preoţii erau de acord cu cunoaşterea doar în măsura în care oamenii nu ieşeau din plasa autorităţii lor uzurpatoare, în realitate, ei propagau o falsă cunoaştere, care înlănţuie omul în ignoranţă şi îl ţine cu picioarele şi mâinile legate de puterea celor care nu au nicio autoritate legitimă asupra lui…

duminică, 12 ianuarie 2020

Secretele antrenamentului autogen


Astazi voi vorbi despre Trainingul autogen.La fel ca si in yoga si despre acesta se poate spune ca este mai mult celebru decat cunoscut. Ba mai mult,unii nepracticanti,dar ;''doctoranz''i in alte discipline ,s-au gandit ca da bine, daca dau ''antrenamentul autogen'' in mp 3 gratuit, gandind cat de generosi pot fi perceputi ei. Marketingul obisnuit in promovarea cursurilor lor. Lucru cu care sunt de acord,dar nu amesteca ciorbele, mai ales daca nu stapanesti practica.

Poate fi salutar dar si ineficient in majoritatea cazurilor. Vei tinde sa bagatelizezi aceasta practica, care pare ca se gaseste pe toate drumurile si ca atare, nu vei gasi nicio magie in ea, ca de eficienta nu mai vorbim.

In acest caz, din perspectiva vulgarizarii acestei practici, cei care publica orisicum despre antrenamentul autogen, si-au atins scopul. Practicile lor sunt importante ,dar acest antrenament ce mare scofala contine, daca eu ti-l dau lejer ,gratuit in format mp3.

. Discreditarea acestei metode, specificand in repetate randuri, ca eu sunt un practicant al antrenamentului autogen.

Putini oameni au o minte structurata pentru a intelege ce inseamna cu adevarat ,valoarea unor practici care la prima vedere par extrem de simple, dar care cu adevarat nu sunt, daca nu esti putin antrenat in cautari. Daca esti o fiinta introspectiva prin natura ta, vei gasi o modalitate eficienta in practica antrenamentului autogen, doar dupa instructiuni scrise, insa tine minte necesita o munca deosebit de consecventa daca nu ai un indrumator , el insusi practicant si cunoscator al diverselor etape cum actionaeza saupra fiintei..Dupa cele auzite pe mp3 ,nu ai nicio sansa, intrucat aici trebuie sa tina seama de un anumit ritm,si trebuie sa vezi oamenii, cum se prezinta. Altfel vei adormi adesea din primele minute de meditatie de tip mp3 si dupa cateva zile , vei spune OK , in aceasta viata am facut si antrenamentul autogen, pe care il lauda unii. Ce mare scofala ,o fi in asta, ca in afara de un somn strasnic, nu vad nimic. Daca nu esti introspectiv, aceasta practica nu iti va spune nimic.

De altfel poate vei auzi oameni care vor spune, ca ei practica antrenamentul autogen. Insa incearca sa-i percepi gradul de relaxare si vitalitate si atunci,iti vei da seam daca practica sau nu.

Si pentru mari Nlp-isti de cariera si pentru yoghini chiar, va spun ca antrenamentul autogen, ascunde nenumarate comori,in beneficiile pe care ti le poate da.

Cand am inceput antrenamentul autogen la 25 de ani, in numai doua luni de la practicarea lui, am obtinut rezultate care acum ar putea fi catalogate paranormale,in ceea ce priveste increderea in sine, vitalitatea, reglarea psihica interiora, regenerarea si starile extatice. Toate acestea in conditiile in care eu aveam o sensibilitate cu ficatul.

Dupa 3 luni, de la practicarea lui, apare in Constanta un asa zis curs de yoga, o mana cereasca in conditiile in care auzisem de yoga doar in carti. Evident aproape in transa m-am inscris. Am mai specificat anterior, ca am practicat yoga in complexitatea ei, timp 13 ani de zile,dar de la inscrierea fara sa mai practic antrenamentul autogen, intrucat mi s-a dat de inteles ca este apa de ploaie, fata de ce voi primi cu adevarat.

Rezultanta; niciodata nu am mai atins acele stari extraordinare, pe care le obtinusem ''antrenamentul autogen''.

Yoga este extrem de buna, doar ca unde am fost eu, a fost abordata dupa ureche, in pofida complexitatii ei, facuta in acele sali, cu noianul de tehnici si paratehnici.

Yoga poate fi completata in mod minunat cu antrenamentul autogen atunci cand lasi lucrurile simple cu maxima eficienta. Si daca in trei luni,nu te remarci fata de ceilalti, prin faptul ca te simti extraordinar in planul vitalitatii, exuberantei, increderii ,relaxarii maxime si calmului, inseamna ca nu ai patruns , subtilitatile antrenamentului auogen.Inseamna de fapt ori ca nu l-ai facut corect, ori ca cine ti-l preda, nu a trecut el insusi prin toate acele efecte enumerate. Beneficiile unor practici, nu se predau doar prin simpla teorie. ci chiar prin osmoza directa. Adica daca tu insati ai batatorit acea cale, chiar daca nu ai mai facut de mult, circuitele tale mentale se pot recalibra, si pot transmite conform teoriei cu neuronii oglinda, pot trasmite starea si elevului, pe care-l antrenezi.

Se spune ca un gram de practica , face cat tone de teorie. Da, dar as specifica eu, cu conditia ca acel gram de practica sa fie cel cu adevarat adecvat.

Sofrologul dr. Raymond Abrezol utilizeaza o forma modificata a traningului autogen pentru a antrena sportivi europeni sa schieze, sa joace hochei, sa inoate,sa alerge, sa boxeze. Elevii sai sunt atleti de clasa mondiala care, pana in prezent, au acumulat peste o suta de medalii olimpice, dintre care paisprezece de aur.

Doctorul Alphonso Caycedo, parintele Sofrologiei, utilizeaza autogenia amestecata cu fragmente de Zen si Qi Gong, pentru a dezvata oamenii de dependente si a-i vindeca de boli. Caycedo a observat ca metodele sale au ajuns la performante asemanatoare cu inviatul din morti atunci cand i-au salvat pe pustii vagabonzi de pe strazile din Columbia, considerati cu desavarsire irecuperabili.

Am intalnit trei dintre ''irecuperabilii'' lui Caycedo la o conferinta de sofrologie,la Lausanne, renascuti,se pare sub forma unor studenti in toata puterea cuvantului.

In fosta Uniune Sovietica, era o politica de stat sa se urmareasca obtinerea unor rezutate excelente de catre grupurile favorizate, restranse. Fonduri si eforturi aparent nelimitate au fost dirijate spre cercetarea unor modalitati de a alimenta performante inalte.Nu este surprinzator ca atletii sovietici,balerinii si cosmonautii au fost antrenati cu totii prin intermediul autogeniei.

Metoda autogenica, pe care adolescentul Christian Drapeau a selectat-o din cartea Tehnica invatarii rapide pentru a-si controla forma fizica dupa propria vointa, este aceea care a fost initial conceputa pentru cosmonauti sovietici.

In prezent, ca neurolog la o varsta a maturitatii,Drapeau considera ca, ''chiar si dupa cativa ani de meditatii si un an petrecut cu predarea lectiilor de yoga, n-am atins niciodata o stare de relaxare mai profunda decat aceea la care am ajuns prin intermediul autogeniei.( As putea spune ca pare tras la indigou, cu ce mi s-a intamplat mie )

Autogenia este un sistem incercat ,elegant, flexibil si de aceea, il recomandam si pentru invatarea rapida.

Autogenia permite elevilor sa-si argementeze capacitatea de memorare a vocabularului limbilor straine de trei sau patru ori''. ,,De asemenea reduce si timpul necesar invatarii informatiilor de tip factual, a poeziilor si asa mai departe''.

Desi este nevoie de opt saptamani pentru invatarea autogeniei, odata ce aceasta este insusita, ne putem modifica starea pentru a atinge echilibrul minte-corp intr-un timp scurt.

Practicarea acesteia in grup uniformizeaza starile de spirit individuale; cateodata, chiar si respiratia acestor indivizi grupati se va sincroniza.

Urmeaza pentru cei care doresc cu adevarat sa practice ,cum se poate trece pe nivelul doi al acestei practici,rescriind rapid programele subconstiente. De aici intram si in potentuialul undelor alfa,dar mai ales theta cand patrunzi foarte adanc in subconstient. Practica va fi combinata cu tehnici de lucru cu HARA, centrul care iti permite o buna integrare in planul fizic si o amplificare formidabila a energiei, care culmineza cu o stare din ce in ce mai buna, de sanatate.Si nu in ultimul rand, activarea unor puncte de acupuntura, de regenerare si activarea a unor resurse spirituale.

Antrenamentele pot fi facute, Centrul Shackti o sala eleganta si frumoasa intr-un spatiu SPA,care luat premiul pe tara la servicii. Sau poate fi facut particular.


Pana sa incepem antrenamentul autogen, vom face si tehnci simple de yoga, asane si tehnici de cultivare si centrare a energiei in HARA, lucruri care se preteaza la maxima eficienta in regenerare si linistirea mintii, impreuna cu respirati de vitalizareb si punere in circulatie a limfei.

Costul unei sedinte ; 200 lei o ora si jumatate.

Lasa-ti viata ideala sa devina vizibila peste tot in jur!


Deja ar trebui sa-ti fi facut o idee despre ce anume iti doresti si cum te vei simti atunci cand dorintele vor deveni realitate. Vom slefui abilitatea asta din ce in ce mai mult, pe masura ce avansam.

Primul lucru pe care l-am observat la toti oamenii foarte bogati cu care am intrat in contact a fost tocmai faptul ca nu inceteaza sa-si creeze viata ideala in fiecare zi. Pare ca isi fac insemnari tot timpul, isi proiecteaza mental companiile, isi rearanjaza casele, studiaza imagini cu masinile pe care vor sa le aiba.

Richard Branson povesteste ca are mereu la indemana un carnetel in care isi noteaza toate ideile care-i vin in legatura cu viata sau afacerea sa, iar asta pune lucrurile in miscare.

Cu cat petreci mai mult timp pentru a-ti da seama cum vrei sa arate existenta ta ideala, cu atat mai repede ea va deveni realitate. E nevoie de efort pentru a-ti reseta vechile credinte limitative si blocajele legate de bani si pentru a incepe sa crezi intr-o viata prospera.

E momentul sa incepi sa vezi imagini ale lucrurilor pe care ti le doresti. Pe vremea cand locuiam intr-un apartament minuscul din Belfast,strangeam toate fotografiile lucrurilor pe care le vroiam in viata mea si le puneam peste tot in jurul meu: pe desktop-ul calculatorului, pe telefon, pe vision-board-urile pe care le construisem prin toata casa. Ba chiar obisnuiam sa ma plimb cu vision board-urile dintr-o camera in alta, asa incat sa vizualizez viata mea ideala si sa uit ca locuiam in casa aceea care nu-mi placea deloc.

Acum locuiesc intr-un loc mult mai frumos decat imaginile pe care le-as fi putut pune vreodata pe vision board-uri, iar asta iti doresc si tie. Ai incredere, daca parcurgi toti pasii, se va intampla mult mai repede decat ti-ai putea imagina:

:) :) :) :) EXERCITIU: :) :) :) :)

Incepe sa cauti imagini ale vietii tale ideale. Google Images e ideal pentru a gasi cele mai detaliate imagini.

1. Inainte de toate, pune-ti pe ecranul telefonului ceva ce-ti doresti, care sa emane prosperitate.

2. Schimba-ti toate imaginile de pe desktop-ul si screen saver-ul calculatorului cu unele cat se poate de prospere.

3. Fa-ti cel putin un vision board (cu cat mai multe cu atat mai bine) si pune-le peste tot pe unde ai putea da cu ochii de ele. La birou, langa calculator, in dormitor, sa le poti vedea inainte de a adormi si atunci cand te trezesti, in camera de zi si oriunde altundeva.

Poti sa-ti faci vision board dintr-un panou de pluta, o coala mare de hartie pe care lipesti fotografii, o panza mai veche, etc. etc. Foloseste-ti creativitatea! :)Pune cat de multe imagini poti pe fiecare vision board. Neaparat sa includa imagini cu fitness, relatii, masini, case, bani, aur, bijuterii, distractie cu prietenii, locuri de vizitat, oameni pe care vrei sa-i cunosti etc. etc.

4. Creeaza pe computerul personal un album de fotografii cu lucrurile pe care vrei sa le detii, culocurile unde vrei sa mergi, cu sporturile pe care vrei sa le practici, cu oamenii pe care vrei sa-i intalnesti. Apoi priveste-le ori de cate ori ai ocazia.

https://www.facebook.com/WealthClubRomania/

Cine suntem cu adevarat?


Acordul intre scolile mistice orientale si cele oculte din Occident sau cu traditiile samanie este datorat si faptului a oamenii treziti la Adevarata Realitate vad aelasi lucru.

''Oamenii se vad ca fibre de lumina,ca un paienjenis de de fire ce circula de la cap la ombilict otul se vede ca si cum omul ar fi un ou de fibre prin care circula lumina.Bratele ,picioarele sunt rauri luminoase ce radiaza in toate directiile,totul arata altfel si orice om este in contact cu toate celelalte fiinte si lucruri,nu prin maini ,ci prin buchete de fibre lungi care ies din centrul abdomenului.Aceste fibre lungi ca niste radacini ne leaga de lucrurile din jur si ne mentin echilibrul,ne dau stabilitate dar ne si tin prizonieri in lumea fenomenala.Orice om este un ou luminos,fie ca este cersetor sau un rege si nu poate fi schimbat nimic. Ce ar putea fi schimbat in acest ou luminos? ''( Carlos Casteneda,A Separate Reality,p 21,63,127)

Exista multe multe spirite care nu au niciun interes sa aflatii cu adevarat cine sunteti, facand ca Observatorul (Diumnezeul launtric) din voi sa fie pus, sa nu creeze efectiv pentru voi, ci pentru ei, care zi de zi va tin in apocalipse,razboaie,superstitii, cutremure si judecati, inoculandu-va vinovatia. 

PE MASURA CE TE VEI ELIBERA DE FRICA AUTOMAT II VEI ALIBERA SI PE CEI DIN JURUL TAU....Nelson Mandela

Mirra Alfassa,cunoscuta si sub numele de,, Maica'', ce a condus ashram-ul lui Sri Aurobindo dupa moartea acestuia,si-a ptrecut multi dintre cei doua nouazeci si cinci de ani ai ei patrunzand in constiinta celulelor sale,in cautarea unei noi forme de iluminare. Ea a spus,, Constiinta fizica - CEA CARE REGLEAZA FUNCTIONAREA CELULELOR - ESTE FOLOSITA PENTRU CAZNA, PENTRU LUPTA,PENTRU SUFERINTA SI PENTRU INFRANGERE;;S-A ADAPTAT ATAT DE MULT LA ACEASTA ,INCAT ESTE APROAPE UNIVERSALA.''

Dupa experienta pe care o are , Mirra considera ca cea mai mare problema in a permite,,fortei,luminii,puterii'' sa strapunga celulele o constituie faptul ca mai intai trebuie inlaturata ignoranta acestora,iar singura cale de a face acest lucru este contactul repetat cu domeniul supraconstientului.
La inceput celulele se vor impotrivi, dar pana la urma devin cooperante. Nu incetati sa faceti iubirea si increderea sa circule prin corpul d-voastra. Curand ,chiar si celulele vor crede ca aeasta este adevarata lor natura.In exercitiul descris in cele ce urmeaza,invatam sa traim procesul in continuitatea sa,El modifica starea de constienta si,in scurt timp,schimba conceptia noastra asupra vietii.

''EXERCITIU - Prin ochii lui Dumnezeu''
1.Incercati sa gasiti un loc unde nu veti fi deranjat timp de douazeci-treizeci de minute. Asezati-va confortabil si stati linistit,respirand normal.
2. Imaginati-va ca va aflati singur pe o plaja protejata, intr-o zi calda si insorita. Sunteti asezat sau culcat pe nisip,complet relaxat. Puteti sa uitati de toate grijile si problemele dumneavoastra cat timp va aflati pe aceasta plaja.Sunteti singur si in totala siguranta. Priviti imprejur si descrieti-va pentru dumneavoastra insi-va ce vedeti.Observati cum va simtiti.
3.La unul din capetele plajei se afla o casa nelocuita cu cel putin trei incaperi. Mergeti catre aceasta casa,dar nu intrati inca inca inauntru. Descrieti-va pentru dumneavoastra insiva cum arata casa.
4.Intrati pe usa din fata a casei. Prima incapere in care patrundeti are pe perete o oglinda mare,de un stat de om. Opriti-va in fata oglinzii si priviti-va in ea.Va puteti vedea in mare detaliu.Incercati sa observati cat de multe aspecte puteti in legatura cu imaginea dumneavoastra din aceasta oglinda.Cum va simtiti in timp ce faceti asta?
5.Dupa cateva minute in care ati examinat imaginea dumneavoastra,intrati in urmatoarea incapere. Si aici se afla o oglinda. Dar este o oglinda fermecata,care va permite sa vedeti cum arata Dumnezeu.Lasati-va imaginatia sa zboare si presupuneti ca aceasta este o fereastra catre ceruri si ca prin ea il puteti vedea pe Dumnezeu. Petreceti cateva minute cufundat in aceasta experienta de a vedea imaginea lui Dumnezeu.
6.Acum, intrati in cea de a treia incapere.Aici se afla o alta oglinda,mare de un stat de om. Cand va veti oprii in fata ei,veti trai o experienta ce reprezinta combinarea celor din camerele anterioare. Priviti-va propria imagine din oglinda si traiti in acelasi timp prezenta Divinitatii. Cu alte cuvinte,in aceasta oglinda va veti vedea pe dumneavoastra asa cum va vede Dumnezeu. Priviti-va prin ochii lui Dumnezeu-ca sa spunem asa-si observati cum aratati din perspective divinitatii.
8.Cand ati terminat, parasiti casa refacand invers acelasi traseu pe care ati intrat. Intoarceti-va la locul de pe plaja unde ati inceput exercitiul si asezati-va sau intindeti-va pe nisip, simtindu-va liber,relaxat si total linistit. Ramaneti acolo timp de cateva minute. Cand sunteti gata,respirati de cateva ori adanc si deschideti ochii. Atunci cand reusim sa ne desprindem pentru un timp de criticul din launtrul nostru,realizam instantaneu o noua relatie cu viata.In ochii lui Dumnezeu suntem perfecti.
Fiecare moment,pe masura desfasurarii lui Dumnezeind,este un nou inceput. Fiecare moment este o noua sansa de a fi in mod plenar cine suntem sau chiar cine credem ca vrem sa fim. Este intotdeauna la dispozitia noastra.Dumnezeind este aici. Noi suntem aici. Asta este esenta.....(deci cine va judeca ? )
Extras carte-Dumnezeu este un verb.

Crezi că ești bătrân la 50 de ani? Iată ce spun oamenii de știință…

foto: iStock

O veste bună pentru cei care au 40, 50, 55 de ani: acum bătrânețea începe la vârsta de 75-80 de ani. Adică, cu 25 de ani mai târziu decât pentru generația părinților noștri.

Până nu demult, în viața omului existau doar 3 perioade principale: tinerețe, maturitate şi bătrânețe. Acum, “maturitatea” se întâmplă la 50 de ani și marchează un nou început, care pur și simplu nu a existat înainte.

Ce știm despre maturitate?

1. Această etapă durează aproape 30 de ani – de la 50 până la aproximativ 75.

2. Spre deosebire de ideile anterioare, capacitățile fizice și intelectuale ale omului în această perioadă, cu o abordare corectă, nu scad, ci rămân nu mai rele, iar în unele cazuri chiar mai bune decât în tinerețe.

3. Potențial, aceasta este cea mai calitativă perioadă din viața omului, deoarece combină în sine: sănătatea, puterea și experiența de viață. Conform tuturor statisticilor din ultimii ani, cel mai fericit moment al vieții este la – 65 de ani.

4. Cei care au acum 55-65 de ani trăiesc această perioadă pentru prima dată în istoria omenirii. Înainte, pur și simplu nu exista, pentru că oamenii îmbătrâneau mult mai devreme.

5. În următoarele decenii, persoanele cu vârsta cuprinsă între 50-75 de ani vor deveni cel mai mare grup de vârstă de pe planetă.

Rareori ne dăm seama, că programul de viață pe care îl urmăm cu strictețe atunci când călătorim prin viață, este de fapt, incorporat în noi de generațiile anterioare. Tot de generațiile anterioare sunt create acele cărți, filme, sistem educațional care în copilărie și în tinerețe ne formează conștiința.

Însă generațiile anterioare nu aveau idee despre viața de după 50 de ani, din simplu motiv că după 50 de ani, în principiu, viața nu exista. De aceea, acești ani nu sunt incluși în programul vieții pe care l-am moștenit de la ei.

Conform statisticilor, pentru cei care astăzi au în jur de 50-55 de ani, bătrânețea va începe nu mai devreme de 80 de ani. Este foarte, foarte plăcut, bineînțeles. Tocmai ne-au oferit încă 25 de ani (!) de viață activă și ocupată. Problema este că nu am fost învățați cum să folosim acest dar. Și ca rezultat, trecând granița la 50 de ani și acceptând din neștiință bătrânețea prematură, riscăm să pierdem 25-30 de ani, care – fără exagerare – ar putea fi cei mai buni din viața noastră.

După 50 de ani, în viață vine un moment minunat când există timp, sănătate, putere, libertate față de obligațiile sociale, experiență și până la începutul bătrâneții, după standardele moderne, încă un sfert de secol!

Nu pierdeți acest timp în zadar. Apoi veți regreta!

Dacă aveți peste 50 de ani, pentru Dvs. astăzi totul este posibil: hobby-uri noi, bucurii și impresii noi, o nouă carieră, o nouă dragoste, noi călătorii. Și calitatea acestor impresii de viață depășește cu mult tot ceea ce era disponibil în tinerețea lipsită de experiență sau maturitatea împovărată cu obligații.

Să trăiești şi să tot trăiești!

Articol publicat pe portalul floaredetei.ro

Campioană la dansul la bară, la 62 de ani


În timp ce multe femei trecute de 60 de ani așteaptă cu nerăbdare să devină bunici, o femeie în vârstă de 62 de ani se bucură de viață la fel ca la 20 de ani și este campioană mondială la dans la bară.

Greta Pontarelli este o pensionară din Statele Unite ale Americii care se bucură de o atenție deosebită din partea lumii întregi, după ce a reușit să fie campioană la mai multe competiții internaționale de dans la bară.

Ceea ce a început să fie doar un mijloc de a se trata de osteoporoză, a devenit pentru Greta un adevărat stil de viață, iar acum se bucură de o flexibilitate uimitoare, mai ales pentru vârsta sa și de un corp perfect tonifiat.

Pensionara a început în urmă cu trei ani să facă mai mult sport, la îndrumarea doctorilor. După ce medicul i-a spus că trebuie să facă exerciţii de forţă pentru a scăpa de osteoporoză, pensionara şi-a îndreptat atenţia către dansul la bară și a obținut rezultate în scurt timp.

„Pentru a-mi întări oasele, aveam nevoie de exerciţii de forţă, ceva care să implice ridicarea de greutăţi. Dar simpla ridicare de greutăţi este atât de plictisitoare, încât am decis să văd cum este dansul la bară“, a povestit Greta Pontarelli, citată de publicaţia britanică Daily Mail.Campioană la dansul la bară, la 62 de ani Foto: Facebook Greta Pontarelli


Pentru că este foarte talentată, Greta a ajuns foarte repede să rivalizeze cu dansatoare tinere datorită mişcărilor sale energice. În 2013 şi 2014, pensionara a câştigat respectul publicului și primul loc la categoria de vârstă 50+, la World Pole Sports Competition, de la Londra.

Fotojurnalistul din Rusia, Vladimir Yakovlev, a călătorit timp de doi ani prin lume în căutarea unor vârstnici cu preocupări deosebite pentru proiectul său, „The Age Of Happiness“. Aşa a descoperit-o și pe Greta, dar şi pe alţi pensionari cu pasiuni ieşite din comun. Printre aceştia se numără Ruth Flowers, care la venerabila vârstă de 68 de ani a decis că meseria de DJ i se potriveşte foarte bine. Ea mixează într-un club sub pseudonimul de Mamy Rock, dar și pe Lloyd Kahn, în vârstă de 79 de ani, care are o pasiune care ar putea părea nepotrivită vârstei sale: bărbatul face skateboarding.

963Hz 852Hz 639Hz | Miracle Tones | Activate Pineal Gland | Open Thi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...