miercuri, 29 martie 2017

.Tu esti un fiu al Universului. Jocul tau de-a micsoratul nu serveste lumii.



Cea mai mare teama a noastra
Teama noastra cea mai profunda nu este aceea de a fi neadaptati. Teama noastra cea mai mare este ca noi suntem capabili peste masura. Ceea ce ne sperie este lumina noastra, nu intunericul nostru. Ne intrebam:”Cine sunt eu pentru a fi genial, magnific, plin de talent, fabulos?”


In realitate, cine esti tu pentru a nu putea fi asta? Tu esti un fiu al Universului. Jocul tau de-a micsoratul nu serveste lumii. Nu este nimic de lamurit in a te subestima astfel incat ceilalti sa se simta nesiguri linga tine.
Noi suntem facuti pentru a straluci asa cum fac copiii. Noi suntem facuti pentru a permite manifestarea gloriei universului care este in noi. Nu doar in citiva dintre noi, ci in fiecare dintre noi. Si cind permitem luminii noastre sa straluceasca, noi, inconstient, permitem altor persoane sa faca acelasi lucru. Cind ne eliberam de temerile noastre, prezenta noastra ii elibereaza automat si pe ceilalti... (Nelson Mandela) 


Daca am pornit la vanatoare de stele,este bine sa fim putin salbatici,inimile salbatice nu pot fi sfarmate...anonim 

Atunci cand iti vei trezi toate capacitatile cerebrale,vei devenii corp de lumina...Albert Einstein

Toata lumea stie ca anumite lucruri sunt imposibil de realizat,pana cand vine cineva care nu stie si le inventeaza''ALBERT EINSTEIN

“Unii oameni văd lucrurile aşa cum sunt şi se întreabă neputincioşi:
‘De ce?’. Eu visez la lucruri care n-au fost niciodată şi spun:
‘De ce nu?’.” - George Bernard Shaw

“Nimic măreţ nu a fost niciodată dobândit de altcineva decât de aceia care au îndrăznit să creadă că ceva din interiorul lor era superior circumstanţelor.” (Bruce Barton)


AM FOST OBLIGAT SA-MI DESFAC ARIPILE,DEOARECE M-AU ARUNCAT
DIN SFERELE CELE MAI INALTE FARA PARASUTA 

 
Daca oamenii nu si-ar lega propriile maini de superstitii goale,si nu si-ar umili propria minte,ar fi asemenea zeilor antici...Boris Akunin...

instructor Yoga Tudor

luni, 27 martie 2017

NUNTA COSMICA SI IMPLINIREA DORINTELOR

Dacă aţi întreba un astrolog ce este o “nuntă cosmică” probabil că aţi primi răspunsuri felurite şi năstruşnice. Puţini sunt astrologii care au avut şansa să se întâlnească şi cu latura spirituală a astrologiei, cea care dezvăluie ţeserea discretă şi subtilă a firelor ce leagă această ştiinţă de celelalte 7 Ştiinţe Ezoterice care formează Universul Cunoaşterii Ezoterice. 

Un reputat astrolog francez Armand Barbault, după 12 ani de practică a astrologiei la un nivel înalt, trecea în plan secund astrologia pentru a da prioritate în viaţa sa Alchimiei. Se retrăgea undeva la ţară şi împreună cu soţia sa, începeau opera de creare a Elixirului de viaţă lungă exact în cele doua zile şi jumătate ale momentului de Nuntă Cosmică din acel an. După un ciclu complet care a durat 12 ani, au obţinut Elixirul, cea mai preţioasă comoară alchimică (aurul topit).

Nunta cosmică se defineşte drept perioada de timp în care Soarele şi Luna se află simultan în poziţiile lor de Exaltare. Acest moment se produce o singura data pe an, atunci când Soarele tranzitează zodia Berbecului, iar luna se află în zodia Taurului. În 2016 acest moment se produce în intervalul vineri 8 aprilie de la ora 06.30 (GMT+3), până duminica 10 aprilie la ora 09:00 (GMT+3). 

În intervalul de Nuntă Cosmică forţele Soarelui (Principiul Masculin) şi ale Lunii (Principiul Feminin) se află la cea mai înaltă cotă de manifestare exterioară, terestră şi pot fi folosite pentru a pune piatra de temlie a unui edificiu, se pot dirija pentru crearea unui plan de viaţă pentru o persoană sau pentru crearea unor proiecte importante care au nevoie de sprijin spiritual sau reprezintă creaţii spirituale. Acesta este cel mai constructiv moment din an şi ar fi un lucru înţelept să proiectăm cele mai ambiţioase şi creative forme-gând pe care le dorim manifestate în viaţa noastră.



În momentul începerii constructiei Goetheanumului de la Dornach (Elvetia), Rudolf Steiner a folosit momentul Nunţii Ccosmice pentru a pune Piatra Fundamentală a constructiei edificiului respectiv.

Poate că ar fi bine ca fiecare să îşi planifice şi să înceapă construirea edificiului său personal, al construcţiei unde să te simţi acasă şi unde să îţi desfăşori activităţile spirituale.
Ar cam fi timpul să ne adunăm, să ne concentrăm şi să ne apucăm de treabă, în Laboratorul de creaţie al propriilor noastre vieţi. Tatăl Ceresc ne-a oferit infrastructura la care nici nu puteam visa neştiind că există. 
Ar fi o minimă formă de respect şi o dovadă de recunoştiinţă dacă am folosi ceea ce ni s-a dat cu atâta dragoste şi bucurie.
Tatăl Ceresc priveşte cu interes, curiozitate şi nerăbdare la noi, copiii Lui şi s-ar bucura dacă ne-ar vedea utilizând darurile pe care ni Le-a facut!

Va recomand ca in zilele 29 Martie de la ora 15,48.pana pe 31 Martie la ora 16,41 sa aprindeti o lumanare si sa creati, sa comandati aparitia in viata voastra fizica a bunurilor, obiectelor, persoanelor, situatiilor, conjuncturilor pe care vi le doriti


SURSA;https://www.facebook.com/alex.nicolici3/posts/1056739411031529

Semintoterapia



In articolele trecute am vorbit despre Semintoterapia Su Jok. Tocmai de aceea, in materialul de astazi este momentul potrivit sa va explic modul in care trebuie sa actionati pentru a avea rezultatele dorite si pentru a inlatura disconfortul. 

Metode de stimulare a punctelor 

Efectul tratamentului prin sistemul corespondentei mainilor si labelor picioarelor este observat preponderent in cazul bolilor localizate la nivelul unor anumite zone mici (spre exemplu, regiunea ficatului, a stomacului, a urechii). Stimularea unui punct de corespondenta corect localizat, in afara de simpla inlaturare a durerii (asemanator analgezicelor), elimina cauza durerii si stabilizeaza curentii energetici in portiunea afectata. 

In aplicarea tratamentului trebuie sa fiti precisi, adica sa localizati cu acuratete punctul de corespondenta si sa il stimulati corect. 

Pentru a gasi punctul de corespondenta al organului sau segmentului corporal bolnav, trebuie sa stiti cum este proiectat corpul pe mana sau picior. Acest lucru va va ajuta sa localizati aproximativ corect punctul curativ aplicand o presiune constanta, folosind un chibrit, un creion bont sau un betisor diagnostic special. Acest punct curativ este intotdeauna foarte dureros. 

De la inceput, punctul corespunzator trebuie apasat cu o forta egala fara prea multa putere. Astfel, va fi posibil sa diagnosticati unul sau mai multe puncte de durere acuta. Daca nu reusiti sa gasiti nici un punct dureros, trebuie sa cresteti presiunea si sa reluati toate punctele. 

Daca veti aplica betisorul diagnostic cu prea mare forta, mai multe puncte vor reactiona dureros, deci nu-l veti putea identifica pe cel mai dureros, care este si cel mai eficient. 

Punctul curativ se face singur cunoscut, intotdeauna printr-un raspuns mobil (miscare involuntara determinata de durere atunci cand este apasat). Dupa identificarea corecta a punctului curativ puteti spune ca tratamentul este jumatate facut. Pentru a produce efect curativ, acest punct trebuie stimulat corect, apasand pe el. Puteti folosi orice instrument care nu este ascutit: chibrit, pix sau chiar unghia. 

Dupa ce durerea dispare sub betisor, puteti continua masajul prin rotire in sensul orar sau antiorar, in timp ce apasati punctul putin mai tare. Punctul curativ trebuie masat in totalitate, pana cand durerea reziduala dispare si este inlocuita cu o senzatie de caldura. 

In acesta faza, tratamentul poate fi terminat, pentru ca simptomele acute pot disparea in totalitate. Daca ati descoperit mai multe puncte de durere acuta in aria de corespondenta, atunci trebuie sa le tratati pe toate, pe rand, asa cum am descris mai sus.

Cat dureaza o sedinta de semintoterapie?

O boala cronica va necesita mai mult de o sedinta. Punctele identificate corect trebuie masate cu putere timp de 3-5 minute la fiecare 3 sau 4 ore, pana cand starea se imbunatateste. Masajul repetat in aria de corespondenta va imbunatateste starea, uneori foarte rapid. Eforturile nu vor fi in van, veti simti curand o minunata schimbare in sanatatea voastra. 

Dupa ce ati identificat punctele, puteti aplica presiune in punctele terapeutice de pe maini si picioare prin intermediul semintelor de orz, ovaz, mar. Semintele sunt aplicate dupa un masaj viguros. Pentru un efect mai bun se recomanda sa fie tinute la locul respectiv pentru 24 de ore. Masajul trebuie repetat la 3 sau 4 ore, prin apasarea semintelor cu o miscare rotativa. 

Mancarimile, intepaturile, durerea sau senzatia de caldura locala sunt semnele energiei naturale a semintelor asupra punctelor terapeutice. Dupa 24 de ore, semintele sunt inlocuite cu altele noi si procedurile se repeta. 

Aceasta metoda este eficienta in special in bolile cronice vechi insotite de dureri permanente si asupra bolilor articulare, ca si in tratamentul copiilor, care sunt foarte receptivi la acest tip de tratament. Semintele pot fi plasate fie una cate una deasupra punctului dureros, fie pot acoperi aria corespunzatoare organului afectat. Pentru a putea fi folosite in tratament, semintele trebuie sa fie nealterate, proaspete si capabile de germinatie. 

Cand folosim terapia Su Jok? 


Ma voi referi, ca un prim exemplu, la "Evele" ce au dureri acute in timpul menstruatiilor. Cand apar dureri in abdomenul inferior, este bine sa-si aplice seminte in toate punctele de pe maini si picioare care corespund abdomenului inferior, iar durerile vor ceda treptat. Aplicarea de seminte usureaza durerile menstruale. Efectul este mai rapid daca semintele aplicate sunt stimulate prin presiune frecventa. 

In al doilea exemplu, sa presupunem ca un pacient a facut un salt cu parasuta si s-a accidentat la gat sau s-a accidentat intr-o alta imprejurare. In urma evenimentului, problemele de sanatate legate de gat au necesitat multe tratamente facute pe o perioada lunga de timp. Cu toate stradaniile, durerea continua a dus la torticolis. In acest caz, localizam un punct dureros in zona de corespondenta a gatului, aplicam masajul invatat mai sus si fixam apoi un bob de grau in punctul corespunzator. Curand durerea va ceda, iar pacientul isi va putea tine capul drept.

http://www.eva.ro/sanatate/medicina-preventiva/stimularea-punctelor-in-terapia-cu-seminte-su-jok-articol-3962.html

Yoga si amplificarea potentialitatilor

Se spune ca la acumulari cantitative se produc salturi calitative.Putini stiu ca, de fapt, acumularea unei bune vitalitati si redistribuirea energiei acumulate in mod armonios poate sa duca la activarea unor potentialitati latente. In domeniul yoga gasim poate cea mai bogata paleta in acest sens. 
In acest articol ne vom referi la una din posturile cele mai apreciate in yoga pentru calitatile si implicatiile benefice care deriva din ea, avand si un grad redus de dificultate.


Ugrasana (Paschimottanasana)

Intindeti in afara ambele picioare si tineti-le departate;luati ferm capul intre brate si plasati-le pe genunchi. Aceasta este numita Ugrasana (pozitia ferma,rigida); aceasta pozitie activeaza miscarea Pranei, distruge tulburarile mintii si ale corpului si este numita de asemenea Paschimothanasana (pozitia posterioara incrucisata). 
Acel om intelept care practica zilnic aceasta nobila pozitie poate sa determine cu siguranta curgerea Pranei pe calea posterioara.

Cei care practica aceasta pozitie obtin toate siddhis-urile, de aceea, cei doritori de a atinge puterile paranormale, psihice trebuie sa o practice zilnic.

Aceasta utilizare speciala trebuie sa fie tinuta secreta cu mare grija si sa nu fie data oricui si oriunde.
Prin aceasta vayu-siddhi sunt distruse o multime de obstacole (dificultati).
Dar chestia cu secretul nu mai este valabila acum. Secretele se protejeaza de la sine. In aceasta perioada digitalizata sunt extrem de putini aceia care acorda atentie corpului in modul acesta.

Pentru efecte mult mai la indemana si rapide, va pot spune ca aceasta asana, Pschimottanasana, confera un lucru extrem de dorit tuturor. Sterge mirosurile neplacute si confera un parfum placut, de vitalitate.

Textul e luat din cartea lui Mirahorian;- cartea secretelor SHIVA SAMHITA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...