Yoga este cel mai vechi sistem de instruire din lume si poate data de acum 5000 de ani
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Despre minePovestea mea

Crezul ca omul e in stare de lucruri extraordinare pe care unii le-ar cataloga ca fenomene  paranormale?
De mic ma gandeam la extinderea unor posibilitati ale corpului, desi in acea perioada exista o penurie de informatie in acest sens. In unele filme cu luptatori shaolini, am regasit oameni care isi depasisera capacitatile, filme care au insemnat pentru mine mult mai mult decat simpla actiune. Desi erau filme artistice, acestea au reusit sa insufle  o apetenta pentru dorinta de a explora limitele. 
Ma pasioneaza ideea de a ma explora pe multe planuri, intr-un fel in care unii nu ar indrazni sa gandeasca macar.
Toata activitatea mea este, intr-un anumit fel, fascinanta pentru ca descopar noi potentialitati  pe care le poate avea fiinta umana.
Am ales aceasta modalitate de dezvoltare pentru oameni pentru ca e timpul ca ei sa realizeze ca sunt capabili de mult mai multe aptitudini decat credeau.  Combinarea diferitelor tehnici din carti sau cursuri la care am participat,  m-au condus catre niste rezultate spectaculoase pentru un om obisnuit si mi-au confirmat ca putem dezvolta niste aptitudini extraordinare.

Antrenamentul pe care il fac cu clientii mei duce la un gen de putere impresionabila pentru un om obisnuit si largirea perspectivei asupra vietii in multe moduri pe care nici nu le-ar fi banuit, de exemplu modul de a stii sa te raportezi la diverse arhetipuri,  ceea ce iti poate spori in mod considerabil un anumit gen de putere si capacitati care pot starni invidia celor din jur.

Multi coacheri merg pe asa zisa dezvoltare personala care adeseori devine cliseica pentru  simplu fapt ca vor sa abordeze totul la nivel psihologic, ignorand multe coordonate, cum ar fi cele de gen esoteric, spiritual si fizic. Adeseori parti din acestea sunt omise, iar atunci cand se stiu cat de cat, acestea trei nu sunt combinate intr-un mod coerent. Se  merge doar pe una, in detrimentul celorlalte doua, reducand mult din eficienta in dezvoltarea omului.

Incerc sa aduc oamenii la un nivel de cunoastere prin care isi dau posibilitatea sa fie mult mai mult decat ar fi banuit ei, sa isi schimbe crezurile limitative in crezuri datatoare de putere.
Eu insami mi-am dorit, si am avut nevoie, de un mentor care sa ma invete sa imi schimb crezurile limitative, dar nu am avut noroc sa il gasesc. M-am gandit ca acest lucru se poate schimba pentru alti oameni oferindu-le cunoasterea si experienta mea pe care am acumulat-o in 20 de ani.
Datorita cunostintelor diverse din multe domenii ale cunoasterii (terapii, NLP, medicina Ayurvedica, Yoga, Taoism) reusesc sa le aduc oamenilor vitalitatea de care au nevoie, sa combat oboseala. Prin exercitii meditative de centrare, reusesc sa aduc clientilor mei mai  multa claritate, stabilitate mentala si emotionala si prin recomandarea unor plante si suplimente aducatoare de vitalitate si echilibru interior. 
Clientii isi potenteaza virilitatea, masculinitatea, respectiv feminitatea la femei si creearea unei fome bune atat mental, cat si fizice. In felul acesta clientul poate performa mai bine in domeniile in care activeaza. De asemenea, prin vizualizari si exercitii dirijate isi pot amplifica succesul in afaceri sau relatii. Acestia vor vedea ca pot sa isi mareasca magnetismul personal, masculinitatea/feminitatea ceea ce aduce la o satisfactie pe care multi altii si-ar dori-o.

Unii oameni nu pot intelege scopul unei astfel de dezvoltari si ascensiuni interioare, insa pe parcurs ce informatiile se decanteaza in interior, acestia incep sa devina tot mai interesati pentru a se dezvolta si a-si explora potentialitatile.

Dorinta se spune ca e glasul lui Dumnezeu si nu se refera decat la faptul ca Dumnezeu se exploreaza pe el insusi prin noi.
Tehnicile mele sunt unice prin modul de abordare si eficienta maxima intr-un timp scurt si sunt gandite printr-un mod in care clientul face un minim efort pentru a obtine rezultate maxime, in conditiile in care nu oricine aloca suficient timp cresterii lor interioare. Adeseori aceste tehnici fac parte din domeniul parapsihologiei, acolo unde se stie ca eficienta este rapida si imediata, parand magica prin rezultatul obtinut.

Sunt lucruri pe care clientii le-au tratat cu scepticism, insa conjuncturile vietii le-au demonstrat ca unele situatii sunt de-a dreptul magice datorita abilitatilor dobandite, observand ca suntem creatori, co-creatori impreuna cu universul insusi si ca acum invatam sa facem aceasta in mod constient. 

Instructor Yoga Tudor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu