duminică, 6 septembrie 2020

Acupunctura si ''punctul frumusetii''



 http://tianshitiensproduse.blogspot.ro/p/aparat-presopunctura-tong-bao-pret-usd.html




Medicina traditionala chineza de sănătate este de parere ca in organism trebuie sa existe permanent si constant un flux de energie vitală, sau qi-ul (pronuntat "chi")care sa circule prin corp. În cazul în care fluxul este împiedicată, boala se poate dezvolta. Scopul principal al acupressuri (si acupunctura ), este de a elibera energia blocata, prin stimularea unor puncte specifice de-a lungul corpului a celor 14 meridiane principale, sau canale de energie. Apăsând ferm şi în mod constant punctele corespunzătoare poti promova fluxul de energie in aceea parte a corpului care se confruntă cu o boala sau disconfort,si îi permite astfel să se vindece mai uşor. În timp ce acupunctura implica stimularea cu ace, presopunctura de obicei foloseşte doar mâinile practicantului pentru restabili echilibrul de qi. Studiile sugerează că apăsând pe punctele de presopunctură se poate elibera endorfine, analgezicele naturale ale organismului.

Sănătatea Beneficii 

Mulţi oameni au raportat succes folosind acupunctura pentru a calma durerea, reduce tensiunea musculara, şi pentru promova relaxare. Un număr de proceduri s-au găsit utile mai ales pentru alinarea dureri de spate şi pentru anumite tipuri de dureri de cap, inclusiv migrenă. Durerii post-operatorii şi de greaţă a fost găsit pentru a răspunde la presiuni de masaj punct. Care sufera de sinuzita cronica, de asemenea, au găsit-o utilă pentru facilitarea congestionare. Cu toate că rezultatele cercetării sunt mixte, acupresura este, de asemenea, frecvent utilizata pentru inceputuri de boală, rau de mişcare, precum şi alte tipuri de greaţă. Unii oameni considera ca tratamentele le-au îmbunătăţit vitalitatea generală şi bunăstarea. 

Contraindicatii; 

Nu apăsaţi pe o rană deschisă, piele umflata sau inflamate, vânătaie, cicatrica chirurgicala, varice, sau os rupt.Evitaţi presopunctura sau de a consulta medicul dumneavoastră dacă aveţi o boală contagioasă, o boală infecţioasă de piele, sau o inima grave, rinichi, sau tulburări pulmonare. 
Evitaţi acupressura în zona unei tumori cunoscute. 
Acupressure nu ar trebui să fie aplicata direct pe ganglionii limfatici. 
Anumite puncte de presopunctură, trebuie evitată în timpul sarcinii. Asiguraţi-vă că o să-i spuneţi medicului dumneavoastră ce vreti sa utilizati aceasta procedura,atunci cand sunteti gravida.

Punctul de presopunctura: frumusetea faciala (St 3) 



ÎN FUNCŢIE DE tratatele de acupunctura, Punctul de frumusetea faciala (St 3) poate ajuta la atenuarea simptomelor de congestie sinusală, sinuzită, dureri de cap, maxilarului şi tensiune faciala, şi ochi tulpina. Acesta este considerat, de asemenea, un punct de util pentru tonifierea si ridicarea muschilor faciali.

Locul de amplasare: Mai jos de pometi, pe axa de (centru) a ochiului.

O modalitate eficientă de a lucra cu Punctul de frumusetea faciala (St 3) este de a pune degetele mijlocii de la fiecare mână, direct de pe punctele de pe fiecare parte a feţei şi apăsaţi într-o direcţie ascendentă sub pometi pentru aproximativ 1 minut, începând cu o presiune uşoară şi mergand la creşterea treptată a presiunii. Puteţi face, de asemenea,doar de-o parte si de alta daca preferati mai bine asa.

O altă sugestie este de pune degetul index si degetul mijlociu pe punct si zona inconjuratoare si sa masati usor intr-o directie ascendenta pentru 1 minut.Din nou ,puteti lucra ambele parti in acelasi timp,sau de-o parte si de alta alternativ.

Atenţie: În cazul în care punctul sau zona înconjurătoare este sensibil sau dureros, apăsaţi sau masati foarte uşor la început, şi cresteti treptat presiunea numai până la un prag de disconfort usor,fara a ajunge la durere severa. 

Caution: Această informaţie presopunctură nu este o substituţie pentru sfatul medical calificat. Dacă nu ştiţi ce este cauza durere sau alte simptome, consultaţi un medic înainte de a începe tratarea tine.

Cum ştiţi dacă ati gasit locul potrivit? Punctele de presiune ", se anunţa cu un sentiment de sensibilitate, furnicături, durere, sau disconfort minor, explică Michael Castlemans în Cura Naturala

Stim mai mult decat ne putem aminti- ADN-ul uluitoarelor tale capacitati


Cu 455.000 de ani în urmă. această planetă a fost populată de mari şi avansate civilizaţii : una este ce a lemurienilor, iar cealaltă a atlanţilor, iar Zeii sumerieni, ar fi cei din a căror genealogie au apărut atlanţii. Atlanţii - acum 450.000 de ani - au fost o încrucişare de ADN între Zei şi cei mai inteligenţi umanoizi care au existat în acel timp. A durat peste 120 de ani ca să dezvolte un lanţ perfect de ADN care să îngăduie entităţii să arate ca Zeii, adică cu un creier mare. Aceste au fost primele entităţi care au moştenit creierul galben (scoarţa cerebrala sau substanţa cenuşie) Ei au moştenit toate abilităţile, înălţimea şi frumusetea, dar vor fi sclavii Zeilor. Deci laboratoarele de ADN au existat în Africa, dar au fost şi în India, pentru că migraţia înapoi în India (atracţia spre India ) este o adânc înrădăcinată în memorie, o memorie genetică a locului de concepţie.


Poti sa ai multa putere, dar sa nu fi evoluat! 


Evolutia este o chestie de constiinta.

Insa stapaneau GENETICA .

Anunnaki au creat din primatele gasite pe pamant ,o noua forma de fiinte si anume ''oamenii de acum''. Acest proces a inceput acum 455 000 de ani. Aceasta interventie si relatiile noastre ca fiinte omenesti cu acei Dumnezei au creat atitudini de nesiguranta,nevrednicie si slugarnicie care inca mai traiesc si astazi, in ADN-ul fiintelor omenesti.

Atunci cand omenirea are aceste atitudini programate in codul genetic ,este usor sa ne dam seama de ce ne este asa de greu sa facem lucruri care ,in general sunt rezervate lui Dumnezeu sau unuia dintre reprezentantii lui Dumnzeu,cum ar fi Yeshua ben Joseph , cunoscut si sub numele de Iisus Cristos.,,Aceste lucrari pe care le fac eu, le puteti face si voi,si chiar mai multe''. 

Cu toate acestea, cu greu o sa gasesti biserica care sa fie de acord ca aceasta afirmatie ar trebui sa te incuda pe tine sau pe mine.

Ati auzit de ''Agenda Anunnaki''. Anunnaki au fost primii creatori ai nostri. O civilizatie extrem de avansat tehnologic, dar extrem de avansata si paradoxal extrem de involuata din punct de vedere al constiintei. Daca ,,dumnezeii'' timpurii erau atat de mareti,de ce erau atat de ingnoranti, gelosi si periculosi 

Agenda Anunnaki se refera la tot ce a fost instalat de catre guvernul din umbra, pentru a te simti doar un ''sclav''. Anunnaki prin modificarea genetica a primatelor au vrut sa creze sclavii care sa munceasca pentru ei in mine. Acelasi lucru il urmaresc acum asa zisele elit, sa-ti limiteze accesul la ''cunoastere''.

Daca am fost creati cu intentia de a fi facuti cu intentia de a fi facuti o rasa de sclavi,nu e de mirare ca revenim la aceasta postura atunci cand suntem confruntati cu ceea ce ar putea parea ca este catusi de putin mai mare decat noi; zeu/Dumnezeu/extraterestrii care poseda tehnologie avansata. Religia ti-a fost dat ca sa fi doar un tarator, doar un pacatos, care sa-si puna tot timpul in cap. Acest lucru iti va stirbi pe toat viata stima de sine. Nu vei reusi sa te iubesti niciodata si daca tu nu te vei iubi, automat nu ii vei iubi nici pe cei din jurul tau, si cel mai oribil lucru iti vei ofensa MARETIA DIVINA, prin tararea in jurul unor biserici,sau prin pupatul unor oase.


Gandul creeza - iar rasa umana a fost creata cu gandul de a se crea o rasa de sclavi. Asadar,pentru ca noi sa ne preluam puterea deplina si sa ne dam seama de maretia potentiala a cine suntem este necesar sa intelegem cum am ajuns sa fim asa cum suntem.

Ideea de serviciu fata de stapanii nostrii se afla chiar in ADN-ul nostru mitocondrial.

Ceea ce nu se stie este faptul ca au mai existat inca peste 20 de manipulari genetice facute de civilizatii si rase de fiinte diferite. Ei spun ca aceasta ne face sa fim o vota regala intergalactica - faptul de a avea un astfel de melanj de informatii genetice.

CUNOASTEREA SE REVELEAZA ATUNCI CAND MINTEA ESTE DESCHISA.

Fiecare fiinta omeneasca are ADN-ul necesar pentru a indeplini orice sarcina pe care si-o poate imagina. Asa ca in cele mai simple cuvinte, orice a fost realizat 

,,Auzim ca ne folosim mai putin de zece la suta din creier''

Auzim ,dar aceasta afirmatie folosita atat de des ne induce in eroare. Savantii nu ne-au spus niciodata cu cat mai putin de zece la suta folosim. Dupa cum se dovedeste prin ultimele descoperiri, folosim unu, doi la suta din capacitatea creierului nostru. Acest proces a fost stabilit si corelat atunci cand a fost cartografiat genomul uman - si s-a descoperit ca noi exprimam 30.000 pana la 60.000 de secvente genetice diferite, ceea ce este egal cu unu pana la doi la suta din ADN-ul nostru. Astfel ca noi, ca fiinte omenesti,folosim unu pana la doi la suta din creier si acelasi procent din ADN-ul nostru. Astfel ca noi ,ca fiinte omenesti,folosim unu pana la doi la suta din creier si acelasi procent din ADN-ul potential. Fiintele omenesti sunt insasi definitia cuiva care realizeaza mai putin decat poate.

,,Si ce face restul de nouazeci si ceva la suta din creier?''

Asteapta sa vina cineva inteligent ,care sa-i dea instructiuni. Este o marturie ca nu am ajuns la culmea potentialului nostru omenesc.

Fiecare fiinta omeneasca are ADN-ul necesar pentru a indeplini orice sarcina pe care si-o poate imagina. Asa ca ,in cele mai simple cuvinte, orice a fost realizat de o fiinta omeneasca - trecuta, prezenta sau viitoare - a trebuit sa exprime ADN-ul necesar pentru indeplinirea acestei sarcini.

Maestrii Orientului Indeparta, Apollonous din Tyana ,Ramtha, Milarepa, sunt exemple de indivizi extraordinari ,care au folosit combinatii de gene pentru a realiza fapte legendare.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...