duminică, 12 ianuarie 2020

Lasa-ti viata ideala sa devina vizibila peste tot in jur!


Deja ar trebui sa-ti fi facut o idee despre ce anume iti doresti si cum te vei simti atunci cand dorintele vor deveni realitate. Vom slefui abilitatea asta din ce in ce mai mult, pe masura ce avansam.

Primul lucru pe care l-am observat la toti oamenii foarte bogati cu care am intrat in contact a fost tocmai faptul ca nu inceteaza sa-si creeze viata ideala in fiecare zi. Pare ca isi fac insemnari tot timpul, isi proiecteaza mental companiile, isi rearanjaza casele, studiaza imagini cu masinile pe care vor sa le aiba.

Richard Branson povesteste ca are mereu la indemana un carnetel in care isi noteaza toate ideile care-i vin in legatura cu viata sau afacerea sa, iar asta pune lucrurile in miscare.

Cu cat petreci mai mult timp pentru a-ti da seama cum vrei sa arate existenta ta ideala, cu atat mai repede ea va deveni realitate. E nevoie de efort pentru a-ti reseta vechile credinte limitative si blocajele legate de bani si pentru a incepe sa crezi intr-o viata prospera.

E momentul sa incepi sa vezi imagini ale lucrurilor pe care ti le doresti. Pe vremea cand locuiam intr-un apartament minuscul din Belfast,strangeam toate fotografiile lucrurilor pe care le vroiam in viata mea si le puneam peste tot in jurul meu: pe desktop-ul calculatorului, pe telefon, pe vision-board-urile pe care le construisem prin toata casa. Ba chiar obisnuiam sa ma plimb cu vision board-urile dintr-o camera in alta, asa incat sa vizualizez viata mea ideala si sa uit ca locuiam in casa aceea care nu-mi placea deloc.

Acum locuiesc intr-un loc mult mai frumos decat imaginile pe care le-as fi putut pune vreodata pe vision board-uri, iar asta iti doresc si tie. Ai incredere, daca parcurgi toti pasii, se va intampla mult mai repede decat ti-ai putea imagina:

:) :) :) :) EXERCITIU: :) :) :) :)

Incepe sa cauti imagini ale vietii tale ideale. Google Images e ideal pentru a gasi cele mai detaliate imagini.

1. Inainte de toate, pune-ti pe ecranul telefonului ceva ce-ti doresti, care sa emane prosperitate.

2. Schimba-ti toate imaginile de pe desktop-ul si screen saver-ul calculatorului cu unele cat se poate de prospere.

3. Fa-ti cel putin un vision board (cu cat mai multe cu atat mai bine) si pune-le peste tot pe unde ai putea da cu ochii de ele. La birou, langa calculator, in dormitor, sa le poti vedea inainte de a adormi si atunci cand te trezesti, in camera de zi si oriunde altundeva.

Poti sa-ti faci vision board dintr-un panou de pluta, o coala mare de hartie pe care lipesti fotografii, o panza mai veche, etc. etc. Foloseste-ti creativitatea! :)Pune cat de multe imagini poti pe fiecare vision board. Neaparat sa includa imagini cu fitness, relatii, masini, case, bani, aur, bijuterii, distractie cu prietenii, locuri de vizitat, oameni pe care vrei sa-i cunosti etc. etc.

4. Creeaza pe computerul personal un album de fotografii cu lucrurile pe care vrei sa le detii, culocurile unde vrei sa mergi, cu sporturile pe care vrei sa le practici, cu oamenii pe care vrei sa-i intalnesti. Apoi priveste-le ori de cate ori ai ocazia.

https://www.facebook.com/WealthClubRomania/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...