Yoga este cel mai vechi sistem de instruire din lume si poate data de acum 5000 de ani
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

luni, 12 decembrie 2016

TEORIE INCREDIBILĂ: Corpul are capacitatea de a se vindeca de unul singurConferința susținută de Dean Ornish este o combinație între spiritualitate și motivație pentru un stil de viață sănătos. Ornish vorbește despre neputința medicinei în a opri robinetul încercând să prevină inundația, despre „înțelepciunea perenă” sau despre yoga și alte astfel de practici spirituale care nu au ca scop ”obținerea” fericirii, întrucât fericirea nu se obține, ci este. 

Ornish vorbește despre prietenia cu maestrul yoghin Swami Satchidananda care l-a învățat o serie de lucruri neștiute despre viață. Acesta susține că în urma colaborării timp de ani de zile cu maestrul yoghin a ajuns la concluzia că oamenii au un corp care are capacitatea de a se regenera, la fel și starea sufletească a fiecărui om, în funcție de șansele pe care i le dăm fiecare dintre noi.

De asemenea, Ornish atinge și subiecte sensibile precum depresia și singurătatea, care sunt boli mai grave decât obezitatea sau viciul fumatului, întrucât oamenii ajung să fumeze excesiv sau să mănânce până uită de ei pentru că sunt singuri sau se simt deprimați, iar țigara și mâncarea sunt prietenii lor cei mai fideli.


sursa;http://teotrandafir.com/video-teorie-incredibila-corpul-capacitatea-de-se-vindeca-de-unul-singur/30006/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu