miercuri, 14 decembrie 2016

Galbenul lamai o culoare cu puteri nebanuite si remineralizant

Am vrut sa vorbesc cu el, dar a fost foarte acid cu mine.Probabil nu de putine ori,v-ati confruntat cu aceasta expresie.

Am sa va explic cat de esential este lucrul cu aceasta culoare si cate elemente la care nu v-ati gandit sunt inglobate, as putea spune o mica farmacie sau mic plafar cu suplimente bio.

Puteţi să vă schimbaţi reprezentările interioare cât e ziua de lungă, dacă biochimia este dată peste cap, ea va determina creierul că creeze reprezentări distorsionate. Întregul sistem va fi dat peste cap. De fapt, este chiar foarte puţin probabil să aveţi dispoziţie să folosiţi ceea ce aţi învăţat.
.Puteţi avea cea mai frumoasă maşină de curse din lume, dar dacă incercaţi s-o faceţi să meargă cu bere, nu va funcţiona. Puteţi avea maşina potrivită şi combustibilul potrivit, dar dacă bujiile nu se aprind bine, nu veţi realiza cea mai bună performanţă. Cu cat nivelul energiei va fi mai ridicat, cu atat corpul va fi mai eficient. Cu cat va fi corpul mai eficient, cu atat vă veţi simţi mai bine şi vă veţi folosi mai bine talentul pentru a obţine rezultate remarcabile.

Acest lucru il spunea Anthony Robbins. Cu alte cuvinte puteti face cele mai bune cursuri din lume de theta healing, reiki, NLP,etc. Daca nu v-ati pus la punct fiziologia in multe cazuri va veti intreba de ce nu a avut rezultate, evident aici intra si puterea convingerilor, dar haideti sa ne rezumam numai la fiziologie si veti vedea ca pana si convingerile se pot schimba de la sine atunci cand dispui de o energie mare data de o fiziologie inalta. Personal eu am reusit la un moment dat cand imi creasem o fiziologie aproape perfecta prin relaxari (antrenamentul autogen), yoga si nutritie sa depasesc multe complexe restrictive, temeri, fobii fara nicio alta metoda in afara celor enumerate. In momentul in care am facut compromisul de a nu ma mai ocupa de corp, practic am inceput sa ma confrunt din nou metehnele societatii, respectiv ale omului in general.

Alimentele ne influenteaza nu numai structura, dar in aceeasi masura si partea emotionala, psihica si spirituala. Insa acum desi ne bucuram de un confort sporit si un ''belsug'' facil din punct de vedere al alimentelor,nu ne dam seama ca am devenit sclavii unor alimente respectiv obiceiuri alimentare,practic am aderat la ''cultura alimentara'' in detrimentul semnalelor care ni le transmite organismul cu privire la ceea ce are nevoie cu adevarat.

Rezultanta; aparitia acidozei.
Acidoza organismului inseamna acumularea de reziduuri acide la diferite nivele ale corpului ( incepand cu sistemul limfatic, cu toate tesuturile corpului si doar in ultimul rand-manifestandu-se la nivelul sangelui) Nu am sa va enumar cate boli, cancere deriva din ce am scris mai devreme si ce implicatii enorme sunt asupra societatii. Intrebarea  este cine nu sufera de acidoza in afara de oamenii care isi aloca interes si atentie pentru a-si pastra mediul interior alcalin, respectiv sanatatea.

Ce legatura au toate acestea si urmatorul paragraf cu galbenul lamai.
Subiectii rusi care opereaza in vederea obtinerii vizualizarii la distanta au nevoie de un aflux sporit al ionilor de calciu la nivelul creierul. Intr-un cuvant o buna REMINERALIZARE. Ceea ce este de observat din lucrarile Dr.Ross Adey in cadrul proiectului Pandora, care se ocupa cu modurile in care razele cu microunde ar putea influenta comportamentul omenesc, este ca frecventa de 6-20 Hz afecteaza creierul. Aceasta frecventa pare sa stimuleze eliberarea ionilor de calciu in neuronii care actioneaza la nivelul creierului realizand o serie de conexiuni. Termenul stiintific folosit pentru aceasta este calcium afflux

Ritmurile creierului

Oamenii normali sunt obisnuiti sa functioneze intr-o stare de constiinta numita beta, care impinge frecventa creierului peste pragul de 20 Hz. Aceasta inseamna ca oamenii obisnuiti nu prezinta CALCIUM AFFLUX care afecteaza functionarea intima a creierului prin controlul conexiunilor neuronilor. Deoarece publicul opereaza in beta , constiinta lor normala actioneaza ca o bariera in contactarea propriului creier.

Daca esti yoghin si ai aceste cunostinte despre galben lamai si nu esti nici paranormal, degeaba le ai daca nu sti sa le utilizezi. Acest galben lamai se poate ancora foarte simplu printr-o metoda parapsihologica. Evident ca va pot ajuta si eu. Pretul unei astfel de ancorari este de 500 de lei. Doar daca nu ai inteles cu adevarat ce efectul extraordinar si beneficiile acestui curent imi vei spune ca este scump. Insa intelegand implicatiile din viata ta acestui curent ,cat de ieftin ti se va parea ? 

Dar sa concluzionam la acest paragraf. V-ati prins asadar ca acest curent va va face sa functionati foarte des in undele alfa, beneficiind de relaxare concentrata sau starea de flux ,cum i se mai spune.
Aceasta remineralizare da efectul antiacid si o sporire a capacitatilor mentale. Stresul are efecte antagonice. Intr-o stare de manie ia foc ''laboratorul interior'' si toate substantele pregatite pentru buna functionare a organismului sunt arse pentru cateva zile intregi. De aici efectul de zombi, a nu se confunda cu ''linistea mentala''. Banuiesc ca multi au auzit de expresia ''a facut o cadere de calciu''.Cand apar caderile de calciu stiti si voi'
Stiati ca rata criminalitatii este corelata cu aciditatea organismelor ,respectiv stresul dat de acizi..Observati efectele pe care le are galbenul lamai asupra creierului spuneam, datorita faptului ca remineralizeaza si combate atat aciditatea fizica cat si mentala.

Culoarea “lamaie” se obtine prin combinarea verdelui cu galben. Asadar, are proprietati de la ambele. Are efecte importante asupra sistemului digestiv si asupra activitatii emisferei stangi a creierului. Aplicatia cheie a culorii “lamaie” in cromoterapie este stimularea mentala.

În plan fizic acest curent subtil secundar are puternice efecte specifice de stimulare şi energizare la nivel cerebral. În plan subtil, el conferă o remarcabilă vivacitate mentală dublată de o stare de luciditate mărită. 

Printre celelalte efecte ale sale, curentul secundar colorat galben lămâie este antiacid, iar această caracteristică ne permite ca prin amplificarea sa în aură să putem neutraliza acţiunea nocivă a acizilor de tot felul în structura fizică. El acţionează în special (din acest punct de vedere) asupra acidităţii gastrice excesive pe care o inhibă gradat şi o neutralizează.

Mai ales în cazurile de aciditate în exces, operarea sistematică cu acest curent colorat secundar este foarte indicată. În plus acest curent secundar are efecte laxative şi acumularea sa adecvată determinând efecte purgative, naturale. La nivelul căilor respiratorii acest curent secundar determină efecte de expectorare şi astfel acumulările nocive sau produsele care se adună pe căile respiratorii sunt eliminate mult mai repede din zona pieptului. Printre efectele caracteristice remarcate de yoghini în cazul operării cu acest curent amintim şi amplificarea şi reglarea naturală a proceselor de remineralizare a structurii fizice.

În ceea ce priveşte efectele subtile este demn de remarcat starea de încredere mărită în potenţialul mental lăuntric şi amplificarea stăpânirii de sine pe un fond de detaşare exuberantă.
Atunci când acest curent subtil secundar se află în mod spontan bine aspectat în aură creează o predispoziţie nativă pentru meditaţie făcând ca fiinţa umană în cauză să fie contemplativă şi înclinată către o atitudine filozofică în viaţa de zi cu zi.
Curentul secundar colorat galben lămâie asociază o acţiune stimulativă şi o acţiune de dezintoxicare. Cortexul şi timusul sunt considerabil activate de acest curent secundar care este de asemeni considerat drept un important stimulant sexual. 

Alte efecte binefăcătoare şi curative ale acestui curent secundar subtil sunt: stimulează vitalitatea în toate formele de tulburări cronice;

efecte considerabile de dezintoxicare (înlăturarea efectelor unei intoxicaţii); face să dispară oboseala; stimulează creşterea şi regenerarea oaselor; elimină congestiile, anulează blocajele şi congestia ficatului; stimulează şi regenerează ficatul obosit sau leneş; face să dispară roşeaţa bolnăvicioasă de la nivelul ochilor; înlătură senzaţia de gust amar în gură; face să dispară stările de ameţeală asociate cu senzaţie de vomă atunci când acestea se manifestă simultan; este un excelent adjuvant în tratamentul cancerului;

prin acţiunea sa asupra timusului previne şi stopează mongolismul (boală congenitală, caracterizată prin întârziere în dezvoltarea psihică şi mintală şi corporală şi printr-o conformaţie deosebită a feţei.  stimulează sistemul nervos central; îmbunătăţeşte memoria, amplifică puterea de concentrare mentală; elimină tulburările vezicii biliare.

PRlNCIPALELE PROPRIETĂŢI CURATIVE ALE CURENTULUl SECUNDAR SUBTIL COLORAT GALBEN LĂMÂIE

Stimulent cerebral, laxativ (are proprietăţi purgative, favorizând eliminarea materiilor fecale din organism), antiacid, expectorant, agent de remineralizare

Aceasta culoare poate fi ancorata pentru a va fi disponibila oricand.

Testimonial propriu; In acest moment reusesc sa citesc si la lucrez cu aproape 10 carti deodata din domenii diferite, NLP, yoga, psihoenergetica, legea atractiei legat de bani , tarot.
Pana sa imi ancorez aceasta culoare , pana sa o fac sa functioneze foarte rapid si des. Citirea in aceeasi zi a acestor carti sau oricare imi provocau oboseala mentala, si uneori chiar un soi de devitalizare, care facea ca somnul sa fie neodihnitor si uneori imi apareau blocaje de intelegere.
De doua saptamani de cand acest curent subtil lucreaza rapid si continuu asupra mea, am inceput sa am o anduranta deosebita. Intelegerea a ceea ce citesc, survine mult mai usor, imi pot mentine focalizarea aproape tot timpul. Oboseala apare ce-i drept dar la cateva ore bune, timp in care pot sa ma recuperez rapid printr-o scurta relaxare.

Dar ce este suprinzator in mod placut , este faptul ca mi-a crescut capacitatea de procesare a informatilor.

Un alt testimonial pe o tema asemanatoare ar fi ancorarea curentului portocaliu unei doamne care avea parul si unghiile friabile. I-am creat o ancorare prin apropierea degetului mare de degetul aratator. Dupa o luna de la practicarea acestei ancore, mi-a spus ca aceste aspecte s-au imbunatatit simtitor .Unghiile nu i se mai rupeau si parul i-a devenit mult mai sanatos.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...