vineri, 16 decembrie 2016

Faceti exercitii fizice,tineti regim si totusi nu aveti rezultate.Aflati de ce ?


Nimic nu este mai eficient decat exercitiile fizice aerobice de tip Yoga pentru a va antrena metabolismul sa arda grasimile. Procentul ideal al raportului de grasimi nu este la fel pentru toata lumea si depinde de felul in care metabolismul d-voastra prelucreaza aceste grasimi''

Nu-i asa ca ati vrea sa aveti posibilitatile celor pe care ii invidiati pentru ca par a fi binecuvantati cu un metabolism care arde grasimile? Puteti si dvs! Este o chestiune de automotivare.


GRASIMEA VISCERALA INDICA GRADUL DE OBEZITATE 

Abdomenul extins si burta “atarnata” fara control pot fi eliminate !!!! Grasimea se depune atat sub epiteliu, cat si pe organele interne. Grasimea viscerala indica gradul de obezitate al organelor interne si este acea parte a corpului care impinge burta inainte.

CONSECINTELE GRASIMII VISCERALE asupra sanatatii intregului organism pot fi devastatoare. Exista un risc foarte mare pentru instalarea diverselor afectiuni: cardio-vasculare, circulatorii, respiratorii, disfunctii biliare, diabet, cancer, dureri lombare, artrita, guta, dereglari hormonale, disfunctii de ciclu, impotenta. 

DEPUNEREA GRASIMILOR ESTE BENEFICA PT ORGANISM 

Depunerea grasimilor este un proces normal pentru organism si reprezinta unul dintre mecanismele de “supravietuire” in sezonul rece. Dar este important sa evitam excesul, deoarece procesul de ardere al grasimilor este foarte dificil de realizat. 

# Exista un principiu fiziologic care stabileste felul in care organismul foloseste combustibilul pe care il dati. Daca ii oferiti suficiente grasimi ,el va folosi acest combustibil, daca va lipsiti organismul de grasimi, el le va inmagazina. Cu alte cuvinte, organismul dvs va folosi exact cea ce ii dati. Evident ca aceasta ecuatie este incompleta fara a introduce si factorul exercitiului fizic prin care sunt propriu-zis arse grasimile pe care le consumati.

GRASIMILE SE “ARD” IN ULTIMUL RAND 

Proteinele si glucidele confera mult mai usor energie decat grasimea. Astfel, pentru asigurarea aportului de energie organismul le foloseste in primul rand. In cazul in care consumul de calorii depaseste arderea acestora, excesul de energie se depune sub forma de grasimi.

SECRETUL ELIMINARII “BURTII” 

Simple exercitii abdominale nu te vor ajuta la eliminarea naturala a burtii. Poti scapa de grasimile profunde si corespunzator de burta, asigurand patrunderea oxigenului in muschi! Pentru ca oxigenul sa ajunga in organism trebuie sa aplicam efort cardio cu frecventa pulsului de 75% de la parametrii maximi. 

(220 – varsta ta = frecventa maxima a pulsului).

NU CONFUNDA ELIMINAREA GRASIMII CU REDUCEREA KG

Unii oameni din dorinta de a elimina toate grasimile din regimul alimentar,isi determina organismul sa intre intr-o stare de ''urgenta'' in care incepe sa inmagazineze si mai eficient grasimile.Eliminarea grasimii abdominale este mult mai dificila decat reducerea greutatii in exces.Cand cineva imi spune ca vrea sa slabeasca cinci kilograme eu il intreb:,,Cinci kilograme de ce ? Cel mai adesea ei fac sport incat pierd mai ales apa sau muschi,si nu grasime.Puteti cantari la fel azi ca acum 10 ani,dar sa fiti mai putin sanatos,pentru ca muschii v-au fost inlocuiti de grasime.Muschii cantaresc mai mult decat grasimea,deci daca in momentul de fata cantariti cat acum 10 ani si corpul d-voastra e facut mai mult din grasime,ati incurcat-o rau

Prin regimuri sau infometari poti reduce usor cateva kg, dar vei pierde in primul rand lichidele/muschii. Kilogramele in exces vor reveni mai repede decat le-ai pierdut. Organismul va trece in regimul de conservare a energiei, aparand “darz” ultimele restante de energie. 


Cercetarile stiintifice au demonstrat ca reducerea lunara mai mult de 3-4% din greutate poate avea efecte nocive asupra sanatatii. 


CUM SA ELIMINI PRACTIC GRASIMEA VISCERALA?

Secretul consta in a va antrena metabolismul astfel incat sa actioneze permanent aerobic.Corpul dvs.nu va arde grasimile daca nu il antrenati in acest sens. Astfel daca vreti sa pierdeti  acel strat din jurul taliei trebuie sa antrenati organismul sa arda grasimile si nu zaharul.

Exercitiile Yoga functioneaza in sistem aerob, adica exercitii moderate pentru o anumita perioada de timp si acestea ard grasimile , atunci cand sunt combinate cu respiratii care intensifica metabolismul si cu nutritia.
Gimnastica anaeroba in schimb, sau exercitiile in forta arde glicogenul ca principal carburant si determina organismul sa inmagazineze grasimile.

Prin exercitii de respiratie si yoga prin dieta si nutritie puteti face ca mecanismele corpului sa functioneze in favoarea d-voastra,iar asta presupune dedicatie. Fiecare va avea rezultate in functie varsta pe care o are, deci durata va fi diferita, cert este ca apar rezultate atunci cand practicati o disciplina in mod inteligent. Bunaoara un nutrtionist spunea; daca nu ai un storcator de fructe, vindeti masina si cumpara-l.

NOTA: Oamenii in general se hotarasc greu cand e vorba de orice gen de exercitii fizice, respectiv yoga, pentru ca asociaza prea multa suferinta acestui act, fie ca este vorba de suferinta fizica, fie ccea produsa de faptul ca nu au destul timp. Daca insa va veti osteni sa incercati, veti descoperi doua lucruri extrem de placute:

1.Veti indragi aceste exercitii de tip yoga pentru ca ele produc placere si nu suferinta.
2.Veti avea ocazia sa va aflati la un nivel al vitalitatii pe care nu l-ai mai cunoscut.

Va astept cu drag , fie in cadrul unor sedinte particulare, fie in cadrul unei sali , cum ar fi cea de la  studio Sambhody Yoga.

Tel;0767948273

Instructor Yoga Tudor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...