vineri, 9 februarie 2018

Tai chi, yoga ,puterea subconstientului si aplicatiile bioenergiei


NU VA UITATI PE GAURA CHEII CU OCHII SPIRITULUI.
Exista foarte multi oameni care incearca sa incropeasca cate ceva spiritual de pe urma unor informatii, culese de ici de colo. Daca nu ai o pregatire vasta iti va fi greu, intrucat unele informatii ,or sa se contrazica cu altele, si nu o sa mai sti ce sa crezi.


Imi pare rau ca trebuie sa o spun ,dar chiar si unele cursuri CELEBRE CU MARCA, nu sunt asezate pe baze solide, de aceea efectele vor fi de scurta durata.


Eu mai mereu, dau cateva coordonate pentru cei care se prind.


Indiferent ce ati lucra, dezvoltare personala,orice, totul depinde de subconstient. Chiar si cand lucrezi cu corpul, facand tai chi, gong sau yoga tot cu subcontientul lucrezi. Cand spui subconstient, spui implicit si corp.

De aceea o practica superioara, este aceea cand sti sa lucrezi in mod direct sau specific cu subconstientul, dar cand lucrezi de asemenea si cu corpul. Daca sti sa imibini exercitiile pe ambele planuri, influenta asupra subconstientului va fi colosala.



Ai nevoie sa lucrezi pe ambele planuri. De de ce ?
In primul rand pentru a elibera o multime de tensiuni situate la nivelul corpului, pentru a nu mai tine captiva o cantitate enorma de energie, cu care iti hranesti tot timpul complexele negative.


In al doilea rand, trebuie sa stii ca exercitiul fizic sau orice forma de efort fizic ca qi kungul sau tai chiul sunt forme prin care acumulezi energie, nu o pierzi, desi si simple exercitii usoare pot sa aduca aenergie, spre exemplu o usoara incalzire facuta de un atlet inainte de start, poate sa fie deosebit de salutara.


Sportivi de performanta si maestrii tai chi si yoga pot face cu trupurile lor lucruri care par miraculoase, nu pentru ca au invatat sa preia controlul corpului lor, ci pentru ca au invatat sa faca operatiuni constiente cu partea lor subconstienta la un nivel inalt..
Psihologia ar numi acest lucru vointa, dar de fapt este vorba de o capacitate a sti sa acumulezi multa energie pentru a sti sa o dirijezi catre subconstient .
De ce ? 
Energia, ki-ul, este forta care trebuie sa fie mereu suficient de puternica pentru a o face subconstientul sa indeplineasca fiecare sugestie.
Daca nu ai suficient CHI (energie) subconstientul scapa de sub control sau sare de la o activitate la alta fara sa indeplineasca vreo sugestie sau o comanda in intregime.



Unii dintre d-voastra vor intelege astfel cat de eficiente si utile sunt exercitiile energetice ca Tai chi ,chi kung, combinate cu practica de reprogramare directa a subconstientului cum ar fi Yoga Nidra ( yoga somnului constient ).
Iata o parte chiar daca mica , dar esentiala din atatea lucruri care te pot ajuta sa ajungi pe culmi. 

Instructor Tai Chi si yoga Tudor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...