Yoga este cel mai vechi sistem de instruire din lume si poate data de acum 5000 de ani
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

miercuri, 29 martie 2017

.Tu esti un fiu al Universului. Jocul tau de-a micsoratul nu serveste lumii.Cea mai mare teama a noastra
Teama noastra cea mai profunda nu este aceea de a fi neadaptati. Teama noastra cea mai mare este ca noi suntem capabili peste masura. Ceea ce ne sperie este lumina noastra, nu intunericul nostru. Ne intrebam:”Cine sunt eu pentru a fi genial, magnific, plin de talent, fabulos?”


In realitate, cine esti tu pentru a nu putea fi asta? Tu esti un fiu al Universului. Jocul tau de-a micsoratul nu serveste lumii. Nu este nimic de lamurit in a te subestima astfel incat ceilalti sa se simta nesiguri linga tine.
Noi suntem facuti pentru a straluci asa cum fac copiii. Noi suntem facuti pentru a permite manifestarea gloriei universului care este in noi. Nu doar in citiva dintre noi, ci in fiecare dintre noi. Si cind permitem luminii noastre sa straluceasca, noi, inconstient, permitem altor persoane sa faca acelasi lucru. Cind ne eliberam de temerile noastre, prezenta noastra ii elibereaza automat si pe ceilalti... (Nelson Mandela) 


Daca am pornit la vanatoare de stele,este bine sa fim putin salbatici,inimile salbatice nu pot fi sfarmate...anonim 

Atunci cand iti vei trezi toate capacitatile cerebrale,vei devenii corp de lumina...Albert Einstein

Toata lumea stie ca anumite lucruri sunt imposibil de realizat,pana cand vine cineva care nu stie si le inventeaza''ALBERT EINSTEIN

“Unii oameni văd lucrurile aşa cum sunt şi se întreabă neputincioşi:
‘De ce?’. Eu visez la lucruri care n-au fost niciodată şi spun:
‘De ce nu?’.” - George Bernard Shaw

“Nimic măreţ nu a fost niciodată dobândit de altcineva decât de aceia care au îndrăznit să creadă că ceva din interiorul lor era superior circumstanţelor.” (Bruce Barton)


AM FOST OBLIGAT SA-MI DESFAC ARIPILE,DEOARECE M-AU ARUNCAT
DIN SFERELE CELE MAI INALTE FARA PARASUTA 

 
Daca oamenii nu si-ar lega propriile maini de superstitii goale,si nu si-ar umili propria minte,ar fi asemenea zeilor antici...Boris Akunin...

instructor Yoga Tudor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu