joi, 16 martie 2017

Un articol extraordinar despre vindecare - Cat de usor iti poti pastra sanatatea cu ajutorul apei alcaline




















De ce sã consumãm apã alcalinã?
Aproape toti oamenii creeazã datoritã conditiilor de alimentatie si datoritã poluãrii mediului, prea multã aciditate în corp. Hrana pe care o consumãm arde împreunã cu oxigenul din celule pentru a produce energie. Dupã o ardere deficitarã datoritã tulburãrilor de metabolism, hrana se transformã în reziduuri acide, iar corpul eliminã o parte din aceste reziduuri prin urinã, respiratie si transpiratie, restul fiind depozitate de-a lungul vaselor de sânge si în tesuturi.

Pentru a putea trãi, sângele si celulele noastre trebuie sã fie usor alcaline (sângele are pH-ul între 7,35-7,45). Pentru a-si pãstra alcalinitatea, organismul poate face un compromis nedorit, prin care converteste reziduurile acide lichide în reziduuri acide solide. Deci corpul poate mentine aceste reziduuri acide, dar le va stoca pe o perioadã nedeterminatã, neafectând pH-ul în restul corpului. Asa cã le stocheazã într-o grãmadã de locuri si moduri, inclusiv în grãsime. Ingrãsarea este rezultatul necesitãtii de a se creea un mediu de stocare care sã dilueze aciditatea generalã.

Concluzie: prima datã apare hiperaciditatea si apoi se instaleazã obezitatea sau depunerile inestetice de grãsime. Alte exemple de reziduuri acide solide sunt: starea inflamatã a diferitelor organe si tesuturi ale corpului (infectii diverse, inflamatii cronice sau depozite solide cum sunt calculii renali (urati, oxalati) sau biliari. Analizele sangiune pot evidentia aceastã stare acidã prin urmãtoarele date: VSH si fibrinogen crescut, acid uric, acizi grasi si trigliceride crescute, etc. Acumularea acestor reziduuri acide reprezintã procesul îmbãtrânirii si degenerãrii.

Sursa pentru trigliceride si acizii grasi este arderea incompletã a carbohidratilor. Acizii grasi sunt rezultatul consumului de zahãr, dulciuri, paste si pâine, atunci când sunt consumate peste puterea de digestie a organismului sau sunt amestecate cu alimente incompatibile. Acidul uric si amoniacul provin de la toate tipurile de carne. Acidul fosforic provine de la bãuturi tip Cola, Fanta, Sprite sau bãuturi energizante. Acidul sulfuric provine de la gãlbenusul de ou consumat în exces.

Toti acesti acizi acizi sunt dãunãtori dar acizii sulfuric si fosforic sunt otrãvitori. Ei trebuie neutralizati de minerale alcaline. In absenta unei cantitãti suficiente de minerale alcaline în dietã, corpul nu are de ales si va fura calciul din oase, neutralizand acesti acizi, transformandu-i în sulfati, fosfati si urati. Asa apare în timp osteoporoza.
Una dintre marile probleme ale reziduurilor acide este cã îngroasã sângele si blocheazã capilarele. Din aceastã cauzã, multe persoane suferã de hipertensiune arterialã. In functie de locul în organism unde sunt stocate reziduurile acide, circulatia sângelui în acea zonã este slabã si este posibil ca un organ vital sã primeascã insuficient sânge, devenind disfunctional. Multe boli degenerative sunt rezultatul proastei circulatii. Un exemplu tipic este diabetul de tip 2, care este cauzat de acumulãrile acide din jurul pancreasului.

Celulele canceroase sunt acide, în timp ce celulele sãnãtoase sunt alcaline. Celulele normale nu pot supravietui în apropierea zonelor cu acumulãri de reziduuri acide. Anumite persoane au un material genetic care suferã mutatii pentru a supravietui în mediu acid. Asa se dezvoltã celulele canceroase. Atâta timp cât mediul rãmâne acid, cancerul va reapare dupã o operatie de extirpare a celulelor canceroase. Oncologistii cu experientã cresc alcalinitatea pacientilor, înainte de operatie. Reziduurile acide din interiorul vaselor de sânge sunt foarte periculoase, putând duce la înfundarea vaselor mici din zona creierului. Corpul va depozita aceste reziduuri de peretii vaselor de sânge, dar în cazul unor eforturi mari, când presiunea creste, aceste reziduuri se pot dezlipi si bloca vasele din zona creierului provocând accidente vasculare cerebrale.

Alcalinul neutralizeaza acidul 
Apa alcalinã neutralizeazã reziduurile acide din corpul omenesc si le lichefiazã pentru a fi eliminate prin transpiratie si urinã. Un exemplu care ne ajutã sã întelegem acest lucru este atunci când dorim sã spãlãm ceva murdãrit cu grãsime. Aceasta grãsime nu poate fi îndepãrtatã numai cu apã de la robinet. Avem nevoie de un sãpun pentru a lichefia grãsimea si a curãta. Grãsimea este acidã si sãpunul este alcalin.

Asa cum ne spãlãm corpul la exterior, îndepãrtând murdaria, nu trebuie sã neglijãm murdãria din interior. Fiecare organism stocheazã reziduurile acide în mod diferit. Simptomele bolilor se manifestã în functie de locul unde sunt stocate reziduurile. Surplusul de grãsime este unul din cele mai comune moduri de stocare a acizilor. O curã de slãbire trebuie întotdeauna sã înceapã cu proces de alcalinizare. Fãrã alcalinizare fluidele corporale nu vor putea dizolva grãsimea si situatia este similarã cu încercarea de a dizolva untul în apã. Când vom întelege cã bolile degenerative ale adultilor sunt cauzate de acumulãrile de deseuri acide, nu va mai fi nici un dubiu cã utilizarea apei alcaline ne îmbunãtãteste sãnãtatea.
. Pentru a duce o viatã lungã si sãnãtoasã, mai întâi trebuie sã eliminãm deseurile acide din corpul nostru. Cel mai bun si usor mod de a scãpa de aceste deseuri acide este sã le lichefiem si sã le neutralizãm cu apã alcalinã. Apa alcalinã nu are valoare nutritionalã sau de medicament, dar are uimitoarea capacitate de a neutraliza si lichefia deseurile acide, pentru a putea fi eliminate din organism, pãstrând alcalinitatea acestuia - deci sãnãtatea si starea de bine
TIENS Source of Health Hyper-H Health Cup

Purificator de apă pe bază de ioni de hidrogen Hyper-H Health Cup

Apa este esențială vieții și reprezintă aproximativ 60 - 70% din greutatea unui adult. Toate sistemele și procesele organismului sunt dependente de apă, începând cu detoxifierea și finalizând cu digestia. Purificatorul TIENS Hyper-H Health Cup este un dispozitiv de ultimă generație, care generează mase de hidrogen gazos (H2) ce se dispersează în apă. Consumul de apă bogată în hidrogen are multiple beneficii asupra întregului organism, foarte important fiind efectul de neutralizare a acțiunii nocive a radicalilor liberi ai oxigenului.

DESCRIERE

Purificatorul de apă TIENS pe bază de ioni de hidrogen, echipat cu un microcomputer inteligent cu cip de control, amplifică circuitul electric şi reţeaua electrolitică din titan şi aur alb. Furnizează electricitate la ambele capete ale plăcii de electrod, producând electroliza apei pentru a o îmbogăți cu hidrogen. TIENS Hyper-H Health Cup este un dispozitiv de dimensiuni reduse, versatil, cu design elegant și o funcție specială ce conferă apei lumini colorate în timpul purificării.
Hidrogenul gazos sau hidrogenul molecular diatomic are formula chimică H2. Este cel mai ușor element din univers, fapt ce îi conferă o biodisponibilitate celulară crescută. Hidrogenul molecular se dispersează rapid şi profund în toate celulele organismului și mitocondrii, putând străbate cu ușurință bariera hematoencefalică.
În corp, hidrogenul funcționează ca un antioxidant, care protejează celulele de stresul oxidativ și ADN-ul, împiedicând apariția inflamațiilor și multiplicarea necontrolată a celulelor și fortifică sistemul imunitar. Hidrogenul este 863 de ori mai puternic decât coenzima Q10, de 290 decât catehinele, de 221 decât polifenolii şi de 176 de ori mai eficient decât vitamina C.
Din păcate, hidrogenul prezent în formula apei nu este foarte accesibil celulelor organismului. Hidrogenul în formă "liberă" (moleculele de hidrogen nedependente de alte molecule) este relativ rar şi, fiind un gaz ușor, se evaporă repede.
Principalul beneficiu al apei hidrogenate este de a furniza celulelor corpului moleculele de hidrogen atât de benefice. Hidrogenul are o sarcină electrică neutră, penetrează rapid membranele biologice și ajunge la toate celulele, acționând ca un antioxidant. Consumând apă purificată și hidrogenată cu TIENS Hyper-H Health Cup vei asigura organismului hidrogen sub formă de electroni liberi ce intră în reacție cu radicalii liberi ai oxigenului, neutralizându-le efectul. Apa bogată în hidrogen ajută organismul să funcționeze mai eficient.
    Citește mai mult...

    BENEFICII

    Beneficiile apei hidrogenate cu ajutorul Purificatorului TIENS de apă pe bază de ioni de hidrogen:
    • Elimină toxinele din organism și menține sănătatea pielii;
    • Acționează ca un puternic antioxidant, ce protejează celulele de stresul oxidativ;
    • Fortifică sistemul de apărarea naturală a organismului.

    Informații suplimentare ale produsului

    PV (Puncte Valorice):
    1000.0
    Preț:
    4760.00 RON
    Produs NOU
    Da
    Cantitate / Flacon:
    330 ml

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...