Yoga este cel mai vechi sistem de instruire din lume si poate data de acum 5000 de ani
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

joi, 16 martie 2017

Purificator de apă pe bază de ioni de hidrogen Hyper-H Health Cup

TIENS Source of Health Hyper-H Health Cup
Apa este esențială vieții și reprezintă aproximativ 60 - 70% din greutatea unui adult. Toate sistemele și procesele organismului sunt dependente de apă, începând cu detoxifierea și finalizând cu digestia. Purificatorul TIENS Hyper-H Health Cup este un dispozitiv de ultimă generație, care generează mase de hidrogen gazos (H2) ce se dispersează în apă. Consumul de apă bogată în hidrogen are multiple beneficii asupra întregului organism, foarte important fiind efectul de neutralizare a acțiunii nocive a radicalilor liberi ai oxigenului.


DESCRIERE

Purificatorul de apă TIENS pe bază de ioni de hidrogen, echipat cu un microcomputer inteligent cu cip de control, amplifică circuitul electric şi reţeaua electrolitică din titan şi aur alb. Furnizează electricitate la ambele capete ale plăcii de electrod, producând electroliza apei pentru a o îmbogăți cu hidrogen. TIENS Hyper-H Health Cup este un dispozitiv de dimensiuni reduse, versatil, cu design elegant și o funcție specială ce conferă apei lumini colorate în timpul purificării.

Hidrogenul gazos sau hidrogenul molecular diatomic are formula chimică H2. Este cel mai ușor element din univers, fapt ce îi conferă o biodisponibilitate celulară crescută. Hidrogenul molecular se dispersează rapid şi profund în toate celulele organismului și mitocondrii, putând străbate cu ușurință bariera hematoencefalică.

În corp, hidrogenul funcționează ca un antioxidant, care protejează celulele de stresul oxidativ și ADN-ul, împiedicând apariția inflamațiilor și multiplicarea necontrolată a celulelor și fortifică sistemul imunitar. Hidrogenul este 863 de ori mai puternic decât coenzima Q10, de 290 decât catehinele, de 221 decât polifenolii şi de 176 de ori mai eficient decât vitamina C.

Din păcate, hidrogenul prezent în formula apei nu este foarte accesibil celulelor organismului. Hidrogenul în formă "liberă" (moleculele de hidrogen nedependente de alte molecule) este relativ rar şi, fiind un gaz ușor, se evaporă repede.

Principalul beneficiu al apei hidrogenate este de a furniza celulelor corpului moleculele de hidrogen atât de benefice. Hidrogenul are o sarcină electrică neutră, penetrează rapid membranele biologice și ajunge la toate celulele, acționând ca un antioxidant. Consumând apă purificată și hidrogenată cu TIENS Hyper-H Health Cup vei asigura organismului hidrogen sub formă de electroni liberi ce intră în reacție cu radicalii liberi ai oxigenului, neutralizându-le efectul. Apa bogată în hidrogen ajută organismul să funcționeze mai eficient.


BENEFICII
  • Beneficiile apei hidrogenate cu ajutorul Purificatorului TIENS de apă pe bază de ioni de hidrogen:
  • Elimină toxinele din organism și menține sănătatea pielii;
  • Acționează ca un puternic antioxidant, ce protejează celulele de stresul oxidativ;
  • Fortifică sistemul de apărarea naturală a organismului.
Informații suplimentare ale produsului
PV (Puncte Valorice):1000.0

Preț:4760.00 RON
Produs NOU Da 
Cantitate / Flacon:330 ml

inf si comenzi; 0769859509

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu