Yoga este cel mai vechi sistem de instruire din lume si poate data de acum 5000 de ani
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

vineri, 6 ianuarie 2017

Recupereaza-ti puterea si energia prin taierea stringurilor si recuperarea partilor de sufletImaginati-va insa un om care de-a lungul vietii creeaza mii si mii de astfel de legaturi,cu oameni,locuri,situatii.Uneori prin natura meseriei aceste legaturi pot sa te ''crucifice'' efectiv.Practic tu iti imparti o parte din energie cu toate aceste aspecte enumerate.Nu de putine poti remarca si ca ai anumite tendinte care de fapt nu iti apartin .Explicatia o veti regasi pe parcursul acestei expuneri.Acest subiect este si simplu si eficient,dar si laborios totodata.Este simplu deoarece cunoscand principiile si anumite tehnici,veti putea avea acces la o mare putere pe care ati pierdut-o de-a lungul timpului si acum practic va simtiti prinsi intr-un noian de actiuni si fapte care adeseori vi se par stranii si in necorcondanta cu aspiratiile d-voastra.Ba mai mult va simti adeseori lipsiti de vlaga si incapabili sa luati chiar si cele mai elementare decizii pentru viata d-voastra.Nu de putine starea de sanatate devine si ea precara ca urmare a lipsei de energie.Deci spuneam ca aceasta cunoastere va poate aduce puterea inapoi,dar spuneam ca poate fi intrucatva si laborios,intrucat va trebui sa dedicati putin studiu acestui subiect care este foarte intrepatruns.Aveti nevoie sa stiti prin urmare ce insemna in primul rand stringurile si cum apar.

Aveti nevoie sa stiti cate ceva despre telegonie,aveti nevoie sa stiti despre contractele si juramintele depuse in alte vieti,aveti nevoie sa stiti despre mostenirea genetica ( cum si de ce trebuie sa fie curatata ). Aveti nevoie sa stiti despre recuperarea partilor de suflet ,un alt capitol deosebit de important prin care va puteti trezi chiar energia Kundalini,energia suprema a creatiei si aveti nevoie sa stiti despre dezernergizarea formelor gand care va pot tine prizonieri al unor tendinte,obiceiuri.


Daca dai la iveala ceea ce se afla in tine,ceea ce afla in tine te va mantui...Iisus ,evanghelia dupa Matei.


Arhanghel Mihail afirm,taie-mi toate legaturi karmice atat cu fiintele incarnate cat si cu cele dezancarnate.
Un exemplu arhicunoscut este cel al unui vindecător din Londra care povestea cum o tânără de 21 de ani, bolnavă de cancer și în comă Ea era iubită foarte mult de părinții ei. Părinții au mers la radio și au cerut oamenilor să se roage pentru ea să trăiască. Foarte mulți oameni au început să se roage pentru tânără. Într-o zi, acest vindecător a fost vizitat de spiritul tinerei femei, chemându-l la ea la spital. Venise la el să-i ceară să o ajute să o elibereze. Prin urmare, el a mers să o viziteze și în timp ce stătea lângă patul ei, i-a văzut corpul înfășurat, în totalitate, din cap până în picioare în cordoane energetice, menținându-o legată în planul terestru. El a ajutat-o, tăind corzile rugăciunilor atâtor de mulți oameni care au avut intenții bune dar nu au înțeles impactul sau consecințele a ceea ce făceau.Nu in ultimul rand avem un caz aparte al oamenilor care acorda ajutor profesional.Prin natura muncii lor acestia sunt cel mai usor predispusi in crea mai tot timpul stringuri (corzi eterice) cu oamenii cu care lucreaza.Acestia sunt profesorii,consilierii de dezvoltare personala,maestrii,terapeutii.De ingerii de serviciu ati auzit ? Referindu-ma la latura extraordinara acestor oamenii am putea spune ca ei sunt inzestrati cu o constiinta  a omului universal.Practic ei reprezinta ''noul om'',acela conectat la constiinta de grup superioara.Le pasa de tot ce se intampla in jurul lor si asta la modul cel mai benefic cu putinta.Acesti oameni vor sa sara tot timpul in ajutorul celorlalti.Si ei sunt dintre aceia care si-au creeat sumedenie de stringuri.Dupa fiecare sedinta dupa fiecare interventie de intrajutorare e bine sa stie cum sa se elibereze,cum sa taie stringurile.
Cativa savanti geneticieni si fizicieni dintr-un institut al Academiei de Stiinte din Rusia au descoperit efectul telegoniei. Iata ce spun ei: “- Din punct de vedere genetic, omul, animalele si plantele sunt holografice. Ele nu sunt localizabile cuantic, adica sunt asimilabile informatiei, deoarece contin texte, si anume texte dumnezeiesti. La inceput a fost Cuvantul, dar Cuvantul nu a fost numai la inceput, El exista si acum in noi, purtam in noi gandurile si cuvintele Tatalui Ceresc. Ce este telegonia? Simplist vorbind, daca o zebra si o iapa se imperecheaza, nu rezulta nimic, fiindca genomurile lor sunt incompatibile. Dar peste cativa ani, iapa poate naste manji vargati. Din punct de vedere al geneticii materialiste, este o aberatie. Dar genetica cuantica explica foarte clar acest lucru. Cromozomii au capacitatea de a memora informatia nu doar pe cale materiala ci si pe cale ondulatorie, prin undele emise de molecule si atomi. In iapa au ajuns spermatozoizii unei zebre, au ramas o vreme acolo, apoi in aparenta au disparut si din punctul de vedere al geneticii clasice n-ar trebui sa se intample nimic, dar nu e asa. Ei raman acolo sub forma de unde, de texte, de informatie. Puteti apoi sa-i distrugeti, dar ei vor ramane in memorie. Spermatozoizii au proprietatea de a radia fotoni, unde radio si holograme. Toate acestea se intiparesc. Cum anume? Deocamdata nu stim, pentru ca genetica cuantica este abia la inceput. Acelasi lucru se petrece in cazul oamenilor. Daca o femeie alba a avut in tinerete o relatie sexuala cu un negru si daca peste cativa ani se marita cu un alb, cu care ramane insarcinata, ea poate da nastere unui copil negru. Pare ridicol, insa genetica cuantica explica aceasta. Contactele sexuale dezordonate care au loc astazi atat de des in lumea intreaga, dau nastere la astfel de cazuri. Daca o fata are contacte sexuale cu diversi parteneri si vrea sa se distreze pana la vreo 30 de ani, aceasta va naste copii corciti. Astazi nu avem copii sanatosi. Este o consecinta a zestrei de pacate ale inaintasilor ce raman ca o povara pe bietii copii, iar telegonia o arata clar. Texte si informatii genetice dezordonate (acte sexuale, ganduri murdare, etc.) introduse in viitoarea mama odata cu sperma straina, mai devreme sau mai tarziu sunt citite la nivel cuantic si determina zestrea genetica a fatului, care se naste cu o multime de vicii”.

Ati auzit de pictograme ? Acestea sunt asemenea unor forme gand dar care pot fi informatizate asemenea unui program de computer.Prin urmare o astfel de pictograma poate avea mai multe rutine si subrutine (programe) care sa inglobeze toate informatiile enumerate.Aceasta Pictograma va poate curata tot timpul actionand ca un inger pazitor.Va poate curata dupa fiecare sedinta,va poate mentine protejati  fata de legaturi nefaste,sau pur si simplu poate arunca la cosul de gunoi deseurile karmice,dand comanda ca ele sa fie Metabolizate si sublimate.Totul depinde de inteligenta de a creea conexiuni si de cunostiintele acumulate.In esenta cand m-am referit la PICTOGRAMA ,m-am referit ca la un proces automatizat in care nu mai trebuie sa faci manual toata acesta munca de curatare,taiere a stringurilor,de protectie si cate si mai cate.Toate acestea pot fi incarcate intr-o pictograma si declansate printr-un simplu cuvant ori de cate ori simti ca e nevoie.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu