vineri, 6 ianuarie 2017

Recupereaza-ti puterea si energia prin taierea stringurilor si recuperarea partilor de suflet


Vom aborda un domeniu extrem de interesant si controversat din punct de vedere spiritual si total inexistent din punct de vedere stiintific. Ma refer la aceasta stiinta asa zis oficiala care explica multe mai putin lucruri de care avem cu adevarat nevoie si cu care ne confruntam in viata de zi cu zi.Unii dintre d-voastra probabil au auzit de faptul ca noi tot timpul ne cream legaturi atat cu oamenii cat si cu obiecte,lucruri neansufletite.In traditia huna ele sunt numite firele Aka. Aka este eterul care intrepatrunde toate lucrurile ,fiintele, insa el poate deveni si dens sub forma unor fire lipicioase cu care formam legaturile de care ziceam.Aceste fire nu se intrepatrund niciodata.

Aceste stringuri legaturi pot fi pastrate si din alte existente.Cu ele inca mentii niste vechi contracte,adeseori cu entitati nu tocmai pozitive asta daca cumva ai facut magie neagra,sau ai avut anumite prerogative in  grupuri de oameni a caror viata de a depins de tine.

Imaginati-va insa un om care de-a lungul vietii creeaza mii si mii de astfel de legaturi,cu oameni,locuri, situatii. Uneori prin natura meseriei aceste legaturi pot sa te ''crucifice'' efectiv. Practic tu iti imparti o parte din energie cu toate aceste aspecte enumerate. Nu de putine poti remarca si ca ai anumite tendinte care de fapt nu iti apartin .Explicatia o veti regasi pe parcursul acestei expuneri. Acest subiect este si simplu si eficient,dar si laborios totodata. Este simplu deoarece cunoscand principiile si anumite tehnici,veti putea avea acces la o mare putere pe care ati pierdut-o de-a lungul timpului si acum practic va simtiti prinsi intr-un noian de actiuni si fapte care adeseori vi se par stranii si in necorcondanta cu aspiratiile d-voastra. Ba mai mult va simti adeseori lipsiti de vlaga si incapabili sa luati chiar si cele mai elementare decizii pentru viata d-voastra. Nu de putine starea de sanatate devine si ea precara ca urmare a lipsei de energie. Deci spuneam ca aceasta cunoastere va poate aduce puterea inapoi,dar spuneam ca poate fi intrucatva si laborios,intrucat va trebui sa dedicati putin studiu acestui subiect care este foarte intrepatruns.Aveti nevoie sa stiti prin urmare ce insemna in primul rand stringurile si cum apar.

Aveti nevoie sa stiti cate ceva despre telegonie,aveti nevoie sa stiti despre contractele si juramintele depuse in alte vieti,aveti nevoie sa stiti despre mostenirea genetica ( cum si de ce trebuie sa fie curatata ). Aveti nevoie sa stiti despre recuperarea partilor de suflet ,un alt capitol deosebit de important prin care va puteti trezi chiar energia Kundalini, energia suprema a creatiei si aveti nevoie sa stiti despre dezernergizarea formelor gand care va pot tine prizonieri al unor tendinte, obiceiuri.

Fara a avea pretentia de a epuiza un subiect atat de vast, pe cat posibil, am sa dau la fiecare aspect enumerat cateo scurta explicatie, urmand ca cei care vor sa aprofundeze subiectul sa ma contacteze.

In primul rand trebuie sa stiti ca, Corzile (stringurile) eterice invizibile sunt radacini ale oricarei fiinte umane, care este ca un copac. Se spune ca noi invatam de la parinti nostrii cand suntem mici,varsat de (0-2 ani) prin osmoza telepatica .De fapt aceasta legatura telepatica pe care o avem cu parinti prin aceste fire se realizeaza prin aceste corzi eterice. Cu alte cuvinte aceste stringuri isi au rolul lor bine deteminat in viata noastra, ele exista atat de partea pozitiva cat si de cea negativa. In unele cazuri chiar nu e bine sa le taiem intrucat de acolo inca mai primim anumite lectii, taierea presupunand vrand nevrand reluarea acelor lectii de viata printr-o noua reancarnare. Nu si daca sti cum sa digeri acele lectii de viata rapid, de la nivelul subconstientului.

Daca dai la iveala ceea ce se afla in tine,ceea ce afla in tine te va mantui...Iisus ,evanghelia dupa Matei.

Asadar iata un capitol extrem de important despre ce inseamna stringurile in viata noastra.
Vi s-a intamplat vreodata sa va simtiti tristi in preajma partenerului de viata fara sa stiti de ce ? Doreen Virtue Intr-un din cartile sale explica foarte clar ce se petrece de fapt. Persoana de langa tine poate tine la tine, dar in acelasi timp toarce niste scenarii nu tocmai pozitive la adresa relatiei voastre. .Datorita acestui aspect tu poti pierde inevitabil energie avand ca rezultat o stare de tristete sau uneori de abulie.

De regula se face afirmatia urmatoare cu rezultate imbucuratoare verificate chiar de mine.

Arhanghel Mihail afirm,taie-mi toate legaturi karmice atat cu fiintele incarnate cat si cu cele dezancarnate.

Personal m-am aflat intr-o situatie cand in cuplu am simiti vizavi de persoana cu care eram o mare tristete. Atunci chiar am fost inspirat si am formulat afirmatia cu Arhanghelul Mihail.In maxim 5 minute am simtit o mare usurare. Ceea ce inca odata mi s-a confirmat caracterul determinant asupra vietii al acestor stringuri.Tăierea corzilor eterice este utila in despartire sau divort, la moartea unei fiinte iubite, in cazul unei mutari, schimbari a serviciului sau al unei tranzitii .
Adeseori cand iti situezi centru in celalalt,e ca si cum ti-ai pus toti banii la o singura banca care a dat faliment. Rezultanta o mare drenare de energie,o stare  aproape de ''zombi''.

Sunt si exemple care pot parea hilare prin natura lor, mai ales cand noi stim ca rugaciunile nu pot face decat bine.


Un exemplu arhicunoscut este cel al unui vindecător din Londra care povestea cum o tânără de 21 de ani, bolnavă de cancer și în comă Ea era iubită foarte mult de părinții ei. Părinții au mers la radio și au cerut oamenilor să se roage pentru ea să trăiască. Foarte mulți oameni au început să se roage pentru tânără. Într-o zi, acest vindecător a fost vizitat de spiritul tinerei femei, chemându-l la ea la spital. Venise la el să-i ceară să o ajute să o elibereze. Prin urmare, el a mers să o viziteze și în timp ce stătea lângă patul ei, i-a văzut corpul înfășurat, în totalitate, din cap până în picioare în cordoane energetice, menținându-o legată în planul terestru. El a ajutat-o, tăind corzile rugăciunilor atâtor de mulți oameni care au avut intenții bune dar nu au înțeles impactul sau consecințele a ceea ce făceau.

Apoi el s-a întors acasă. O zi mai târziu, ea a apărut din nou la el acasă, zâmbind fericită. El a aflat mai târziu că a murit în acea zi.

Spuneam ca exista diverse abordari,unele parand sa nu aiba legaturi unele cu altele, dar in mod paradoxal intrepatrunzandu-se.


Bunaoara cati oameni s-au gandit ca unele parti de suflet au ramas prinse in alte timpuri, in alte existente.V-ati putea imagina ce inseamna recuperarea acelor parti de suflet din acele existente ?
Cine dintre d-voastra a vazut filmul The One cu Jet Lee va intelege, la ce ma refer.

Taierea stringrurilor, recuperarea partilor de suflet ,curatarea mostenirii genetice, telegonia,toate au similaritati si se intrepatrund desi fiecare au particularitatile lor separate si eficienta este extraordinara cand sunt abordate toate ca un intreg.
Avem corzi care ne leaga asa cum spuneam, inclusiv de anumite locuri, casa, obiecte.
Corzile care ne leagă de obiecte cresc în general în partea de jos a picioarelor persoanei şi se leagă de obiectul (sau camera sau casa) de care există cel mai mare ataşament. Dacă vreţi cu adevărat să vindeţi lucrul respectiv, rugaţi-l pe arhanghelul Mihail să taie stringurile din partea de jos a picioarelor voastre şi fiţi siguri că ceva mai bun îi va lua locul. Trebuie să ştiţi că următoarea persoană care va intra în posesia obiectului va avea de câştigat de pe urma generoasei voastre „eliberări”.

A taia stringurile nu presupune parasirea persoanei respective nici separarea de ea. Aici este vorba doar de aspectul nesanatos al relatiei.Sindromul oboselii cronice se poate regasi perfect in toate aspectele ilustrate aici.Nu de putine ori ne aflam in situatia de avea o coarda atasata de un prieten sau o ruda care se simte deprimata. Ce vom resimti foarte pregnant va fi o lipsa acuta de energie, practic fara sa stim putem fi drenati de energie. Indiferent ce stimulente am consuma daca nu cunoastem si aceste aspecte, cauza va ramane nerezolvata si prin urmare si noi mai tot timpul secatutiti de energie.
Ce facem daca persoana de care suntem atasati eteric devine furioasa ? Rezultanta acestui fapt va fi ca si noi vom deveni furiosi fiindca furia ei se va revarsa prin intermediul stringurilor eterice in chacrele si sistemul nostru fiziologic.

Nu in ultimul rand avem un caz aparte al oamenilor care acorda ajutor profesional.Prin natura muncii lor acestia sunt cel mai usor predispusi in crea mai tot timpul stringuri (corzi eterice) cu oamenii cu care lucreaza. Acestia sunt profesorii,consilierii de dezvoltare personala,maestrii,terapeutii.De ingerii de serviciu ati auzit ? Referindu-ma la latura extraordinara acestor oamenii am putea spune ca ei sunt inzestrati cu o constiinta  a omului universal. Practic ei reprezinta ''noul om'',acela conectat la constiinta de grup superioara.Le pasa de tot ce se intampla in jurul lor si asta la modul cel mai benefic cu putinta. Acesti oameni vor sa sara tot timpul in ajutorul celorlalti. Si ei sunt dintre aceia care si-au creeat sumedenie de stringuri. Dupa fiecare sedinta dupa fiecare interventie de intrajutorare e bine sa stie cum sa se elibereze,cum sa taie stringurile.

Vedeti asadar ca aceste lucruri nu inseamna doar o simpla simpla informare, ci presupun o ''adevarata igiena''a relatiilor si convieturii noastre cu ceilalti semeni atat vii, cat si nevii.

Aceste metode au fost cunoscute de multe traditii vechi. Shamanismul spre exemplu este una din cai. Vezi cartea Trecerea Vrajitorilor - Călătoria unei femei de Taisha Abelaire cu ARTA REAMINTIRII...Traditia Yoga cu laya yoga si mantre de ardere a legaturilor karmice.Terapiile cu ingeri,crestinismul ezoteric.


Cum să ne auzim îngerii de Doreen Virtue este un ghid care ne îndrumă pas cu pas să primim mesajele de la îngerii şi ghizii noştri spirituali...aici veti gasi indrumari vizavi de taierea stringurilor cu ajutorul Ahanghelului Mihail. Puteti  gasi in traditia crestinismulului ezoteric un exercitiu extraordinar de dezenergizare a formelor gand nefaste pentru a va purifica subconstientul.Sau puteti aduce printr-o metoda extraordinara toate zaturile subconstiente la suprafata constiintei pentru a curata softul mental de lucrurile reziduale care ne ingreuneaza insasi functionarea corpului,a mintii, si ne lipsesc de mult ravnitele aptitudini, memoria, inteligenta,creativitatea si nu putin lucru, de vitalitatea care sta chiar la baza tuturor proceselor de ordin fizic si psihic..
Iata deci de ce e bine sa lucrezi cu un antrenor personal care cunoaste un sistem comprehensibil,un antrenor care a parcurs multe cai, care a studiat din diverse surse.

Vi s-a intamplat sa mergeti la diverse cursuri de dezvoltare personala,si chiar pe teme de curatare a subconstientului, de taierea legaturilor karmice, de desprindere a juramintelor de castitate, de saracie, etc.Toate bune si frumoase, dar aceste lucruri nu au durat mai mult de trei, patru luni, timp in care evident v-a mers si mai bine. Si totusi la un moment dat vechile tipare,vechile legaturi eterice s-au  reluat. Ce s-a petrecut in majoritatea cazurilor ?

Cine a tuns vreodata un copac stie insa ca, crengile taiate cresc la loc, mai sanatoase ca oricand. Asadar, adevaratul progres poate fi simtit numai atunci cand incepem sa taiem trunchiul si radacinile laterale  Exista insa copaci care cresc la loc chiar daca au fost redusi la  un ciot. Prin urmare, nu putem avea garantia ca am elimina complet un astfel de copac imaginar decat daca il smulgem complet din radacina. 

Aceste stringuri eterice sunt responsabile si pentru telegonie .Iata mai jos un text edificator in acest sens.



Cativa savanti geneticieni si fizicieni dintr-un institut al Academiei de Stiinte din Rusia au descoperit efectul telegoniei. Iata ce spun ei: “- Din punct de vedere genetic, omul, animalele si plantele sunt holografice. Ele nu sunt localizabile cuantic, adica sunt asimilabile informatiei, deoarece contin texte, si anume texte dumnezeiesti. La inceput a fost Cuvantul, dar Cuvantul nu a fost numai la inceput, El exista si acum in noi, purtam in noi gandurile si cuvintele Tatalui Ceresc. Ce este telegonia? Simplist vorbind, daca o zebra si o iapa se imperecheaza, nu rezulta nimic, fiindca genomurile lor sunt incompatibile. Dar peste cativa ani, iapa poate naste manji vargati. Din punct de vedere al geneticii materialiste, este o aberatie. Dar genetica cuantica explica foarte clar acest lucru. Cromozomii au capacitatea de a memora informatia nu doar pe cale materiala ci si pe cale ondulatorie, prin undele emise de molecule si atomi. In iapa au ajuns spermatozoizii unei zebre, au ramas o vreme acolo, apoi in aparenta au disparut si din punctul de vedere al geneticii clasice n-ar trebui sa se intample nimic, dar nu e asa. Ei raman acolo sub forma de unde, de texte, de informatie. Puteti apoi sa-i distrugeti, dar ei vor ramane in memorie. Spermatozoizii au proprietatea de a radia fotoni, unde radio si holograme. Toate acestea se intiparesc. Cum anume? Deocamdata nu stim, pentru ca genetica cuantica este abia la inceput. Acelasi lucru se petrece in cazul oamenilor. Daca o femeie alba a avut in tinerete o relatie sexuala cu un negru si daca peste cativa ani se marita cu un alb, cu care ramane insarcinata, ea poate da nastere unui copil negru. Pare ridicol, insa genetica cuantica explica aceasta. Contactele sexuale dezordonate care au loc astazi atat de des in lumea intreaga, dau nastere la astfel de cazuri. Daca o fata are contacte sexuale cu diversi parteneri si vrea sa se distreze pana la vreo 30 de ani, aceasta va naste copii corciti. Astazi nu avem copii sanatosi. Este o consecinta a zestrei de pacate ale inaintasilor ce raman ca o povara pe bietii copii, iar telegonia o arata clar. Texte si informatii genetice dezordonate (acte sexuale, ganduri murdare, etc.) introduse in viitoarea mama odata cu sperma straina, mai devreme sau mai tarziu sunt citite la nivel cuantic si determina zestrea genetica a fatului, care se naste cu o multime de vicii”.

Pentru cei care cunosc sistemul Yoga tot ce am enumarat in acest articol se regaseste in acele samskarasuri, kleshasuri, vasanasuri sau vritiuri mentale, pe care trebuie sa le cureti pentru a accede la o existenta superioara.

Acum mai mult ca niciodata lucruri s-au simplificat pentru cei deschisi la minte. Practic Gratia Divina permite acea ardere de karma prin niste scurtaturi extraordinare.

Ati auzit de pictograme ? Acestea sunt asemenea unor forme gand dar care pot fi informatizate asemenea unui program de computer. Prin urmare o astfel de pictograma poate avea mai multe rutine si subrutine (programe) care sa inglobeze toate informatiile enumerate. Aceasta Pictograma va poate curata tot timpul actionand ca un inger pazitor.Va poate curata dupa fiecare sedinta,va poate mentine protejati  fata de legaturi nefaste,sau pur si simplu poate arunca la cosul de gunoi deseurile karmice, dand comanda ca ele sa fie Metabolizate si sublimate.Totul depinde de inteligenta de a creea conexiuni si de cunostiintele acumulate. In esenta cand m-am referit la PICTOGRAMA ,m-am referit ca la un proces automatizat in care nu mai trebuie sa faci manual toata acesta munca de curatare,taiere a stringurilor,de protectie si cate si mai cate.Toate acestea pot fi incarcate intr-o pictograma si declansate printr-un simplu cuvant ori de cate ori simti ca e nevoie.

Nu e asa ca fascinant de ce e capabila mintea umana si ca intradevar Gratia Divina exista.

PUTEREA DE INTELEGERE DEPINDE DE KARMA.

Si asa cum am mai scris limitele ni le stabilim noi insine,iar vestea buna este ca nu exista limite.Aceasta afirmatie va poate ajuta enorm in depasirea obstacolelor ''EU SUNT PUTERE NELIMITATA DE ACCEPTARE'' si citatul lui A Einstein...''Majoritatea oamenilor cred ca anumite lucruri nu pot fi inventate,pana cand vine cineva care nu stie si le inventeaza''.In majoritatea cazurilor multe scoli spirituale, te invata ce nu poti face, o imensa contrazicere in randul lor, din moment ce tot ele afirma ca in tine se afla Dumnezeu.Si atunci intrebarea este. Ce legatura are Dumnezeu cu limitele atunci cand el se exploreaza pe sine insasi prin tine ?

Reabiltolog psiho-informational si Instructor Yoga -Tudor



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...