Yoga este cel mai vechi sistem de instruire din lume si poate data de acum 5000 de ani
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

vineri, 6 ianuarie 2017

Un yoghin a trait 3 zile taiat in doua de tren!


Acest fapt incredibil a stupefiat opinia publica mondiala, dar cu mare intarziere. El s-a petrecut langa orasul japonez Kobe, devastat de cutremurul din luna ianuarie, fiind eclipsat insa cu atentia acordata seismului, si mai apoi atentatului cu gaze din Tokyo.
Maestrul yoghin Prakash Sabhupadana (48 de ani), a fost calcat de tren si sectionat in 2 bucati, dar datorita educatiei yoga a reusit sa supravietuiasca aproape 3 zile dupa aceea. Accidentul s-a ptrecut chiar in timpul cutremurului, care l-a aruncat pe yoghinul indian, aflat in gara, sub rotile unui tren care tocmai trecea in mare viteza.
Potrivit declaratiilor unor martori oculari, rotile de otel l-au despicat in doua pe Sabhupadana, de la mijloc, ca pe un vreasc lovit cu toporul. Transportat de urgenta la spital, maestrul a rezistat 70 de ore, traind efectiv in doua bucati separate, pe 2 mese de operatie. Medicii, depasiti, au declarat uluiti ca era imposibil ca omul acela sa supravietuiasca, si ca, oricum, ei nu l-ar fi putut ajuta cu nimic.

In valtoarea creata de dezastrul seismic, presa a aflat tarziu de incredibila intamplare. O echipa de filmare a ajuns la spital de-abia in ultima zi., si l-a filmat pe maestru. Un om mic, firav, ras in cap, care parea sa doarma, respirand regulat si foarte rar. Socant era ca bazinul si picioarele erau pe o masa, iar capul, toracele si mainile pe alta, la un metru distanta! Pulsul victimei era foarte slab, iar activitatea cerebrala indica faptul yoghinul era perfect constient, desi nu se putea misca si nu putea vorbi.

In aceeasi zi, pe seara, la capataiul sau a sosit un alt yoghin, in varsta de 94 de ani, stabilit in Japonia, la care Sabhupadana tocmai venea cand fusese accidentat de tren.
“A fost un moment de cosmar, a povestit ulterior dr. Yoshio Fuguda. Cand yoghinul acela batran l-a atins pe mana pe ranit, acesta a deschis ochii, prima data de la accident, si A VORBIT! Au schimbat cateva fraze in hindi, apoi Sabhupadana a inchis ochii, s-a destins si, deodata, un val de sange i-a tasnit din ambele parti ale taieturii. In urma hemoragiei masive, Sabhupadana a murit pe loc.”

Batranul yoghin a declarat presei: “Prakash venise la mine cu un mesaj foarte important de la guru-ul nostru. Din pacate, pe drum a avut accidentul acela. Totusi, el era pregatit, se afla in transa inca de la plecarea din Bombay, deoarece simtise ca urma sa aiba loc un cutremur puternic. Acest lucru i-a permis sa nu moara in clipa in care rotile trenului i-au retezat si strivit mijlocul, ci sa mai reziste pana la sosirea mea, pentru a-mi preda mesajul de la guru. Educatia yoga permite practicantilor ei performante care occidentalilor le pot aparea imposibile, dar care pentru noi sunt lucruri obisnuite. De aceea, pentru Prakash, spatiul dintre jumatatile corpului sau sectionat nu exista. Era ca si cum ele ar fi fost intr-adevar taiate, dar tinute una langa alta cu precizie.


Fenomenul este numit in psihotronica “spatioreductie”. Asemanator cu psihokinezia (unde gandul atinge si misca obiecte aflate la distanta), in cazurile de spatioreductie, intervalul dintre mana performerului si obiect este anulat, prin intrarea in spatiul cvadridimensional. In mod analog, punctele bidimensionale aflate pe o foaie de hartie si despartite de un zid bidimensional nu se vor putea atinge decat daca foaia este indoita in spatiul tridimensional, pana cand punctele se suprapun.

revista paranormal

Un comentariu:

  1. Ma gindesc de ce o fi avut nevoie de mesager sa isi trimita mesajul...puteau sa se intilneasca in planul astral cei doi fara sa fie nevoie de mesager.....sau sa ii trimita o scrisoare sau telegrama ..de mentionat ca in anul cind a fost cutremurul internetul nu era atit de raspindit....adica in 1995

    RăspundețiȘtergere