luni, 13 noiembrie 2023

Fructoboratul de calciu si Dejunul Kolath

 

Obrazul fin cu multi bani se tine. Sau daca vrei sa stai bine cu virilitatea respectiv prostata, sau chiar estrogenii la femei trebuie sa stii niste ''taine''.

Cine a auzit de ''dejunul Kollath'' care este deja consacrat?
Prin ce se distinge dejunul Kollath fata de multe alte mancaruri cotidinene.
In primul rand nu acumulezi toxine de la el, si chiar as spune ca prin continutul extraordinar de mare de antioxidanti anihileaza o parte din TOXINE.
Iata efectele Dejunului Kollath.
1. Stare de saţietate timp de cel puţin 4 ore. NIci un fel de stare de falsă foame dimineaţa, absenţa stării de supraîncărcare a stomacului;
2. Reglarea armonioasă a greutăţii. Persoanele care doresc să piardă din greutate nu vor avea senzaţia de foame înaintea mesei de prânz şi vor suporta consuma o portie mai mica de mancare la pranz; în schimb, cele care vor să se împlinească în mod echilibrat, vor constata ca fiecare funcţie digestivă este mult îmbunătăţită, iar greutatea va creşte.
3. Constipaţia, factor principal al autointoxicării, este eliminată;
4. Având loc dezintoxicarea, semnele de obosealăşi de epuizare, care sunt indiciul unei acumulări de toxine, dispar;
5. Se mareste eficienta fizica şi intelectuala;
6. Se instalează o senzaţie de bunăstare generalizată, care rezultă dintr-un echilibru biologic mult mai bun.
7. Apare o senzaţie de bucurie interioară şi o satisfacţie care îndepărtează orice dorinţă de a mai consuma excitante psihodinamice (cafea, tutun, alcool);
8. Se măreşte capacitatea de concentrare deoarece aparatul digestiv nu mai este îngreunat de un dejun greu. Ştim că digestia acaparează în general 70% din energia nervoasăa corpului.
9. Rezultă o mai bună rezistenţă la stress sau stări tensionale.
10. Compoziţia sanguină se îmbunătăţeşte. Prin multiplicarea celulelor dermei, datorate unei mai bune irigaţii a ţesuturilor subcutanate, tenul devine roz, fără erupţii. Eczemele, furunculele şi pecinginile dispar;
11. Părul redevine suplu şi plin de vitalitate;
12. Unghiile devin strălucitoare şi nu se mai rup;
13. Dentiţia se ameliorează. Dinţii care se dezgoleau se reaseaza în alveolele lor;
14. Aparatul osos se intareste, asigurând o sudură mai rapidă în caz de fracturi.
Bun , dar cine a auzit de Fructoboratul de calciu. ?
Este cel mai discutat si apreciat supliment din lume la ora aceasta.
Stiti voi Tantricul si yoghinul sunt si putini ''alchimisti''.
Care sunt proprietăţile fructoboratului de calciu?
* Fructoboratul de calciu are efecte benefice asupra metabolismului calciului, magneziului, fosforului şi vitaminei D cu implicaţii pozitive asupra metabolismului oaselor, asupra menţinerii homeostaziei hormonilor steroizi şi asupra menţinerii densităţii osoase normale, contribuind la prevenirea şi inversarea resorbţiei osoase, reducând riscul de osteoporoză.
* Fructoboratul de calciu este activ în mecanismul de protecţie contra oxigenului reactiv celular, el stimulează activitatea unor antioxidanţi naturali (superoxidismutaza, ceruloplasmina, vitamina C) şi este un agent antiosteosclerozic foarte important (acţiune favorabilă în bolile cardiovasculare).
* Fructoboratul de calciu are un puternic efect antiinfl amator, ajutând la reducerea semnifi cativă a durerii caracteristice afecţiunilor articulare, îmbunătăţeşte mobilitatea şi fl exibilitatea încheieturilor, reducând semnifi cativ rigiditatea acestora. Fructoboratul de calciu ajută la controlul procesului inflamator deoarece el poate diminua producţia crescută de mediatori (enzime) specifici ai inflamaţiei.
Stimulează celulele polimorfonucleare neutrofi le care joacă un rol central în răspunsul inflamator. Suplimentarea dietei cu fructoborat de calciu conferă protecţie împotriva artritelor (osteoartrite şi poliartrita reumatoidă) în sensul că poate preveni apariţia acestora, iar dacă artritele sunt deja instalate, fructoboratul de calciu reduce durerea caracteristică acestora fără a avea nevoie de medicamente antiinflamatoare convenţionale care, după cum ştim, pot avea unele efecte adverse la tratamente prelungite şi abuzive. Multor persoane care suferă de artrite li se recomandă terapia cu glucozamină şi condroitin sulfat care au efecte antiinfl amatoare la nivelul articulaţiilor.
Terapia aceasta este benefică pentru controlul durerii şi al inflamaţiei însă, aşa cum sudiile de cercetare au demonstrat, terapia cu fructoborat de calciu este superioară, atât pentru controlul procesului inflamaţiei, cât şi pentru reconstrucţia oaselor şi articulaţiilor.
* Fructoboratul de calciu creşte performanţa funcţiei cognitive, îmbunătăţeşte mai ales la vârstnici dexteritatea manuală, coordonarea mână-ochi, atenţia, percepţia şi memoria pe termen scurt şi lung.
* Influenţează benefic funcţia imunitară.
* Are efecte benefice asupra metabolismului lipidelor, scade nivelul colesterolului.
* Are activitate antioxidantă cu semnificaţie clinică în protecţia celulelor pielii faţă de leziunile cauzate de stresul oxidativ, acţiune benefi că asupra matricei celulare a pielii, stimulează unele proteaze intra şi extracelulare favorizând vindecarea rănilor de piele.
* Are efecte benefi ce în metabolismul oxidativ şi apoptoza celulară (moartea celulară programată) având capacitatea de a o induce pe aceasta în celulele canceroase.
* Are proprietăţi antitumorale, anticanceroase, previne apariţia cancerului de prostată, a cancerului de sân şi de col uterin, a cancerului de plămâni, având capacitatea de protecţie împotriva acestor boli devastatoare, dar şi de inhibare a proliferării celulelor canceroase, încetinind sau stopând evoluţia acestor cancere.
În ceea ce priveşte studiile de cercetare care au demonstrat aceste proprietăţi ale fructoboratului de calciu, pe plan internaţional se remarcă Centrul de cercetare: „Grand Forks Human Nutrition Research Centre”, Grand Forks, SUA, unde Dr. F.H.Nielsen şi colectivele pe care le conduce, au pus pentru prima dată în evidenţă „esenţialitatea” borului pentru organismul animal şi uman, arătând totodată că borul este un micro-element dinamic care, în cantităţi fi ziologice, poate afecta într-un mod benefi c funcţiile diferitelor sisteme ale organismului incluzând creierul, sistemul osos, sistemul imunitar. Fructoboratul de calciu intră în compoziţia multor suplimente alimentare în Statele Unite ale Americii, mai puţin în Europa.
sursa la cartea Fructoborat de calciu - Andreea POP, Octavian Pop.
Acum ce spuneti seamana cu proprietatile Dejunului Kolath ?
Dar de ce?
Dejunul Kolath contine in mare parte stafide, fructe uscate, miere, mere, nuci, toate acestea continand cantitati apreciative de fructoborat de calciu.
In cadrul sedintelor de Ki Yoga ,cu astfel de informatii veti fi ''hraniti'', astfel ca la o buna parte dintre elevi, cei consecventi dupa un an de zile veti arata cu 10 ani mai tineri .
Tudor - Ki Coach.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...