joi, 23 ianuarie 2020

Mudra imunitatii evaluata in aur


 În majoritatea religiilor, a terapiilor alternative şi, mai ales, a şcolilor spirituale sunt utilizate poziţii ale mâinilor bine studiate şi cu efect confirmat. În lumea orientală ele sunt numite mudre (mudras), fiind ceva mai bine studiate.

Şi fiecare astfel de poziţie are un rol energetic pe care îl împlineşte aproape miraculos chiar şi pentru cei care nu acceptă irealitatea imediată.

Este suficient însă să ne gândim că palmele sunt oglinzi, modele ale întregului corp (aşa cum postulează reflexologia), că pe mâinile noastre sunt importante puncte de acupunctură şi trasee ale meridianelor energetice (aşa cum descrie medicina tradiţională chineză) şi că, prin lipirea punctelor de la o mână cu punctele de pe cealaltă mână sunt favorizate anumite circuite energetice create pe moment, care produc efectul dorit la nivelul corpului energetic.

Pentru cei obişnuiţi cu calculatoarele, este ca şi cum ai realiza un circuit electronic în care instrucţiunile sunt inscripţionate direct în hard.

Mudrele sunt gesturi simbolice prin care:

̶ ne putem pune într-o anumită stare de meditaţie controlată, menită să ne ajute în evoluţia spirituală;

̶ putem acţiona la un nivel mult mai coerent cu energia primită de la Sursa Universală, atât pentru noi cât şi pentru alţii;

̶ putem intra în contact cu entităţi spirituale superioare.

Prana Mudra, este considerata ca fiind mudra vietii. Si se executa concomitent cu ambele maini identic cum arata poza.

După cum indică şi numele, care este legat de viata.ea ne ajuta puternic atat pe plan intern cat si fizic exterior.De multe ori o persoana arata la exterior sanatos, dar pe plan intern ea nu sta tocmai bine. Astfel de oameni nu pot face fata presiuni,si de multe ori ei intra in panica in mod inutil. Creierul tau este cheia pentru puterea de care aveti nevoie din plin.Nu este nevoie sa spunem ca atunci cand creierul primeste din plin substantele nutritive necesare ,putem considera a avea un creier sanatos. 

Deci, Prana Mudra ne ajută în dezvoltarea puterii creierului si celulelor. Stimuleaza imunitatea corpului. Vederea devine mult imbunatatita prin practicarea acestei mudre,si elimina toate problemele legate de ochi.

Nu de multe ori oamenii se confrunta cu un deficit de vitamine,si datorita acestui lucru ei recurg la ingurgitarea de vitamine si suplimente,care produc doar o revitalizare temporara,oamenii uita ca trebuie sa actioneze asupra radacini acestei deficiente.Prana mudra da o crestere extraordinara a vitaminelor.De asemenea tot aceasta mudra curata vasele sangvine.Aceasta mudra poate fi executata oricat de mult vrem,si impreuna cu aswini mudra va umple extraordinar rezervorlul organsimului cu vitalitate.




In acest filmulet veti gasi si Mudra Imunitatii la sfarsitul filmuletului, desi sunt multe alte mudre ce contribuie la stimularea imunitatii, aceasta este specifica, si este evaluata in aur datorita,valorii ei terapeutice deosebite. Este singurul loc unde am gasit-o, desi auzisem, si o vazusem intr-o emisiune speciala prezentata de prof Mario Sorin Vasilescu, acesta spunand ca este ''evaluata in aur'' datorita valorii ei terapeutice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...