Yoga este cel mai vechi sistem de instruire din lume si poate data de acum 5000 de ani
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

joi, 29 iunie 2017

Ce au in comun exercitiile de yoga si consumul unei ape de calitate?


Principiul care sta la baza planului de alcatuire si functionare a tuturor articulatiilor este acela ca apa functioneaza ca un agent de lubrifiere si, totodata, sustine forta generata de greutatea corpului sau tensiunea produsa de actiunea muschilor in articulatie.

Este acelasi tip de forta.
Pentru a preveni aparitia durerilor de spate, trebuie sa se consume o cantitate suficienta de apa si sa se execute o serie de exercitii speciale de tip yoga pentru a crea un vid intermitent care conduce apa in spatiul discal. Este importanta si mentinerea unei posturi corecte. Subiectul durerii de spate si legatura acesteia cu apa este extrem de important pentru intelegerea noastra.


Prin interacţiunea cu apa, mineralele din săruri trec în apă, conferindu-i proprietăţi benefice, care contribuie la:atingerea unui nivel optim al pH-ului; reglarea tensiunii arteriale şi a ritmului cardiac; profilaxia osteoporozei, artritelor;creşterea elasticităţii muşchilor, refacerea structurii ţesutului osos şi cartilaginos; reglarea activităţii rinichilor, sistemului digestiv; îmbunătăţirea aspectului tegumentelor. 


„Coral-Mine” este un produs natural fabricat în Japonia din coralul de apă adâncă scleractinia, care creşte în Marea Japoniei, lângă insulele Okinawa şi Tokunoshima. Coralul este o substanţă unică, în care, timp de peste 500 de milioane de ani de existenţă s-a consolidat armonia perfectă între lumea animală, vegetală şi cea minerală.

Această minunată creaţie a naturii combină în structura sa câteva forme materiale: este un animal marin cu contur straniu care aminteşte de plantele exotice, el existând datorită sărurilor minerale şi se hrăneşte cu microorganisme marine. Scheletul de coral este un complex de săruri minerale care determină proprietăţile sale unice şi acţiunea benefică asupra organismului. În principal, este vorba despre sărurile de calciu şi magneziu. În compoziţia sa intră de asemenea şi potasiul, sodiul, fierul, fosforul, sulful, siliciul, cromul, manganul, zincul şi alte elemente.

Acest bogat complex de săruri naturale exercită o acţiune de reglare a echilibrului mineral al organismului, normalizând, prin urmare, şi activitatea sistemelor şi organelor vitale.

Acţiunea componentelor active
Calciul împreună cu fosforul formează ţesutul osos, este materialul de construcţie pentru toate ţesuturile conjunctive. Menţine o activitate cardiacă stabilă, conductibilitatea nervoasă şi contractilitatea musculară, creşte permeabilitatea membranelor celulare, normalizează procesele de coagulare a sângelui.
Magneziul, mineralul care ajută şi susţine calciul, asigură eliberarea ATP şi creşte potenţialul energetic al organismului, asigură un ritm cardiac stabil, reglează tonusul musculaturii netede (vaselor, intestinului, vezicii biliare şi urinare). Combinaţia echilibrată între calciu şi magneziu în organism în proporţie de (2:1) împiedică eliminarea calciului din oase, împiedică scăderea rezistenţei acestora.
Sodiul reglează presiunea osmotică, schimbul de apă şi proteine, este necesar pentru menţinerea excitabilităţii neuromusculare şi funcţionarea pompei de sodiu şi potasiu care asigură reglarea schimbului de substanţe la nivel celular.
Potasiul este cationul de bază intracelular care menţine echilibrul hidro-salin şi acido-bazic, excitabilitatea şi conductibilitatea neuromusculară; asigură stabilitatea tensiunii arteriale, elimină excesul de lichid din organism.
Compoziţie/pliculeţ: pulbere de coral - 993mg (cu 216mg calciu/27%DZR*, din 900mg carbonat de calciu; 18,4mg magneziu, din 76mg carbonat de magneziu; 4,2mg sodiu, 0,75mg potasiu, 2,5mg clor, 1,8mg fier, 7,75mg urme de alte microelemente (cupru, seleniu, molibden, etc.); vitamina C (acid ascorbic) – 5mg, argint metalic – 2mg.
*DZR calculat conform H.G. 106/2002

Mod de administrare: se introduce un pliculeţ de Coral-mine într-un recipient cu 1-1,5 litri de apă (de preferat, filtrată sau apă distilată), se lasă 5 minute, apoi se poate consuma în locul apei obişnuite sau pentru prepararea ceaiurilor, altor băuturi necarbogazoase, etc. cu scopul îmbunătăţirii proprietăţilor organoleptice şi microbiologice ale acestora. A nu se fierbe. A nu se depăşi doza zilnică recomandata, echivalentul a 3 litri de apă pe zi (2 pliculeţe Coral-Mine)
Produsul nu are contraindicaţii şi nu dezvoltă reacţii adverse, putând fi consumat fără restricţii.

Pret 110.Doza pentru o luna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu