vineri, 1 februarie 2019

Anti-Aging 2 (Skin Repair) - Rife Frequencies

Alimente care intarzie imbatranirea


Procesul de imbatranire, de multe ori incepe prematur datorita stresului provocat de societatea moderna, are ca principala cauza degenerarea celulelor organismului. Acestea, chiar daca se reproduc, cu fiecare noua reproducere se deterioreaza determinand astfel imbatranirea. Doctorul S,Frank a remarcat ca celulele care sunt deteriorate se pot reface, deci pot fi reintinerite prin alimentarea lor cu anumite substante care le pot hrani in mod direct si anume acizii nucleici. Este stiut faptul ca celulele organismului au viata proprie, avand un sistem trofic propriu,care poate fi alimentat cu ADN ( acid dezoxiribonucleic) si ARN (acid ribonucleic). ADN-ul sta la baza baza constituirii noilor celule, eliberand moleculele de ARN care vor forma noi celule. Atunci cand ADN-UL nu mai comanda ARN-ulului constituirea de noi celule procesul este stopat si viata se opreste.
Organismul uman are nevoie de cca 1-1,5 g de acizi nucleici. Acestia sunt produsi de organism singur, dar sunt destul de repede descompusi in componente, astfel incat, daca se doreste incetinirea procesului de imbatranire,se impune administrarea unor suplimente.

Deci se vor consuma alimente bogate in acizi nucleici, cum ar fi germenii de grau (graul incoltit), spanacul, ciupercile, taratele, pestele, ficatul de pui, fulgii de ovaz si ceapa. Se recomanda utilizarea alimentelor de origine marina de sapte ori pe saptamana, iar zilnic doua pahare de lapte smantanit, un pahar de suc de legume sau fructe (natural) si patru pahare de apa. Alti autori recomanda doua pahare de suc de fructe sau legume pe zi si opt pahare cu apa.

Dr. Frank a efectuat unele experimente in acest sens. Dupa doua luni de suplimentare a cantitatilor de ADN-ARN, pacientii au inregistrat un nivel energetic mult mai ridicat decat de obicei, o parte din riduri disparusera, iar pielea avea un aspect mai tineresc, sanatos. Printre alte elemente importante,a caror prezenta in organism intarzie procesul de imbatranire, se numara si o serie de enzime si antioxidanti, cum ar fi suplimente de papaya, si cel mai puternic antioxidant cunoscut la ora actuala in lume ''microhidrina'', iar ca exercitiul fizic, sistemul yogoda, cu efecte spectaculoase in plan fizic si psihic totodata.

Nutritie Coralclub- produse pentru reglarea fiziologiei si amplificarea vitalitatii

INSCRIERE GRATUITA ONLINE SI ACHIZIONAREA CU 20% MAI IEFTINA A PRODUSELOR


Coral-Mine - secretul vieţii, sănătaţii şi tinereţii


Coral Mine
Prin interacţiunea cu apa, mineralele din săruri trec în apă, conferindu-i proprietăţi benefice, care contribuie la:atingerea unui nivel optim al pH-ului;reglarea tensiunii arteriale şi a ritmului cardiac;profilaxia osteoporozei, artritelor;creşterea elasticităţii muşchilor, refacerea structurii ţesutului osos şi cartilaginos;reglarea activităţii rinichilor, sistemului digestiv;îmbunătăţirea aspectului tegumentelor.

Analogia organismului cu automobilul si beneficiul extraordinar al produselor coral.

hidrina cel mai puternic antioxidant cunoscut la ora actuala

Microhydrina Plus
Pret: 144 RON 

Ficatului, crescind nivelul glutationului, care este responsabil de detoxifierea tuturor organelor de substante chimice nocive, medicamnte, etc.Sistemul imunitar, imbunatatind functionarea leucocitara, sinteza de interferon si anticorpi.Elasticitatea pielii.Sistemul cardio-vascular, neutralizeaza radicalii liposolubili si hidrosolubili.
Tubul digestiv, actionind asupa fermentilor astfel contribuind la o absorbtie mai buna a nutrientilor;Ca efect antibacterial, antivirotic;Incetineste procesul imbatrinirii;Imbunatateste functionarea SNC.

In Microhydrina Plus se contin diversi antioxidanti care pot neutraliza diferite tipuri de radicali liberi.


Probioticele(protectia micoflorei)



Coral Probiotic



Produsul „Coral Probiotic” asigură protecţia complexă a microflorei, exercitând acţiune favorabilă în caz de:disbacterioză, afecţiuni ale tractului gastrointestinal;intoxicaţii;dereglarea digestiei, schimbului de substanţe;dereglarea microflorei după tratamentul cu antibiotice;meteorism, constipaţii.





Protivity

Administrarea produsului „Protivity™” este necesară în cazul unei alimentaţii proteice insuficiente:în dereglări digestive şi ale schimbului de substanţe;în eforturi fizice şi intelectuale crescute;în stări depresive;în stări de epuizare;în dereglări hepatice;după intervenţii chirurgicale şi traumatisme.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...