Yoga este cel mai vechi sistem de instruire din lume si poate data de acum 5000 de ani
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

duminică, 5 noiembrie 2017

Fii stapanul mintii tale si implineste-ti dorintele

 

Stiai ca ai deja puterea sa-ti obtii tot ce iti doresti,virtual doar prin folosirea puterii mintii subconstiente? Modul cel mai bun de a-ti reprograma subconstientul este prin calibrarea creierului in unde theta.Pentru ca accesandu-ti creierul in acest mod,este ca si cum ti-ai hipnotiza propria-ti minte.In starea theta suntem mai usor de programat, pentru ca intre constient si inconstient nu mai exista nicio bariera. Secretul succesului fara multa munca asidua este sa-ti reprogramezi subconstientul sa fie mai pozitiv,mai creativ,mai hotarat.Contrar opiniei greşite a multor oameni limitaţi, cuvântul "muncă" nu înseamnă numai efort fizic. Fiinţa umană este totodată corp mental şi puterea mentală extraordinară nu se poate dezvolta, decât prin exercitarea constantă a puterilor mentale ale fiinţei. Sufletele obtuze şi circumspecte, care nu au depăşit încă stadiul evolutiv simplu al planului fizic, nu îşi pot imagina aproape deloc existenţa unui antrenament sau lucru mental. Este bine deci să menţionăm că există trei "clase" de "muncitori": muncitori manuali comuni, muncitori în acelaşi timp manuali şi intelectuali şi muncitori intelectuali puri. Prima grupă constituie imensa masă a umanităţii. Cea de-a doua grupă recunoaşte că mentalul are o putere extraordinară şi chiar o utilizează uneori, dar o aplică mai ales în activitatea materială. Cea de-a treia clasă însă îi cuprinde pe toţi aceia care,conştient sau nu, sunt în mod unic "muncitori" mentali. Ei au învăţat deci să-şi folosească forţele psihice şi mentale în toate domeniile într-un mod atât de puternic şi perfect încât ei ajung să primească tot ceea ce solicită sau cer, fără o activitate manuală de vreun fel.Acest lucru se intampla cand in conditii de exercitiu repetat in aceste zone ale mintii sau stari reprogramabile ale mintii subconstiente ne devin familiare. Cu timpul si cu exersare constanta vom invata cand ne aflam in stare Alfa sau Theta pentru ca ii vom simti coerenta. 

      
Pentru inceput puteti folosi si acest gen de meditatie deoarece intruneste o buna parte din conditiile dezvoltari gradat progresiv ale calibrarii creierului, urmand daca doriti sa ajungeti la culmi, prin coerenta creierului, sa incepeti antrenamente specifice care pot duce la stari de reincarcare maxima a creierului, si nu putin lucru, la stari de extaz si regenerare a trupului. 

Este dovedit si recunoscut faptul ca muzica baroca, (muzica din secolul XVII si XVIII - Vivaldi, Bach, Haydn, Mozart, Telemann, Corelli, Haendel) precum si anumite piese apartinand lui Schumann, Schubert, Bizet si Beethoven au efecte puternice asupra mintii si memoriei. Efectul de invatare amplificat este generat de tempoul lent al concertelor baroce (miscarea larga sau andante, cu un tempo de circa 60 de batai pe minut). Aceasta muzica lenta, linistitoare, senina, potrivita pentru instrumentele cu coarde (vioara, mandolina, chitara, clavecin ) (spre deosebire de muzica alamurilor, a cornului, cavalului, fluierului sau cimpoiului) produce sunete bogate in armonii de inalta frecventa (sunete care confera energie creierului si corpului). Impreuna cu aceasta meditatie combina de asemenea sunetul hipnotic al valurilor si trece in mod gradat de la alfa la theta si apoi la modele delta ale undelor cerebrale-o stare meditativa ce se obtine in urma unor antrenamente de ani prin practica Zen si Yoga.


Instructiuni de folosire

1)Metoda-Utilizati casti stereo si stati confortabil ascultand cu ochii inchisi,pe cat posibil fara sa adormiti pentru a beneficia de efectele maxime,insa poate fi utila si celor care vor sa aibe un somn odihnitor.

2)Utilizarea Zilnica- Se recomanda,pentru a beneficia din plin, sa folositi aceasta muzica chiar ca o practica a meditatiei d-voastra zilnice.Urmand sa beneficiati de rezultate notabile de-a lungul urmatoarelor si zile si luni.

3) Se sugereaza pentru inceput sa ascultati doar jumatate de ora,pentru a preveni iesirea la suprafata a unor stimuli coplesitori,anumite probleme nerezolvate din subconstient.

4) Pentru a obtine rezultate maxime se recomanda,ca dupa meditatie,sa mai ramaneti daca se poate inca 10-15 minute,avand aceea remanenta a undelor linistitoare alfa si theta.
 

Coerenta, eu as califica-o ca acea stare de bine cand ai senzatia ca creierul toarce de placere,practic in tot creierul s-au infuzat undele Alfa sau undele Theta. Acest lucru cu coerenta creierului in unde alfa sau theta,este un alt specific despre care multi nu tin seama, cand vorbesc de diverse meditatii de tip alfa sau theta.Cum spuneam, in coerenta creierul de tip alfa sau theta tot creierul este scaldat intr-una din aceste stari,spre deosebire de multe alte meditatii tot de tip alfa sau theta,cand creierul nu prezinta aceasta sincronizare totala,ci doar partial se afla intr-una dintre stari,ceea ce inseamna ca si eficienta noastra poate fi mica,fie in domeniul materializarii fie in domeniul meditatiei propriu-zise..Ca sa rezumam: pentru a intra in ultima categorie, cea de ''muncitori mentali''e bine sa invatam sa creeam ''coerenta creierului''de tip alfa sau theta. Prin coerenta creierului, indeplinim toate premizele de a putea sa ne implinim dorintele. In starea de coerenta theta, corpul nu mai detine controlul, iar d-voastra sunteti liber sa visati, sa schimbati programe subconstiente si sa creati, aici suntem in ipostaza in care corpul nu mai conduce mintea, servitorul nu mai este stapan, iar noi efectiv acum putem dispune de o putere reala pentru a face schimbari. Sunteti aidoma unui copil patrunzand pe taramul raiului.

Pentru aceste calibrari ale creierului de tip alfa sau theta prin coerenta creierului, va stau la dispozitie pentru antrenamente specifice si reconfortante,  gen meditatii de tip yoga sau antrenament autogen. Veritabile stari de relaxare si regenerare atat a mintii, cat si a trupului.

Instructor Yoga TUDOR

 tel; 0767948273

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu