Yoga este cel mai vechi sistem de instruire din lume si poate data de acum 5000 de ani
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

luni, 24 aprilie 2017

Fluturi de iubire!

Fluturi de iubire!


Va invit sa practicam impreuna un exercitiu simplu ce poate avea efecte nebanuite asupra noastra si a celor din jur. 

Exercitiu se cheama Fluturi de iubire,

este extrem de simplu si este format din trei pasi, trei elemente ingemanate.
Timp de 5-10 minute, daca se poate mai mult, o data pe zi sau dimineata si seara (mult mai recomandat) sa vizualizam/simtim: 

1. Cum din inimile noastre izvorasc fluturi de iubire;
2. Cum din inimile noastre izvorasc fluturi de iubire si se indreapta spre inimile celor apropiati (prieteni, familie) dar mai ales persoane cu care avem unele adversitati, neintelegeri sau comunicam mai greu;
3. Cum din inimile celor inclusi in acest exercitiu izvorasc fluturi de iubire. Chiar daca pare mai dificil, acest pas ar fi incununarea acestui exercitiu, rezultatele fiind uimitoare..
 

Cei trei pasi pot fi realizati odata in acelasi exerctiu sau separat, depinde de experienta si dorinta fiecaruia.

Primul pas este esential si chiar daca il realizam doar pe el este o mare realizare. Cu cat ne invalum mai profund in iubirea noastra cu atat vom putea sa practicam cu mai mult succes acest exercitiu...

Pentru cei care nu pot vizualiza, este recomandat sa simta cum din inima lor si a celorlalti izvorasc fluturi de iubire.

Poate parea dificil pentru cei care nu au facut lucruri asemanatoare niciodata, dar merita incercat. 


Un gest ajutator pentru toti (dar mai ales pentru cei care nu au astfel de experiente) ar fi ca la inceput sa-i scriem pe o foie de hartie pe toti cei care vrem sa-i includem in acest exercitiu. Iar hartia o vom avea mereu aproape cand vrem sa reluam aceasta practica.
Odata facut acest pas nu ramane decat sa vedem sau sa simtim cum din inima noastra si din inima lor izvorasc nenumarati fluturi de iubire colorati in infinite culori.

In timp ne vom conecta foarte usor cu ei. Vom simti in inimile noastre mai multa iubire si putem sa extindem acest exercitiu asupra unor categorii mai largi de oameni. Colegii de lucru sau de scoala, oamenii pe care ii intalnim zilnic, locuitorii unui sat, a unui oras, a unei tari, a intregii planete.

Deprinsi cu acest exercitiu al imaginatiei si al inimii, putem sa ne schimbam modul in care relationam cu ceilalti, vizualizand si simtind timp de cateva secunde de fiecare data cand ne intalnim cu cineva cum din inima lui izvorasc minunati fluturi. 


Practica acestui exercitiu simplu va aduce mai multa iubire in viata noastra si in viata celor apropiati. Ne va ajuta sa avem o viata mai frumoasa si ne va sustine intr-un mod foarte simplu evolutia si ascensiunea fara a apela la cursuri costisitoare, metode invechite si greoaie. 


E foarte simpu. De 2 ori sau 3 ori pe zi, sau de cate ori simtim nevoia ne asezam intr-un loc imbietor si practicam relaxati si in joaca acest exercitiu. Putem sta linistiti intr-o forma de semimeditatie, putem dansa, canta si orice ne imbie inima si imaginatia. 

Dupa o saptamana -doua sau poate mai repede, depinde de intensitatea exercitiului, semintele vor incolti.


Si cu cat vom practica mai des cu atat vom avea parte de mai multa iubire, frumusete, armonie.
Putem apela la acest exercitiu oricand mai ales in momente mai tensionate, trimitand fluturi de iubire spre o anumita situatie sau spre o persoana cu care avem o relatie conflictuala sau tensionata. Si asa mai departe.

Putem sa conectam astfel cu oricine vrem si sa trimitem spre oricine iubire in acest mod simplu. 
Adăugaţi o legendă
De ce fluturi? Fiindca ei zboara nestingheriti spre nebanuite zari ducand cu ei frumusetea si iubirea lor. Si dincolo de orice imagine poetica, prin aripile lor fragile atrag cel mai eficient energia soarelui ce trimite clipa de clipa spre noi iubirea lui nemarginita.
Dar fiecare dintre noi poate sa-si imagineze ce vrea. Stelute, raze, flori, buburuze, soare...Iubire sa fie!

Este minunat sa iubim si de asemenea extrem de generos din partea noastra sa ni-i imaginam pe ceilalti iubind aceasta unica si minunata viata!
 

Din inima mea, din inima celor apropiati, din inima tuturor izvorasc fluturi diafani de iubire! Aici, acum, mereu! 

Va rog sa trimiteti acest mesaj mai departe, sa zboare spre toate zarile cat mai multi fluturi de iubire! 
Multumesc!


PS. Aceasta iubire nu are deloc legatura doar cu iubirea de partener (unde deseori apare dualitatea iubire vs ura), ci este vorba, asa in cateva cuvinte, despre iubirea neconditionata fata de viata, fata de tot ce este viu..

Sursa;net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu