Yoga este cel mai vechi sistem de instruire din lume si poate data de acum 5000 de ani
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

marți, 29 noiembrie 2016

De ce Yoga la mare are efecte extraordinare,versus de ce iubim marea
Nu v-am spus cat de eficienta poate fi practica YOGA facuta la mare sau ocean.Eu sunt crescut langa mare si pot spune ca in momentul in care mi-am inceput practica Yoga doar dupa carti la inceput am avut o eficienta extraordinara datorita sustinerii energiei de la mare.Am spus la inceput intrucat acum lociuesc in Bucuresti si diferenta este marcanta.De fapt este si normal intrucat te afli in fata unei Shackti (energii ) extraordinar de mare fiindca tot vorbim de Marea Neagra.Te poti simti bine si la munte  si in oricare loc din natura.Totusi exista ceva special langa o apa intinsa imensa,cum ar fi o mare sau un ocean.Primii tai centrii sunt infuzati cu energie vitala si mai ales centru al doilea Swadistana care tine preponderent de elementul apa devine supraenergizat.Acum tu nu trebuie decat sa pui energia in miscare .Referitor la al doilea centru Swadistana ,centrul ce tine de apas (apa subtila).Va aduceti aminte ce frenezie erotica va cuprinde cand ajungeti la mare.


Evident in joc intra si trupurile frumoase de femei sau barbati dupa caz,insa veti putea constata ca acest lucru se petrece si in lipsa acestor stimuli,bunaoara ati putea simti un sentiment de nostalgie frumoasa sau ca pur si simplu va simtiti indragostiti de orice,de mare,de natura sau de o fiinta.Marea are si acest efect, predispune la indragostiri,nu degeaba i s-au dedicat atatea cantece.In momentul in care cunoastem centrii de forta incepem sa intelegem si anumite fenomene subtile cat si psihologice legate de anumite elemente ale naturii si de fiziologie subtila..Swadistana este un centru o chacra de baza care poate fi conferi senzatii si impresii euforizante ,magnetism personal si multe alte beneficii atunci cand incepem sa o cunoastem si sa o dinamizam in mod adecvat.

Umanitatea are o atractia de nestavilit pentru mare si ape nemarginite. Explicatia sta chiar in arborele genealogic al speciei umane.

“Fiecare dintre noi are in vene acelasi procent de sare care exista si in ocean. Cand ne intoarcem la mare, fie pentru a naviga sau a o contempla, ne intoarcem la origini”O spune chiar John F. Kennedy.

Instructor Yoga Tudor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu